Da,njima to jako puno znaci,a i oni ne vide nista gadljivo jer stoji meni kraj glave a ne kraj nogu,a kad je akcija ili pregled ili nesto doktor ga uputi da se pomakne meni kraj glave.
Tako da ako su i gadljivi taj dio preskoce svakako!
Sto se ciscenja tice,ja sam bolesna i hvatam prasinu u zraku a kamoli kad padne na namjestaj.Cistim ko i uvijek,peglam ko i uvijek i to ce tako bit do kraja,nema meni pomoci.
Ja sam isto odmah loše raspoložena čim vidim dlake i prašinu, imamo i mačku doma tako da je to show s dlakama...al evo već jučer mi je bio problem saginjanje od trbuha pa sam morala oprezno saginjat se i spuštat se....ne znam kako će to bit kasnije s još većim trbuhom, a muž kad čisti ne vidi neke detalje koje ja vidim i onda mi izgleda kao da nije ništa napravio, a ne smijem mu to ni reć jer onda samo bude nadrkan. Nadam se da ću imat snage do kraja održavat stan.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja sam do kraja cistila stan prosli put,s tim da mi imamo jednu gospodu koja nam dolazi jednom tjedno tako da prozore i takve stvari ja nikad ni ne perem.
Samo si daj vremena,ako ti inace za ocistit treba 4 sata racunaj da ce ti do kraja trudnoce trebat 8 i to je to
Ja sam do kraja cistila stan prosli put,s tim da mi imamo jednu gospodu koja nam dolazi jednom tjedno tako da prozore i takve stvari ja nikad ni ne perem.
Samo si daj vremena,ako ti inace za ocistit treba 4 sata racunaj da ce ti do kraja trudnoce trebat 8 i to je to
Ajoj, raspodijelit ću poslove mužu koje ne može krivo napravit i to je to btw, jučer nisam stigla oprat prozore tako da mi treba i više od 4 sata
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Što se tiče kilograma, ja sam na +9 i razumijem sve cure koje se brinu da ce se puno udebljati. Nekako sam oduvijek znala da ću ja biti ta vrsta koja se deblja 🥴 što ne znači da mi je lako prihvatiti da više ne mogu nositi svoje S majičice i da mi je tijelo drugačije. Znam, svi kažu bitno da je beba dobro, lako za kile. Jedem kad mi tijelo traži, kad ne pojedem počnem se trest i crni mi se pred očima. I tada mi nije dovoljna voćkica, nego baš mora biti nešto kalorično. Samo se nadam da neću prijeći 20.
Ja isto imam potrebu čistiti. Prije sam izbjegavala umjetna jaka sredstva, ali sad sam opet uzela sanitar jer to nije to bez njega.
Za pratnju mislim voditi muža iako je paničar i u takvim situacijama sklon bježanju 😃 ali rekao je da će ići sa mnom jer je to jako važno nama oboje. Svi mi savjetuju da idem s pratnjom, čak i patronažne sestre s trudničkog kažu ako neće muž povedite mamu, sestru ili prijateljicu
MamaŠČ,ja te skroz razumijem.
Tesko je prihvatiti promjene na tijelu,pogotovo ako pazis na to i inace.
Ja sam mrsavica,kategorija 50kg i oduvijek se hranim zdravo i vjezbam redovito.Sve sam to isto nastavila i u prvoj i drugoj trudnoci,ali tijelo jednostavno skuplja kilograme i mijenja se.I to nervira,koliko god smo svjesne zbog cega je to tako i sto dobivamo s tim.Ali za utjehu,tijelo isto tako pamti i sve one godine prije trudnoce i zapravo se vrlo brzo vraca u svoje prirodno stanje(barem je meni tako bilo)
Flowerson, to je najbolje,muzu daj nesto sto ne moze zabrljat.Ja recimo svom uvalim usisavanje i pranje poda.Tu se bas ful ispraksirao.
Padakisa, i moj muž je ok sa usisavanjem i pranjem podova tako da će sigurno to dobit kao zadatak Btw, naravno da sam sad išla prat prozore jer ionako na poslu zatišje
Mamašč, meni se isto kile lijepe bez problema, al s obzirom na to kako mi se inače sve brzo hvata, sad sam još i ok. Bitno da se nakon trudnoće možemo riješit tih kila.
MomM.94 bravo za pregled 🥰
Amarenna jebemu zivot pa ti svarno nemas srece s tim pregledima 😅 ali nebrini nista sve je kako treba proci ce i tih 10 dana brzo 🙏 a za kile moja necakinja kaze "nemaa vezee" hehehe ❤️
Jelusicka nadan se da ce se brzo vratiti u normalnu 🙏
Flowerson ja sve radim normalno,svaki dan nesto pa mi nije problem. A i mm hoce usisavat i brisat podove a to mi trenutno jedino smeta tako da sam super uz njegovu pomoc 🫣😆
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo mene s pregleda, ljuta sam ko pas 😡 uzv ne radi, pokvaren je kaže da idem u bolnicu za 10 dana… pfff…uzas….dobila još 3 kile evo me na +11 ajmeeeee 🙈🙈🙈🙈
Nemoj bit ljuta, bebica je dobrovidjet ćeš ju za 10-tak dana
Čini mi se da te kile samo idu na veće brojeve sa svakim pregledom
To je najbitnije 🥰 kile se ljepe ko lude...
Teich baš nemam sreće, nema veze haha 🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
i meni, kad pogledam da sam u 2. dobila 9 kila sve zajedno, ništa mi nije jasno😬😬 a sad sigurno plus 7
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji