Cure, evo me…danas mi je predivan dan. Osmijeh od uha do uha. Ultrazvuk je prošao predivno, ne mogu vjerovat da se prije dva tjedna vidjela samo točkica, a danas se vide glavica, rukice i nogice.❤️ I čuti otkucaje uz sve to, ma ne mogu se nagledat svog malenog pingvinića….bebač je po uzv na 9+5. Bližim se tom 12. tjednu i svakim pregledom mi je sve lakše i lakše…❤️
https://ibb.co/ftT3H3v
Predivno🥰
Baš mi je drago da je sve uredu❣️
Baš mi je nevjerojatno koliko se to sve dobro vidi već tako brzo😍😍
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure, evo me…danas mi je predivan dan. Osmijeh od uha do uha. Ultrazvuk je prošao predivno, ne mogu vjerovat da se prije dva tjedna vidjela samo točkica, a danas se vide glavica, rukice i nogice.❤️ I čuti otkucaje uz sve to, ma ne mogu se nagledat svog malenog pingvinića….bebač je po uzv na 9+5. Bližim se tom 12. tjednu i svakim pregledom mi je sve lakše i lakše…❤️
https://ibb.co/ftT3H3v
Predivno🥰
Baš mi je drago da je sve uredu❣️
Baš mi je nevjerojatno koliko se to sve dobro vidi već tako brzo😍😍
Hvala ti ❤️ I ja sam bila u pozitivnom šoku 😍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flower, hvala ti na odgovoru. baš sam sad guglala pa sam naišla na biosave web. imaš i pravo, zašto čekati ako se od 10 tjedna može napraviti, znači da test isto mora pokazati i tada i kasnije u 13 tjednu. sad si me baš navela na razmišljanje da i ja idem prije
Flower, hvala ti na odgovoru. baš sam sad guglala pa sam naišla na biosave web. imaš i pravo, zašto čekati ako se od 10 tjedna može napraviti, znači da test isto mora pokazati i tada i kasnije u 13 tjednu. sad si me baš navela na razmišljanje da i ja idem prije
Ma super, javi baš ako se naručiš
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic... i od tada vas polako pratim.
Mislila sam se javiti tek tamo iza 1.uzv kad budem sigurna da je sve okej, no eto nisam izdrzala.🙈
Od simptoma vec 10ak dana povremeni bolovi u trbuhu, unazad nekoliko dana blaga mucnina, a sad osjetim i napetost u grudima.
Zelim vam svima mirnu i dosadnu trudnocu i da se pratimo do kraja 🙂
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Draga Artemida,
čestitam na plusiću. Želim ti mirnu školsku trudnoću i da se družimo ovdje do kraja a onda se selimo na drugi podforum
hoću, hoću. baš sa
Ma super, javi baš ako se naručiš
hoću, hoću, baš sam im poslala mail :)
Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic… i od tada vas polako pratim.
Mislila sam se javiti tek tamo iza 1.uzv kad budem sigurna da je sve okej, no eto nisam izdrzala.🙈
Od simptoma vec 10ak dana povremeni bolovi u trbuhu, unazad nekoliko dana blaga mucnina, a sad osjetim i napetost u grudima.
Dobrodošla nam i čestitke na plusicu ➕
Neka bude školska i uredna trudnoca 🤞🥰 kad imaš prvi ultrazvuk? 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic… i od tada vas polako pratim.
Hvala 🙂🙂
Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Hvala 🙂🙂
Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞
Ti su bolovi posve normalni tako da je to super, tijelo radi svoje , priprema mjesto za bebicu 👶
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji