Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    24. Veljača 2023. 11:36

prvi pregled ti je vaginalan i koliko sam pročitala sve do nekog 12 tjedna je tako, neka me cure isprave ako je drugačije. ja samo mogu reći za prvi pregled jer do sada sam samo to prošla. Tada sam bila u 6 tjednu i već se čulo srčeko 

Lana99- dobrodošla i neka ti je mirna uredna i školska trudnoća

Amarenna- ajmeeee kako se predivno beba vidi ne mogu vjerovati da se tako rano tako lijepo vidi. 

MalaG- di kupiš taj maslac od badema? sve si mislim da običan maslac zamijenim s tim jer isto volim slatki doručak

Cure ja baš recimo loše spavam. zaspim navečer od umora ali se svako jutro probudim po sat vremena prije alarma i onda tako kao sova ležim i čekam da zazvoni da se dignem. užas, i to mi je tako od kad sam saznala da sam trudna, valjda od brige hoće li biti sve ok  

Pereca333
    24. Veljača 2023. 11:47

amarenna

Jutro cure evo nas s pregleda, sve je uredu 🥰 bebica raste, sve se već lijepo vidi, evo i sličica
    https://ibb.co/QfF6vq0

Predivno 🥰🙏

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lana99
    24. Veljača 2023. 11:50

Hvala vam na dobrodošlici, nadam se da će ovaj puta biti sve okej i da ćemo se družiti kroz naredne mjesece.
    Naručila me na prvi pregled sredinom 3.mj, odnosno u 8.tjednu. jel to okej? 
    Također mi je u mailu napisala da odmah krenem uzimati folnu kiselinu. Što vi uzimate od preparata?😊😊

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Lola1212
    24. Veljača 2023. 11:53

Lana99

Hvala vam na dobrodošlici, nadam se da će ovaj puta biti sve okej i da ćemo se družiti kroz naredne mjesece.
    Također mi je u mailu napisala da odmah krenem uzimati folnu kiselinu. Što vi uzimate od preparata?😊😊

Je, to je super :) Ja sam isla prvi put kad sam bila 7+3 i sve se lijepo vidjelo. Ja uzmim aktivni oblik folne kiseline i Femibion 1, to su prenatalne tablete sa svim potrebnim vitaminima u prvom tromjesecju, a evo danas prelazim na Femibion 2. 

It’s a girl 💞

teich95
    24. Veljača 2023. 13:20

Lana99 dobrodosla,meni je prvi pregled bio sa 7+3tj. Evo bas sam danas popila zadnju tabletu folacina (rekla mi je da je folna je najbitnija u prvom tromjesecju) tako sam pila i proslu trudnocu i sad mi je isto rekla,  i rekla mi je da nastavim kroz cijelu trudnocu bilo koje prenetalne piti,ja sam uzela novalac. 
    amarena  bas mi je drago sto je sve proslo kako treba,bebica je bas narasla 😍💕

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Baby❤
    24. Veljača 2023. 13:32

Cure što na uzv sličici znači depth??

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Djajip
    24. Veljača 2023. 13:44

Hej nove cure, dobrodošle.
    Evo mog vanzemaljca. 2D je UZ i jedva se išta vidi.
    https://ibb.co/wpBmpYW
    Dr zbog ovog ispod kao duguljastog balncica sumnja na bebu 2 ili ugruščić. Pa vidjećemo🥰

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

Pipi11
    24. Veljača 2023. 14:02

Lana99

ja pijem samo prenatal od novalaca, jer ga pijem već mjesecima i kada sam saznala da sam trudna i bila na prvom pregledu, doktor mi je rekao da je to ok. ali kada vidim što druge cure piju...brine me da li dovoljno unosim folne? nakon potpomognute sam dobila folacin a eto sad taj prenatal i ne znam, nisam pametna

MalaG
    24. Veljača 2023. 14:16

Pipi trebalo bi ga biti u dućanima sa zdravom hranom (Tvornica zdrave hrane, Bio&Bio, Polleo sport). Meni je super jer ga ne treba puno, super je okus i hranjiv je.🤗 
    Lana ja isto uzimam Prenatale i aktivni oblik folne. Folnu ću uzimati do 12tt, a dalje samo prenatale.🙂
    Djajip bitno da je sve dobro.🤭🤗 Znači mogućnost još jednih blizanaca 🤭🥰🤞 

Meni je i dalje mučno od svega. Bude dobro odma dok pojedem, ali kroz 10-15min kreće mučnina. 🤢 A jučer sam kuhala puding jer mi se tako jeo, ali nisam mogla naći naš brand nego sam uzela neki poljski, skoro sam se ispovraćala koliko je okus bio umjetan. Suze mi navrle na oči od razočaranja jer sam se cijelo popodne veselila, ajme.😂 Nikad nisam mislila da ću radi pudinga plakat.😂😂😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pipi11
    24. Veljača 2023. 14:29

MalaG

Pipitrebalo bi ga biti u dućanima sa zdravom hranom (Tvornica zdrave hrane, Bio&Bio, Polleo sport). Meni je super jer ga ne treba puno, super je okus i hranjiv je.🤗
    Lana ja isto uzimam Prenatale i aktivni oblik folne. Folnu ću uzimati do 12tt, a dalje samo prenatale.🙂

hvala ti, baš ću si kupiti, vjerujem da je fino a čitala sam da je baš zdravo.

A jel tebi doktor rekao da uzimaš aktivni oblik plus prenatale jer meni je glupo na svoju ruku a s druge strane ti doktori jedva da ti što kažu pa si mislim možda i treba uzeti stvar u svoje ruke. koji aktivni oblik folne uzimaš? dakle ta kombinacija nije previše? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.