Meni beba danas bas puno, ko nikad do sad, lupa u grlic iznutra, i to dok lezim, kako bi bilo tek da ustanem… Ne znam sta da mislim, ima li kod vas toga?
Oo da, lupi me tako da sve zvijezde vidim. Doslovno se odguruje nogama o moj mjehur ili cerviks. Prošli put dok sam bila na uzv. me tako opalila da mi je gin. rekla uh, ovo Vas je sigurno zabolio 😂.
Mimica tnx na info.
I ja sam sutra opet na pregledu zbog odlaska na more na 3tj pa da ne bude predug razmak 😁 obozavam svoju dr Turudic😊
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Baš čitam, i sjetim se da je meni danas po noći, tokom jutra, ne znam točno ali tako me zabolilo ono kao da je jajnik da sam se jedva prebacila s leđa na bok. Užasna tupa bol. I skroz sam na to zaboravila kad sam se probudila i evo do sad dok nisam došla na forum. Valjda je to isto normalno, vidim da i vi imate neke bolove povremeno
Amarenna, flowerson, kiki, mackor e dobro je onda ako i kod vas s urednom trudnocom, vec sam mislila da ce mi probit sav, znam luda sam🤭
Ja ti isto mirujem, radi skraćenog cerviksa, ne brini, normalno da lupa, neće ti ništa probiti, nisu još dovoljno snažni za to (hvala bogu 😂)
Baš čitam, i sjetim se da je meni danas po noći, tokom jutra, ne znam točno ali tako me zabolilo ono kao da je jajnik da sam se jedva prebacila s leđa na bok. Užasna tupa bol. I skroz sam na to zaboravila kad sam se probudila i evo do sad dok nisam došla na forum. Valjda je to isto normalno, vidim da i vi imate neke bolove povremeno
Normalno, najnormalnije, meni je i objašnjeno šta je to i zašto, ali sam zaboravila 😂. Tupa sjevajuća bol koja brzo nestane, meni se često dešava kad se okrećem u krevetu..pa onda kažu da je trudnoća blaženo stanje 😪
Jest blazeno stanje samo ne znam po čemu 🤣🤣 je naravno zato jer nosimo novi život, svog anđela u sebi, kako smo mi žene jake to je neopisivo, sve ćemo pretrpit za svoje maleno ❤ ja bi uvela iskreno da svaki muškarac mora doći sa svojom ženom na porod mislim da bi tek onda muškarac shvatio šta je žena, koliko ju treba cijeniti i sve ostalo!
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Normalno, najnormalnije, meni je i objašnjeno šta je to i zašto, ali sam zaboravila 😂. Tupa sjevajuća bol koja brzo nestane, meni se često dešava kad se okrećem u krevetu..pa onda kažu da je trudnoća blaženo stanje 😪
Bome, ni meni više nije blaženo stanje, a imam jos ohoho do poroda. Bilo mi je stvarno lijepo od 15.tog do 25.tog tjedna, a sad me već sve boli 🤦♀️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jest blazeno stanje samo ne znam po čemu 🤣🤣 je naravno zato jer nosimo novi život, svog anđela u sebi, kako smo mi žene jake to je neopisivo, sve ćemo pretrpit za svoje maleno ❤ ja bi uvela iskreno da svaki muškarac mora doći sa svojom ženom na porod mislim da bi tek onda muškarac shvatio šta je žena, koliko ju treba cijeniti i sve ostalo!
Slažem se s tobom... baš to vidim često na svom mužu kako nije svjestan pa mi bude krivo.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Slažem se s tobom… baš to vidim često na svom mužu kako nije svjestan pa mi bude krivo.
Nemoj da ti bude krivo, 99% nam je tako, često nisu svjesni pa izvale neku glupost koja nas pod ovim hormonima dodatno pogodi ili povrijedi, ali ne treba ništa uzimati k srcu, ne mogu oni sve razumjeti, samo neka budu uz nas i budu nam podrška ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Treba njih malo upregnuti. Mene stvarno nikakvi hormoni do sad nisu oprali, nemam nikakve ispade, niti sam emotivnija, baš ništa. Sve radim kao i do sad, obavljam shopping i dalje i sve ostalo po stanu. Još mi on kaže nekidan kak se ON bojao moje trudnoće jer su ga drugi plašili kao vidjet ćeš ti kad ti žena bude trudna kako će ti biti, promjene ponašanja, sve će pasti na tebe bla bla. I samo je slegnuo ramenima i u prolazu utvrdio- vidiš, ja po ničemu ne osjetim razliku otkad si trudna.
Eeeee, drugu trudnoću ću biti pametnija, a ne se praviti frajer 🤭
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji