Ja sam pokusala izbjegavat slatko, ali nejde. 🙈 Bas moram pojest nesto slatkog poslije rucka. A i beba odma pocne bolje udarat pa je slade. 😊
Ja cu ovaj tj ogtt, jer moram do 01.06 obavit a isto sve odgadam.
Cure imam pitanje. Dal mislite da je oke mazat se s onim kremama za samotamljenje? Idemo 01.07 na svadbu, pa bi malo dodala boje na svoju blijedu kozu.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ja jedem voće, pisala sam da mi je smrtno loše bilo bez imalo šećera. Mislim da je ključno imati balansiranu prehranu, al slatkiši su baš zlo za sve nas. Šećer iz voća je ipak bolja i zdrava opcija.
Došao mi nalaz TSH 1,6 💪
MomM94, ja to iskreno ne bih koristila...bojim se i ove kreme za sunčanje stavljat, kupila sam neku kvalitetniju za ovo ljeto jer one jeftinije (ali i neke skuplje) imaju svakakve štetne sastojke u sebi. Provjeri sastojke u kremama za samotamnjenje pa odluči...ja ti na mobitelu koristim aplikaciju INCI Beauty gdje imaš gotovo sve kozmetičke proizvode i tamo ti piše koliko ima jako loših tvari u proizvodu ili ih pak nema i da li je proizvod prihvatljiv.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Joj sto se tice slatkog ja moram svaki dan uzet ili cokolade ili nutele na kruh pocnem se trest, trazi mi tijelo slatko 🫣 ali necu da se opterecujuje niti s kilama niti s bilo cim dok god bebica raste i napreduje sve kile odu ako ne poslije poroda onda kad se beba pocne ustajat uz namjestaj, puzat, hodat..onda samo trcic i govoris NE hahah 😅 Meni su vise kile dolazile dok sam dojila nego u T,e to je bila glad nebitno kad jelo se i u 10 navece a i bome u 2-3 u noci,cim se gospodin najede ja sam se tresla od gladi,valjda je sve vuko iz mene nije đaba imo s 6mj 8kg 😆
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Bok cure, evo i ja jutros odradila ogtt. Jos su me nasilili da pojedem zgrudanu glukozu na dnu case. A meni je milka preslatka 🤣 fuj fuj al proslo je.
Mene moj decko lupka uvijek 3 cm desno i 2 cm ispod pupka. Kad bu se vise pomaknul prema gore 😁
Jel jos neka ima(la) problem da nakon određene hrane (npr kruh, tjestenina, junk, neko voce) trbuh se skroz stisne i bude uzasan pritisak u cijelom trbuhu, tolko da nemrem hodat? I prođe mi obicno tek iduce jutro.
Dr mi naravno nije znala reci, samo mi je dala Mg.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Bok cure, evo i ja jutros odradila ogtt. Jos su me nasilili da pojedem zgrudanu glukozu na dnu case. A meni je milka preslatka 🤣 fuj fuj al proslo je.
Mene moj decko lupka uvijek 3 cm desno i 2 cm ispod pupka. Kad bu se vise pomaknul prema gore 😁
Jel jos neka ima(la) problem da nakon određene hrane (npr kruh, tjestenina, junk, neko voce) trbuh se skroz stisne i bude uzasan pritisak u cijelom trbuhu, tolko da nemrem hodat? I prođe mi obicno tek iduce jutro.
Dr mi naravno nije znala reci, samo mi je dala Mg.
Bitno da je prošao ogtt, vjerujem da će bit dobar nalaz!
Lako je moguće da ti smetaju kruh i tjestenina...evo frendica je jučer pojela kruha i nareske, trbuh ju je rasturio od boli, bio tvrd ko kamen i veći od mog, a nije trudna. Ako ti mg ne pomogne, izbaci kruh ili zamijeni s integralnim. Od kad ne jedem kruh, osobno mi je puno lakše na želudac i na crijeva.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lana99tek sam sad procitala cijeli komentar jer je sin krao mob pa sam nabrzinu preletilila. Ako te ko razumije razumijemo te mi koje smo to prosle u potpunosti. Ja sam krivila sama sebe jer sam se dva dana prije ofarbala pa sam govorila da je od toga,pa da je od puno posla pa jos masu razloga. Samo sam si stres radila dodatan,dok me jedan dr na hitnom prijemu nije spustio na zemlju,tad se cinilo brutalno ali svaku mu rijec potpisujem. "STA VI MISLITE DA STE JEDINI? STA MISLITE DA VI MOZETE UTJECATI NA TRUDNOCU? NEGOVORI SE BEZVEZE DA SU PRVA 3MJ KLJUCNA,BAS RADI TOGA AKO IOLE NESTO NEVALJA S TRUDNOCOM NECE SE NI NASTAVITI RAZVIJATI. SAD NECEKAJ DUGO CIM PRESTANES KRVARIT NASTAVITE RADITI NA BEBI,BOG ODLUCUJE O SVEMU,NE VI!" I da bi ja nakon 5mj ostala trudna,trudnoca savrsena dođem u bolnicu j tan isti dr me doceka na porodu,kad me porodio samo je rekao "pisonja ima 50cm i 3630g i savrseno je zdrava beba". I nasmijao se i samo rekao jel sam rekao da se vidimo uskoro ali na drugom katu (tj na katu rodilista). Opusti se i uzivaj u trudnoci za tjedan dana si vec u 5mj trudnoce, sad je to vec prava bebica 😊❤️
Ja sam spontani imala dok smo bili u CG i kada sam prokrvarila otišla sam kod prvog privatnika koji je bio najbliži. On me toliko isprepadao da sam jako dugo sebe krivila. Spominjao je da je uzrok PUT, MORE...osjećala sam se još gore. Tek kad sam otišla kod svoje gin ispričala joj dobila sam potporu..Baš su oni svi različiti. Kod tog u CG sam stekla dojam da me krivi što sam došla na more eto.. poslije toga me bilo strah ostati trudna iako smo pokušavali svo vrijeme. Molim samo Boga da sada primim svoju bebu u ruke
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja jedem voće, pisala sam da mi je smrtno loše bilo bez imalo šećera. Mislim da je ključno imati balansiranu prehranu, al slatkiši su baš zlo za sve nas. Šećer iz voća je ipak bolja i zdrava opcija.
Došao mi nalaz TSH 1,6💪
MomM94, ja to iskreno ne bih koristila…bojim se i ove kreme za sunčanje stavljat, kupila sam neku kvalitetniju za ovo ljeto jer one jeftinije (ali i neke skuplje) imaju svakakve štetne sastojke u sebi. Provjeri sastojke u kremama za samotamnjenje pa odluči…ja ti na mobitelu koristim aplikaciju INCI Beauty gdje imaš gotovo sve kozmetičke proizvode i tamo ti piše koliko ima jako loših tvari u proizvodu ili ih pak nema i da li je proizvod prihvatljiv.
Ni ja ne bih koristila kremu za samotamnjenje, ona bas ima stetnih kemikalija u sebi.
Flowerson, koju si kremu s faktorom uzela? I ja sam razmisljala koju kremu da uzmem jer idemo vec za miesec dana na more… znam da su vise manje sve stetne :/
It’s a girl 💞
Lola, uzela sam od eucerina za lice faktor 50 i u spreju za tijelo faktor 30. Ni ova u spreju nije bajka, al nije toliko grozna. Sve su one štetne u nekoj mjeri, al ovako biram manje zlo...
Cure, vidim da ste pisale o stolici , ja sam imala problema sa tvrdom stolicom,a inače baš nikad nemam problema i kupila sam suhe šljive i Donat Mg i otad nemam problema.
Ja sam radila OGTT i natašte mi je šećer 4.5, a nakon 2 h mi je 9 i sad moram ići kod interniste, a normalno je do 8.5. Ne jedem ništa previše slatko niti čokoladu, rijetko kad i to 1-2 kockice. Više jedem slano. U trudnoći sam se dosad udebljala 4 kg. Baš sam mislila da neću imati s tim problema. Sad sam skroz izbacila slatko i pazim na prehranu pa ćemo vidjeti. šta će mi internista reći.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja sam pokusala izbjegavat slatko, ali nejde. 🙈 Bas moram pojest nesto slatkog poslije rucka. A i beba odma pocne bolje udarat pa je slade. 😊
Ja cu ovaj tj ogtt, jer moram do 01.06 obavit a isto sve odgadam.
Cure imam pitanje. Dal mislite da je oke mazat se s onim kremama za samotamljenje? Idemo 01.07 na svadbu, pa bi malo dodala boje na svoju blijedu kozu.
Ja se već godinama mažem s tim kremama za samotamnjenje. I sad sam isto u dilemi, ali mislim da neću, izdržat ću ove godine bez toga. Iako iskreno da idem na svadbu, namazala bi vjerojatno noge samo za tu prigodu jer ne vidim što može toliko loše bit od tog jednog mazanja, drugo je mazat se tri mjeseca konstantno. Jer realno i farbala sam se nedavno, a mislim da su farbe za kosu puno agresivnije od kreme za samotamnjenje koja bi trebala zapravo biti od prirodnih sastojaka. Baš ću pogledat sastav na svojoj
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji