Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    07. Lipanj 2023. 08:49

Cure kolko ste se vi udebljale?
    Ja evo vec 10kg, svi oko mene dosadni, stalno ispituju za kile, pa što vam je to tako bitno?! 
    Mislim logično mi je kad sam tri mjeseca samo strogo mirovala i trpala u sebe, al nadam se da necu dobit jos puno iako ce tek sad krenut kile 🙊

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Padakisa
    07. Lipanj 2023. 09:02

Marulek,ja nisam cuvala preko zaklade Ana Rukavina vec sam ih privatno preko rebra sacuvala,to je ono sto se placa
    Sam postupak nije kompliciran,javlja se rebru najkasnije do 35.tjedna trudnoce,potpise se ugovor,oni posalju dhl-om set koji se ponese sa sobom u rodiliste i u roku od 24h se te stanice iz pupkovine moraju dostaviti natrag na rebro
    Nase stanice su uspjesno pohranjenje i iskoristive su,to jave naknadno nakon sto ih na rebru obrade i provjere
    U rodilistu sam samo napomenula par puta tokom poroda da zelim sacuvati stanice i da je set za uzimanje sa mnom
    Planiram i za drugo dijete to isto napraviti

poisonivy2604
    07. Lipanj 2023. 10:39

Baby❤

Ja evo vec 10kg, svi oko mene dosadni, stalno ispituju za kile, pa što vam je to tako bitno?!
    Mislim logično mi je kad sam tri mjeseca samo strogo mirovala i trpala u sebe, al nadam se da necu dobit jos puno iako ce tek sad krenut kile 🙊

Ja sam 3 kg, ali u obje trudnoće prije sam po 9 kg do kraja dobila

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• MomN.93
    07. Lipanj 2023. 10:59

Baby❤

Ja sam na +4, ali mi trbuh izgleda ko da sam na +10 pa me svi ispituju kad trebam roditi 😂😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

amarenna
    07. Lipanj 2023. 11:02

Baby❤

+11 🤫🙊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    07. Lipanj 2023. 11:03

+10 🤦🏻‍♀️🤫🤭😬

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    07. Lipanj 2023. 11:09

Vidim da ste sve dobro i to je najvažnije 🤗
    Ja uživam na odmoru, kako je lijepo bit na najljepšim plažama gdje ljeti ne možeš ručnik staviti na plažu, a sad nas troje na plaži 😄
    Jučer sam bila malo zabrinuta jer sam slabo osjećala bebu, al danas se javila pa sam mirnija.
    Sto se tiče kila, vidjet cu kako ću stajat u 25.tjednu, za sad sam na +5,5 kg.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Baby❤
    07. Lipanj 2023. 11:36

MomN.93

Baby❤

Ja sam na +4, ali mi trbuh izgleda ko da sam na +10 pa me svi ispituju kad trebam roditi 😂😂😂

Tako je i meni iss
    Svi pitaju dal uskoro rodim, reko da, al tek nakon ljeta 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    07. Lipanj 2023. 11:37

La_Lupa

+10 🤦🏻‍♀️🤫🤭😬

Znaci tu smo,  nisam jedina 🤣🙊

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

amarenna
    07. Lipanj 2023. 13:13

Evo nas zadovoljni s ultrazvuka napokon. Bebac super napreduje, sve je oko ima oko 1100 grama evo i slikice https://ibb.co/sFG5yV0 💙 muž je oduševljen beba liči na njega ponovo 😅😅😅😅

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.