Jagoda bit ce to sve u redu na kraju,meni je drago kad nam doktori reagiraju na vrijeme. Ali ja se vodim s tim da su skolovani za to i da oni najbolje znaju sta i kako treba,a u google nemoj ni ulaziti jer koliko je dobar toliko je i los. Sretno sutra 🙏❤️
Hvalaaa❤️a nadam se da je tako…
U bolnici cu i rođendan sutra docekat… Ma samo da beba bude dobro sve ce se izdrzat
Jagoda sretan ti rođendan, bit će sve ok, misli samo pozitivno i na svoju bebicu.❤😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jagoda, isto znam curke koje su prosle serklaz i izgurale do poroda. Dobro je sto su sve na vrijeme vidjeli i reagirali. Sretno!
Lily123, ja jos nista ne osjetim, rekli su da je u sljedecim trudnocama moguce i ranije osjetiti pa cekam svaki dan hoce li 🤭
Ovčice dobro nam došla 🤗🤭
Teich nadam se da će biti dobri rezultati!🤞🤞
Jagoda žao mi je da nikako ne možeš predahnuti, ali drži se i budi pozitivna i jaka. Bit će sve dobro!🤗❤️ Sretan ti rođendan želim i čestitam na curki!🥰🥰💐🥳
Lily tako i ja pričam buši, pa ju mazim, pa bockam i sve očekujem neki odgovor, ali još ništa.🤭😅 Morat ću biti strpljiva.🙈
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Jagoda draga nasa, vazno da su doktori odmah reagirali, drzi se i samo pozitivno- sve ce biti u redu ♥️♥️
Teich ajme bravo kako si to izgurala! Ja se bojim da cu momentalno povracati tamo kad to popijem 🙈 javi nam rezultate! Meni je doktorica rekla da cemo to u 24. tjednu, sve me strah jer sam na pocetku bila granicna 5.1 i na svim nalazima mi stalno pise gestacijski.
Kiki hahahaha tvoja mala alienka je sveeee! 🤭🤭🤭 pre show! Malo sam i ljubomorna jer od moje mascobe beba ocito ne moze tako se vidjeti 😂🤭 iako lupka tu i tamo 😍
Ovčica dobro nam dosla! 🥰
Amarenna hvala ti i veeeelika poohvala kako tako azurno pratis nasu listu 💙i💗 i svaki put brzo reagiras, svaka cast! 😘
BabyBoy 💙
Jagoda, sretan rođendan i zelim svu srecu, nemoj se previse nervirat, bit ce to sve okej, bitno da se reagira na vrijeme!
It’s a girl 💞
Jagoda sve najbolje za rockas! Moja mama je samnom imala serklazu isto tako u 20. i nekom tjednu i eto me, rođena sam u terminu 😁 ne brini..
Djajip hvala ti za info, jer ja sam 176cm a muz 194cm i bas me zanima koliki ce biti deckic, sigurno ne 50cm 🤣 samo nek bude visok, al ne i sirok pri porodu 😆
Ogtt - kao netko tko ga je radio vec 3x radi IR, moj savjet je da zacepite nos dok pijete to i nakon kaj popijete, disite na usta da ne osjetite taj secer. I uzmite si bocu vode. Nekad ti kazu da ne smijes piti vodu, al po meni je to debilana. Pogotovo ak vam pozli, bolje da je voda uz vas 😉
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Jagoda bit ce to sve u redu na kraju,meni je drago kad nam doktori reagiraju na vrijeme. Ali ja se vodim s tim da su skolovani za to i da oni najbolje znaju sta i kako treba,a u google nemoj ni ulaziti jer koliko je dobar toliko je i los. Sretno sutra 🙏❤️
Hvalaaa❤️a nadam se da je tako…
U bolnici cu i rođendan sutra docekat… Ma samo da beba bude dobro sve ce se izdrzat
Samo se sjeti da ces sledece godine rodjendan cekati sa svojom curicom 🥰🩷🙏
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/naknada-za-drugih-6-mjeseci-dopusta-visa-cak-za-12-500-kuna-osjetno-raste-i-djecji-doplatak-15334199
Ne znam jeste pratile danas vijesti ali meni su na poslu brujili o ovom… samo nisam sigurna hoce li nas dohvatiti 🙈🙈 sporo se sve to donosi… ali daaaj Boze🙈
BabyBoy 💙
Jagoda sretan rođendan i od mene🎁🎂 💞
-gledala sam dal su dosli nalazi na portal zdravlja, nema ih jos pa se nadam da ce sutra. Javim vam naravno 😊
La_lupa Daj Boze,ali kakva smo drzava mozda bude do iducih izbora. Zalosno da nekih osnovnih uvjeta te famozne EU oni nemogu usvojiti i malo pogurati mlade obitelji s djecom. Evo ja dajem glavu da 90% nas nema djecji doplatak. Radimo umjesto da imas svoju placu tih godinu dana, primas 6mj punu pa 6mj sad 7 i pol mislim najvise a sa sinom sam imala cca 4300 drugih 6mj.. Neznam,sve se nadam nekim vecim promjenama na bolje ali tesko 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jagoda sretan rođendan! želim ti svu sreću danas, i sama sam imala serklažu u 1.trudnoći...cerviks mi je bio 10 mm i isto su me hitno s pregleda poslali u bolnicu, kćer sam rodila u terminu, samo sam mirovala do kraja. Većinom strogo, ali se isplatilo. Biti će sve u redu ❤️
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji