u svakom slučaju, mislim da nema brige ako je sve ok i nema nekih jakoh bolova/krvarenja, svi kažu da je bolje i kasnije na uvz što se tice mira u glavi:D
11/2023. curica
Pereca, hvala ti 🥰
Lola, mislim da su grčevi normalni, meni je ivf gin rekla da mogu očekivati jače grčeve u 16.tjednu jer imam zabačenu maternicu.
Darkivy, samo neka se nastavi razvijat lijepo ❤️
Svaki tjedan mi je drugačiji...glavobolja me danima izluđuje, a umor da ne govorim. Ne mogu više da ne odspavam popodne, a inače nisam ljubitelj spavanja popodne.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo da vam se i mi prikljucimo...danas smo 12tt, prosli pregled mjerili nuhalni. Sjedeći pregled 23.3. Termin 13.9.
Ovo mi je 2 trudnoca (+2 spontana)...od povremeno me hvata lagana mucnina,druge simptome nemam.
tami, jel se znao razlog tvojih spontanih? kako se osjecas ?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
tami, jel se znao razlog tvojih spontanih? kako se osjecas ?
A ne,doktor je reka da je to "prirodna selekcija"😟
Poslje drugog spontanog sam privatno radila test na trombofiliju i jos neke pretrage i sve je bilo uredu.
Dobro sam,puno manje u strahu od prosle trudnoce jer uz trogodisnjaka nemam puno vremena za razmisljanje o icemu
Tami, dobrodošla! 🤗 Moja gin mi je danas doslovno odmahnula rukom jer sam imala spontani, kao to je nista, prirodna selekcija. Super je što već imaš dijete ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nego, ima li netko da ne blizu mojim ovim tjednima trudnoce, a da jos tu i tamo ima lagane grceve u maternici?
Imam ja
Znaci, normalno je :)
It’s a girl 💞
Tami dobrodosla,i ostala s nama do kraja 🤗
Lola normalno je,bas sam se i ja danas zalila mm da cijelo vrijeme osjetim neku tezinu skroz nisko i sirenje,ali s vremena da vrijeme me zna i jace trznut. I na dodir osjetim jako tvrdu maternicu i da vec izlazi van,bas je i mm danas dirao pa kaze ovaj put sve nesto brze ide 😊 I da pocela me desna prepona zezat,i pocela sam se brze umarat i uzdisem se brzo. To su neke nososti kod mene 🤣
Nadam se da ste vi sve dobro, bez krvarenja i onih losijih simptoma.💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Tami dobrodosla,i ostala s nama do kraja 🤗
Lolanormalno je,bas sam se i ja danas zalila mm da cijelo vrijeme osjetim neku tezinu skroz nisko i sirenje,ali s vremena da vrijeme me zna i jace trznut. I na dodir osjetim jako tvrdu maternicu i da vec izlazi van,bas je i mm danas dirao pa kaze ovaj put sve nesto brze ide 😊 I da pocela me desna prepona zezat,i pocela sam se brze umarat i uzdisem se brzo. To su neke nososti kod mene 🤣
Nadam se da ste vi sve dobro, bez krvarenja i onih losijih simptoma.💞
E hvala ti na ovom postu jer si doslovno moje simptome opisala 😅
It’s a girl 💞
Tami, dobrodošla! 🤗 Moja gin mi je danas doslovno odmahnula rukom jer sam imala spontani, kao to je nista, prirodna selekcija. Super je što već imaš dijete ❤️
Joj baš mi je grozno kad se tako ponašaju s nama. Baš je ružno..ja sam kod 3 gin bila nakon gubitka i samo je jedan imao razumjevanja i popričao sa mnom, ostale dvije su isto tako odmahivale rukom kao da je to sasvim normalno🤮
Nego, htjela sam vas pitati još ima li netko problema s baš pojačanim bijelim iscjetkom, kod mene ga baš ima🥲
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji