Dobrodošla Artemida i neka te prati uredna trudnoća! 😊😊😊 Grčevi su na početku sasvim normalna stvar, bez brige!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson baš mi je drago. I mene fascinira kako se brzo oblikuje bebica. Baš mi je sve to novo. Još dva tjedna i napokon i moj pregled. Mislila sam dugo, ali baš mi lete dani. Počeli su me ubijati mirisi, radim u školi i danas sam tjerala djecu od sebe koja su jela luk. Mislila sam da ću se ispovraćati od smrada. Dobrodošla Artemida .
Flowerson awwww savrseno! 🥰🥰 nevjerojatan je osjecaj kad ti ukljuci da cujes otkucaje srca ♥️♥️
Artemida dobro nam dosla, cestitke na ➕ i zelim ti da se druzimo tu do kraja! 🥰🥰
BabyBoy 💙
Kiki, znam za tu fetalnu frakciju, ne znam šta je to točno, al i ako ne bude rezultata, ponovit ću vađenje krvi jer se ponavljanje ne naplaćuje, a i ne mora značiti da ću trebat ponavljat. Može se radit detaljni uzv ili samo provjeriti otkucaje pa sam ja tako i dogovorila s ginekologom, provjerit ćemo otkucaje i vadit krv.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson bas mi je drago da je sve ok, znam kakav je divan osjecaj i koliko se veselia kad se uvjeris da je sve dobro 🥰 Uzivaj i opusti se. 😊
Artemida dobro nam dosla, zelim ti dobru trudnocu. Kad budes isla na pregled bice to vec neka sedma nedelja sto je super jer ce bolje da se vidi 🤗
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Taman sam htjela napisati, meni je moja gin preporucila da sacekam 12. tjedan za nipt upravo zbog prisustva fetalne frakcije (to je prisustvo bebinog DNK u vasem) jer sto je veca fetalna frakcija, to vam je test tocniji. Meni je s punih 12 tjedana vec bio jako velik ff, oko 17%, gin je rekao da je to odlicno jer nema sanse da nipt pogrijesi s tolikom frakcijom. Tako da bih vam svakako savjetovala da se strpite ako ikako mozete :)
It’s a girl 💞
Nego, ima li netko da ne blizu mojim ovim tjednima trudnoce, a da jos tu i tamo ima lagane grceve u maternici?
It’s a girl 💞
Drage zenice, evo da se i ja javim. Prosli tjedan smo napokon docekali svoj dugoocekivani plusic… i od tada vas polako pratim.
Mislila sam se javiti tek tamo iza 1.uzv kad budem sigurna da je sve okej, no eto nisam izdrzala.🙈
Od simptoma vec 10ak dana povremeni bolovi u trbuhu, unazad nekoliko dana blaga mucnina, a sad osjetim i napetost u grudima.
Zelim vam svima mirnu i dosadnu trudnocu i da se pratimo do kraja 🙂
Dobrodošla nam i čestitke na plusicu ➕
Neka bude školska i uredna trudnoca 🤞🥰 kad imaš prvi ultrazvuk? 😊
Hvala 🙂🙂
Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞
Isto razdoblje smo. Čestitam ❤️
Nego, ima li netko da ne blizu mojim ovim tjednima trudnoce, a da jos tu i tamo ima lagane grceve u maternici?
Imam ja
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Hvala 🙂🙂
Prvi ultrazvuk 20.3. Tek je proslo 10 dana od plusa, a vec sam nestrpljiva, povremeno i zabrinuta, svaki put kad osjetim bolove pomislim da cu dobiti. Uh tko ce docekati 20. 😁😊😊 ali eto sve ste to prosle pa cu i ja 🤞
Čestitam Artemida, ja sam u dan isto:)
I ja sam danas bila na uvz-u, dakle na 4+6. Ne da sam ja inzistirala, nego tako me naručio, i za sada se vidi gestacijaska vrećica, što je očekivano.
Je rano taj uvz, ali je meni to zapravo ok, ipak sam sigurnija, nešto se dešava, sve je za sad ok:)
A idući mi je onda za mjesec dana
11/2023. curica
Sortiraj odgovore
Najstariji