Ja sam na utrogestanu 3*200 i mirujem maksimalno dok sve te boje ne nestanu skroz.. htjeli su me hospitalizirat opet..ali sam rekla da cu doma mirovat..jer ne mogu vise bit u bolnici..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Hvala svima i jedva cekam da prode jos malo vremena da se sve smiri🤞🤞ja cestitam svima na vasim slickama i otkrivenim spolovima bebica🙏🥰
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Ja osjetim bebu uvijek desno, malo ispod pupka. Danas ujutro je tamo bila i bas velika kvrga, i muz ju je vidio.
Cure koje ste vec bile trudne, koliko nakon prvog osjeta ce i muz moci osjetiti kad stavi ruku? 🤗 bas mi ga je zao kad mu kazem da osjetim, a on ne moze 🤣
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pereca333 htjela bi ti se jos jednom zahvalit na rijecima utjehe jer me to najvise drzalo mirnom posljednjih dana. jucer sam otpustena iz bolnice i par sati kasnije zavrsila na hitnoj,jer su mi rekli da dodem da pogledaju opet (jer sam opet prokrvarila. Tom prilikom sam pregledana od strane dvije najbolje duse na cijelom svijetu valjda (divna doktorica i uz nju specijalizantica) koje su mi rekle da mi je posteljica u ovom trenutku nisko,na samom rubu ušća - i to su vidjele samo vaginalnim pregledom,dok se na uzvu trbuha sve doima urednim!(to jutro kad sam otpustena iz bolnice su mi radili samo uzv trbuha da ne cackaju i zato nisu mogli vidjeti).uz to su mi rekli da mi se formirao manji hematom (vjerojatno od te posteljice) i prazni se i da ocekujem krvarenja jos neko vrijeme. Napominjem ostalim curama da istog dana ujutro hematom nije viđen,kao ni 3 dana prije na uzvu,ali ni 8 dana prije koliko sam pregleda imala u ovih nekoliko dana..doktorica koja me pregledavala je rekla da je to itekako moguce,jer hematom je teoretski mogao nastati bas tog dana,a ranija krvarenja su mogla bit uslijed pojacane aktivacije posteljice.. naglasile su da je dobro dok nema obilnijih krvarenja!
Draga Latice cestitam ti na curetku 🤗🌺🩷 Imala sam isti problem kao ti, pocelo je u 15 nedelji, niska posteljica, kako je materica rasla stvorio se hematom na rubu posteljice, ja nisam znala naravno i taj dana jos prala prozore budala 🫣 doslo do krvarenja, stomak mi se bio zgrcio kao kamen, bolnica par dana, dve nedelje sam pretezno lezala, magnezijum 600 mg, smedjarila sam poprilicno i ocistilo se. Doktorica kod koje sam ambulantno nije zabrinuta, kaze to ce se jos ocistiti, posteljica ce se jos dici i rekla je da ne moram strogo da samo lezim i da ce biti jos stare krvi, a ako bude svjeza ili bolovi da se javim. Ja isto nisam zeljela da lezim u bolnici vise, kod kuce sam manje pod stresom. Eto vec 7 dana nemam nikakva krvarenja hvala Bogu i povremeno osjetim moju curku da se mrdne 🤗Isto zelim i tebi, odmaraj dok ne prodje sve, kad prodje oprezno i lagano u nove pobjede 🌺🩷🤗🌞
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Latice, čestitam na curici 🥰
Sara, čestitam na dečku🥰
Nadam se da ću i ja uskoro osjetiti bebu, veselim se tome💕
Ajme koliko ste tipkale.. cestike na otkrivenim spolovima 🩷💙 ja bebu osjetim od jedno 2-3cm ispod pupka skroz do ispod gacica i sad se javlja svaki dan i to najvise kad jedem pa sjednem da odmorim 😁 ispocetka je bilo javi se pa dan dva nista,i kako dani idu sve se vise i vise povecavalo 😊🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Daj da vidimo :)
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Curke danas sam bila malo u sopingu i kik i nkd imaju dobre popuste na djecju robicu.. Nkd na sve snizeno daje jos 20% a kik na sve djecje nebitno dal je vec na popustu ili nije isto 20%.. Sin je dobio stvari i stvari jer sad prelazi na 92br pa nam fali robice a mm je ubacio u par malenih stvari za bebu mada smo se dog da necemo jos kupovat 🫣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Dobro jutro, ja ko sova danas od ranog jutra beba me udara, već jedem doručak 🤣🤣
Teich hvala na info, ja si naručila par haljina na sinsayu pa čekam da dođu, baš me zanima kakve su 😃
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jutro
Ja se danas naručila privatno pa vidjet ćemo ocu li biti zadovoljna. Sutra mm rođendan mogla bi obistinit spol ako se bude vidio 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji