Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    24. Travanj 2023. 13:58

anaa3332

Pozdrav svima,molim pomoc😏 Dakle moja situacija je sljedeca :
    2.4. sam imala prvi spolni odnos,bilo je krvarenje zbog himena,ali i velikih bolova nikako nisam mogla da istrpim to,pa smo nakon tog jednog pokusaja jednostavno odustali,dakle mogu reci da spolnog odnosa a da je trajao nije bilo samo se desilo to puknuce himena i to je sve. Dan nakon toga dakle 3.4. Sam najnormalnije dobila mjesecnicu kao i svaki put do tada i trajala je 5,6 dana. Jako sam u stresu i strahu da bih mogla biti trudna,danima ne mogu jesti,ne mogu spavati,imam bolove u zdjelici vise sa lijeve strane i lijevom jajniku,stalno moram urinirati,vrti mi se,apetit mi je skroz zatvoren na hranu ni ne pomislim po citav dan jer mi sve smrdi. S obzirom da sam dobila mjesecinu dan poslije svega toga,dali smatrate da bih mogla biti trudna? Jer me buni to sto je dosla odmah dan nakon pa ne znam koliko mi je to dovoljna potvrda da nisam trudna. Od tog odnosa je proslo 3 tjedna,sto vi mislite postoji li mogucnost trudnoce? Ili sam si zbog stresa stvorila navedene simptome. Hvala

Pozdrav, nema ti smisla pisati na forum nego napravi test ako sumnjaš na trudnoću. Dobila si menstruaciju pa prema tome nisi trudna...ili si pod stresom ili si pokupila neku virozu.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lena1897
    24. Travanj 2023. 14:13

Dragi Bože, dobila sam komentar od osobe iz familije, koji je valjda trebao biti smiješan i koji je navodno došao iz dragosti: “Sad ću ti sjesti na stomak”. Šta vi mislite o tome? 
    Evo, jos sam u šoku, zapravo ne znam je li osoba skroz poludila ili sam ja preosjetljiva ili šta ali ne mogu vjerovat da je neko to izgovorio!!!
    Inače imam problem s tom osobom odnosno s njenim komentarima, al ovo je stvarno bio vrhunac. Nisam ništa rekla jer ko bi s takvim idiotom dalje pričao. 
    E onda se naljutila kao kad sam rekla da mi ona ne treba nabavljati nikakav krevetić, ali hvala. Odgovor je bio ljutiti “Ma kako hoćeš”. Da ne spominjem kako me nervira jer komentariše moj strah kako će to sve proći do kraja, hoće li biti dobro i sa spremanjem kolača iako sam zilion puta rekla da ne smijem slatkiše jesti. Ignoriše, pravi se luda i sprema više kolača nego ikada. Izgleda da ću morati lagano i bezbolno izvlačiti se iz nekih veza, ma koliko bile “bliske”. 

Lena1897
    24. Travanj 2023. 14:15

Uz to, i mene boli glava jučer i danas, pritisak OK. Vrijeme ludo, sigurno je to. 

Flowerson 🌸
    24. Travanj 2023. 14:25

Lena, mislim da takvim osoba treba direktno reć kad nešto nije u redu s ponašanjem prije nego se takve ljude u potpunosti izolira. Osobno tako volim jer to ne očekuju pa volim vidjet reakciju. Tu možeš odmah prepoznat jel netko zloban ili jednostavno malo tupast pa ne kuži da to što radi nije ok. Kako god, mislim da trebaš bit direktna prema toj osobi...mi ne znamo tu osobu da bismo mogli naslutit zašto ti komentari...dal je neka osobna frustracija, ljubomora, ne znamo.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lena1897
    24. Travanj 2023. 15:31

Hvala na podršci. Tmuran dan mi je upravo uljepšao poziv - Qualified 180 test sve uredu, imamo jednog 💙dječaka (ne možemo znati za drugu bebu još) i suze same teku od nekih emocija. Samo da budu dobro. 

dalmatinka83
    24. Travanj 2023. 15:39

Flowerson 🌸

Teich, meni po sastavu to izgleda ok, jako slično novalcu.
    Dal nekog od vas rastura glava? Evo lagano šizim jer konstantno imam glavobolje, a nije problem s tlakom. Sutra ću spomenut gin na pregledu, al nemam pojma dal to ima veze s trudnocom il je nešto drugo u pitanju.

Mene glava boli skoro svaki dan. Mislim da je i do vrimena, jer je ovo vrime kaos, al mozda malo i od buljenja u mobitel 🙈😆

Flowerson 🌸
    24. Travanj 2023. 15:58

dalmatinka83

Flowerson 🌸

Teich, meni po sastavu to izgleda ok, jako slično novalcu.
    Dal nekog od vas rastura glava? Evo lagano šizim jer konstantno imam glavobolje, a nije problem s tlakom. Sutra ću spomenut gin na pregledu, al nemam pojma dal to ima veze s trudnocom il je nešto drugo u pitanju.

Mene glava boli skoro svaki dan. Mislim da je i do vrimena, jer je ovo vrime kaos, al mozda malo i od buljenja u mobitel 🙈😆

Pa ja zaspem s glavoboljom i probudim se s njom, očajna sam više. A vikend je baš bilo lijepo vrijeme, a sad ova bljuzga, mračno i kiša. Nadam se da će se sve uskoro unormalit.

teich95
    24. Travanj 2023. 16:10

Flowerson, Miracle hvala vam💞
    Lena cestitke na deckicu 💙
    Ja sam evo dosla iz kupovine i u kauflandu sam uhvatila 2 grudnjaka za dojenje sa oko 12€ snizene na oko 5€ . Djeluju jako dobri bas sam sretna kad nađem nesto sto mi treba na snizenju 😄

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

MomM.94
    24. Travanj 2023. 17:01

https://ibb.co/5MTNS5V
    Cure od srijede je trudnicka odjeca u kauflandu. Ima i tajica i haljina, i kratkih hlaca. A cijene su stvarno povoljne.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• MomN.93
    24. Travanj 2023. 17:11

Ja moram pohvaliti trudničke tajice iz sinsaya, uzela prvo jedne i onda još dvoje, baš sam zadovoljna 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.