teich, super za pregled
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozz svim curama, trenutno sam 11 tj, vi ste većina odmaglile, pa bi htjela pitati da li koja od vas imala kao nekakvo trnjenje u rodnici(vagini), skoro pola dana ne popušta, i jos onako osjećaj otvorenosti dok nesto radim, hodam. Prije 2 dana na pregledu sve bilo ok. Hvala i sretno svima
Ajme žene drage šta ste se raspisale. A nije me bilo samo jedan dan. 🙈🙈
Da vam ispričam neki rezime mojih zadnjih tjedan dana. U petak sam imala kontrolu kod endokrinologa i gastroenterologa. Gastro sve uredu, endo što se štitnjače tiče ona se stabilizirala (tsh je 2,04) i ostaje euthyrox 100/75. Radila sam prošli tjedan ogtt, natašte je 4,0, nakon 1 sat 9,5 i nakon 2 sata 9,0. Kaže endo da to nije ništa alarmantno, ali da su ginekolozi jako postrožili norme i da će me sigurno staviti na dijetu. Uvela mi je jednu vrećicu gynositola.
Jučer smo bili na anomaly scan u poliklinici Bolanča. Ako se ko odluči ići kod njih, sve preporuke. Muž je od početka bio samnom, dr nam je sve polako pojašnjavao i pokazivao. Skroz je pristupačan. Cijena je 86 €.
Danas sam bila na redovnoj kontroli u Petrovoj, stavili su me na dijetu i pridodali još DG gestacijskog diabetesa. Uzeli mi cervikalne briseve i preporuka čim više mirovati jer je cervix 1 čl, uloživ za vršak jagodice prsta što je zapravo nalaz identičan onome od prije 2 tjedna. Ali kao da izbjegnemo serklažu.
I za kraj da vam pokažem mojeg malog ljepotana 🥰
https://ibb.co/KGVcQLG
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Evo i mene s pregleda. Tlak 115/60 i u plusu sam 2kg od pocetka T. Potvrđena je curica,nosim dosta nisko pa da se malo skuliram od posla da se nebi pocela otvarat. I da primjetila mi je lazni trud dok je radila uzv (ja nisam nista osjetila) i osjetila je pod rukom kako curica udara 😊 Sve je s bebom u najboljem redu curka je veca i ima vec 426g 🥰 narucena sam 10.5 na OGTT i 23.05 ponovni pregled..https://ibb.co/Hqzq9bk
Ajme, a ja zasada dobila 6kg 🙈 očito moram početi paziti.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Teich woooow 🩷🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ajme žene drage šta ste se raspisale. A nije me bilo samo jedan dan. 🙈🙈
Da vam ispričam neki rezime mojih zadnjih tjedan dana. U petak sam imala kontrolu kod endokrinologa i gastroenterologa. Gastro sve uredu, endo što se štitnjače tiče ona se stabilizirala (tsh je 2,04) i ostaje euthyrox 100/75. Radila sam prošli tjedan ogtt, natašte je 4,0, nakon 1 sat 9,5 i nakon 2 sata 9,0. Kaže endo da to nije ništa alarmantno, ali da su ginekolozi jako postrožili norme i da će me sigurno staviti na dijetu. Uvela mi je jednu vrećicu gynositola.
Jučer smo bili na anomaly scan u poliklinici Bolanča. Ako se ko odluči ići kod njih, sve preporuke. Muž je od početka bio samnom, dr nam je sve polako pojašnjavao i pokazivao. Skroz je pristupačan. Cijena je 86 €.
Danas sam bila na redovnoj kontroli u Petrovoj, stavili su me na dijetu i pridodali još DG gestacijskog diabetesa. Uzeli mi cervikalne briseve i preporuka čim više mirovati jer je cervix 1 čl, uloživ za vršak jagodice prsta što je zapravo nalaz identičan onome od prije 2 tjedna. Ali kao da izbjegnemo serklažu.
I za kraj da vam pokažem mojeg malog ljepotana 🥰
https://ibb.co/KGVcQLG
Presladak je 💙😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cestitam svima na dobrim pregledima 😍
Mi jos nista nismo kupili od opreme, sve mi je nesto rano i dalje. Iako jedva cekam da pocnem opremat njezinu sobu, trenutno gledam kakve bih tapete. Kad cete vi pocet opremat sobicu? Netko je gore spomenuo jaje vs kosara, mi cemo svakako oboje jer beba ne bi trebala biti (pre)dugo u jaju.
It’s a girl 💞
Pozdrav mame
Trenutno sam 13 tt narucena sam na pregled 3.5 s koliko ste saznale spo bebice ovo mi je druga trudnoca
Čestitke svima na urednim pregledima.
Ja sam obavila 3D i sve je ok s bebom, baš mi je sad veliko olakšanje i uživam u trudnoći.
MomN.93 da li je tebi dr mjerila dužinu cervixa u mm, a ne u člancima? Meni je bio 30 mm pa mi je dr rekla da mirujem i tako mi stoji već mjesec dana i sad kad sam bila na pregledu rekla je da je to ok i da ne moram mirovati ,ali da ne radim teško i da se pazim.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
U Petrovoj su mi do sad uvijek mjerili u člancima, a jučer kad sam bila privat je mjereno u mm i to je bilo 42 mm. Koliko sam vidjela po mjerama, to je ok za gestacijsku dob.
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji