Pozdrav svim mamicama jesenskih beba. Nisam mislila da ću se skoro prijaviti na ovaj topic.
Nakon 4 ciklusa IVF-a, u pripremi za sljedeći postupak dogodila se spontana trudnoća, sada 16+6. Nakon dvije biokemijske i dva neuspješna IVF-a čekamo dečkića početkom 10. mj., jučer UZV sve kako treba i na broju, NIFTY nalaz odličan. Mama još uvijek u nevjerici i oprezno rezervirana da se opušteno raduje i razglasi svima. Možete misliti reakcije osoblja klinike u kojoj sam se spremala na sljedeći postupak potpomognute kad sam došla na pregled (negdje oko 8 tjedana sam tad bila jer sam cijelo vrijeme očekivala mengu) i rekla - ne znam što se događa ali pozitivan mi je test, dajte pogledajte ima li uopće što tu
👩 38 🧔42
2017. spontana trudnoća, biokemijska na kraju
👩 Endometriomi na oba jajnika (<3cm), bez smetnji, miom 2.4 cm intramularno, ne dira unutrašnjist maternice, Hashimoto od 2008., TSH pod terapijom 1.7, AMH 22pmol/l, ostali također uredni
🧔 Normozoospermija 2/2021, u postupku 6/2021 rekli nesto lošiji pa radili ICSI
1. IVF st. 6/2021, 12 js, 10 zrelih i oplođenih, 2 dosle do 🌻🌻, transfer obje, 13 dpt beta 25.06, 17dpt beta 56
Pozdrav cure,
u vrijeme kada mi je trebala doći M, imala sam prvo smedi iscjedak, zatim krv te onda opet smede, trajalo je 3 dana sa prestancima. Sada imam iscjedak na pocetku vodenast, sada bijel i gust, nije obilan, uradila sam 3 testa i negativna su, trenutno mi kasni 6 dana. Je li ovo krvarenje sto je bilo prepisujem menstruaciji ?
Flowerson ma bitno da je sve dobro s bebicom.🤭 Vjerujem da si sad mirnija i baš mi je drago zbog tebe.🤗🥰
Lena super za dobre rezultate i čestitke na jednom dečkiću.🤭🤗🥰
Leptirica dobro nam došla i iskrene čestitke.🤗🥰
Curke, mi sutra napokon idemo doma i napokon ćemo svojima reći predivne vijesti.🤭🙈 Baš se veselimo to podijeliti sa njima!
Pridružujem se i timu glavobolja - i mene baš muče zadnjih dana uz povremene mučnine. Ali podnošljivo je, izdrži se. Također, sinoć sam sanjala da smo bili na 3 UZVa i sva tri su pokazala da nam dolazi dečkić.🙈🤭🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Flowerson a baš lijepo za malenu, samo neka raste i dalje
Leptirica obožavam ovakve priče, čestitam od srca, jako me razveseli kad čujem da parove iznenadi trudnoća nakon godina pokušavanja, mogu zamisliti koji osjećaj samo neka je maleni zdrav i živ, sve drugo će doći samo od sebe!
MalaG možda ti beba nešto suptilno poručuje
Kod mene se stomak počeo pokazivat, a primjetila sam i da mi ponekad gornji dio trbuha otvrdne nakon jela, kao da ću se raspuknut… pa si pomislim da se ne bi smjela pretpravat s hranom jer je sve manje mjesta u drobu
Flowerson super za pregled, i da si se podruzila sa svojom curkom. 💜
Leptirica dobrodošla. 🙂
MalaG svaka cast sto ste to tako dugo sutili. Ja bi na guzicu progovorila. Javi kako je proslo sigurno budu presretni. ❤️
Ja sam danas bila u sinsayu kupit neke kratke majice sire malo, koje mogu na tajice, i na kraju nisam nist kupila jer mi nist nije stajalo kak sam si zamisljala, i dosla doma i rasplakala se. Hormoni su cudo. 🤣🤣
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Cure, hvala vam puno ❤️
La Lupa, danas me konačno ne boli glava, al sam popodne morala ic spavat, slomio me umor.
Leptirica, divna priča,dobro nam došla 🤗
MalaG, kad već spominjes snove, počela sam jako puno sanjati 🤭 al baš svašta, random stvari, nekad nepovezano... Baš me zanima reakcija tvojih sutra, bit će u šoku da ste toliko šutjeli 😄❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Leptirica predivno, cestitke i samo hrabro - bit’ ce sve dobro, mora biti! ♥️♥️
Flowerson ooo poznato, to mi je bilo nekidan, samo sam se srusila prespavala popodne i probudila u 8 pansamo preselila u krevet do jutra 🙈 umor 🙈
MalaG mislim da ce svi biti preeeeodusevljeni 😍😍😍 cannot wait! 🥳🥳🥳🥳
BabyBoy 💙
Ja danas s pregleda, posteljica se podigla, hematoma nema, grlic preko 5cm, moja curka uziva i izlezava se. 🙏♥️,🍀 Iduci put radi test s glukozom. Danas mi je ponovila toksoplazmozu jer nemam imunitet.
Inace svaki dan osjetim moju curicu, juce je i moj mm prvi put mogao osjeitti jasno udarce. 🥰 Tek od kad je osjetim mogu reci da sam se opustila i uzivam u trudnoci. 🥰
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca bravoooo 😍✨️
Leptirica dobrodošla, napiši termin da te dodam na popis 💙
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji