Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    07. Ožujak 2023. 14:47

Flowerson 🌸

Cure, evo me…danas mi je predivan dan. Osmijeh od uha do uha. Ultrazvuk je prošao predivno, ne mogu vjerovat da se prije dva tjedna vidjela samo točkica, a danas se vide glavica, rukice i nogice.❤️ I čuti otkucaje uz sve to, ma ne mogu se nagledat svog malenog pingvinića….bebač je po uzv na 9+5. Bližim se tom 12. tjednu i svakim pregledom mi je sve lakše i lakše…❤️
    https://ibb.co/ftT3H3v

Predivno🥰
    Baš mi je drago da je sve uredu❣️
    Baš mi je nevjerojatno koliko se to sve dobro vidi već  tako brzo😍😍

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    07. Ožujak 2023. 14:50

Lana99

Flowerson 🌸

Cure, evo me…danas mi je predivan dan. Osmijeh od uha do uha. Ultrazvuk je prošao predivno, ne mogu vjerovat da se prije dva tjedna vidjela samo točkica, a danas se vide glavica, rukice i nogice.❤️ I čuti otkucaje uz sve to, ma ne mogu se nagledat svog malenog pingvinića….bebač je po uzv na 9+5. Bližim se tom 12. tjednu i svakim pregledom mi je sve lakše i lakše…❤️
    https://ibb.co/ftT3H3v

Predivno🥰
    Baš mi je drago da je sve uredu❣️
    Baš mi je nevjerojatno koliko se to sve dobro vidi već tako brzo😍😍

Hvala ti ❤️ I ja sam bila u pozitivnom šoku 😍

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    07. Ožujak 2023. 14:56

Flower, hvala ti na odgovoru. baš sam sad guglala pa sam naišla na biosave web. imaš i pravo, zašto čekati ako se od 10 tjedna može napraviti, znači da test isto mora pokazati i tada i kasnije u 13 tjednu. sad si me baš navela na razmišljanje da i ja idem prije 

Flowerson 🌸
    07. Ožujak 2023. 14:59

Pipi11

Flower, hvala ti na odgovoru. baš sam sad guglala pa sam naišla na biosave web. imaš i pravo, zašto čekati ako se od 10 tjedna može napraviti, znači da test isto mora pokazati i tada i kasnije u 13 tjednu. sad si me baš navela na razmišljanje da i ja idem prije

Ma super, javi baš ako se naručiš 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Artemida1990
    07. Ožujak 2023. 15:12

Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic... i od tada vas polako pratim. 
    Mislila sam se javiti tek tamo iza 1.uzv kad budem sigurna da je sve okej, no eto nisam izdrzala.🙈 
    Od simptoma vec 10ak dana povremeni bolovi u trbuhu, unazad nekoliko dana blaga mucnina, a sad osjetim i napetost u grudima.
    Zelim vam svima mirnu i dosadnu trudnocu i da se pratimo do kraja 🙂

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Pipi11
    07. Ožujak 2023. 15:27

Draga Artemida,
    čestitam na plusiću. Želim ti mirnu školsku trudnoću i da se družimo ovdje do kraja a onda se selimo na drugi podforum 

Pipi11
    07. Ožujak 2023. 15:29

hoću, hoću. baš sa

Flowerson 🌸

Pipi11

Ma super, javi baš ako se naručiš

hoću, hoću, baš sam im poslala mail :)

amarenna
    07. Ožujak 2023. 15:30

Artemida1990

Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic… i od tada vas polako pratim.
    Mislila sam se javiti tek tamo iza 1.uzv kad budem sigurna da je sve okej, no eto nisam izdrzala.🙈
    Od simptoma vec 10ak dana povremeni bolovi u trbuhu, unazad nekoliko dana blaga mucnina, a sad osjetim i napetost u grudima.

Dobrodošla nam i čestitke na plusicu ➕
    Neka bude školska i uredna trudnoca 🤞🥰 kad imaš prvi ultrazvuk? 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Artemida1990
    07. Ožujak 2023. 15:37

amarenna

Artemida1990

Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic… i od tada vas polako pratim.

Hvala 🙂🙂
    Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

amarenna
    07. Ožujak 2023. 15:39

Artemida1990

amarenna

Artemida1990

Hvala 🙂🙂
    Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞

Ti su bolovi posve normalni tako da je to super, tijelo radi svoje , priprema mjesto za bebicu 👶

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.