Flowerson , vidim da smo si blizu 💕 drzi se! Ja se isto nadam da ce uskoro biti malo lakse 🙏🏼
Ja na zalost bas loose spavam jos, budim se par puta zbog znojenja pa se selim iz sobe u sobu 😅
Ja spavam odlično 😁 jedino kad me probudi za ic na wc je užas jer mi onda treba duže da zaspem opet.
Jopa, ja imam 10 kila viška, isto me muči što će bit dalje u trudnoći…valjda ne bude strašno 😅 strah me i prvog vaganja kod gin.
ajme i ja imam problem sa nesanicom nakon odlaska na wc, a idem minimalno dva puta
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Djevojke da li je vama koje ste tako 10-11 nedelja i vise apetiti skocio? Ja od prije jedno pet dana vise jedem, manje mi se gadi, imam i vise energije, cak sam sinoc se probudila u 3 i nisam vise mogla zaspati. Naravno ja se odmah brinem je li to normalno. 🤔
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja sam 178 a kilaza varira od 68.5 do 70.
I nikako da odolim pitama, sendvicima, bojim se da cu biti nalik snorlaxu za koji mjesec 😅
Kakvi su vasi obroci, sta preferirate za dorucak
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Ja danas obavila kombinirani probir, uzv sve super, imamo vec 5.9cm. 🥰 Sad cekamo nalaze krvi. Doktor nije bio bas pricljiv, niti mi je pokazao bebu,samo je rekao sve je u redu.
Uh, nemojte o kilama. 🙈 Ja sam visoka 178, i imam 84kg.Taman sam si sa 75kg, al to cemo rijesavat poslije poroda. Za sad sam dobila kilu, al nebi se cudila da sa 100 idem rodit. 😄
Bravo neka raste bebica samo 👶🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pereca normalno je bez brige 😊 ja jedem ko luda, šta mogu kad sam svakih sat dva gladna 🤣🤣 i ja osjećam u zadnjih par dana da imam više energije 🤞 nesanicu još nemam, spavati mogu uvijek kad se pruži prilika 🤭
Mami za doručak preferiram svega što se dohvatim ujutro 🤣 šalim se , iako u svakoj sali ima malo istine 😛 jedem sve kruh, jaja, volim raditi polpete s povrćem, tu i tamo sendvič padne 🤭 naravno volim i vockicu pojesti uz doručak, nekad jedem žitarice i tako, gledam da bude zdravo, a nekad se i malo nezdravog nađe možda poneka kifla iz pekare 🤫
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Izgleda da sam najsitnija medju vama 😅😅😅😅 161cm i 54kg 😅😅
Apetit je isti kao sto je uvijek i bio 😁 nocu kad idem na wc usput svratim i u kuhinju 😂
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Pereca normalno je bez brige 😊 ja jedem ko luda, šta mogu kad sam svakih sat dva gladna 🤣🤣 i ja osjećam u zadnjih par dana da imam više energije 🤞 nesanicu još nemam, spavati mogu uvijek kad se pruži prilika 🤭
Mami za doručak preferiram svega što se dohvatim ujutro 🤣 šalim se , iako u svakoj sali ima malo istine 😛 jedem sve kruh, jaja, volim raditi polpete s povrćem, tu i tamo sendvič padne 🤭 naravno volim i vockicu pojesti uz doručak, nekad jedem žitarice i tako, gledam da bude zdravo, a nekad se i malo nezdravog nađe možda poneka kifla iz pekare 🤫
Ajde dobro umiri me, ja sam tu jos probirljiva, neke stvari jos ne mogu, ali jedem stalno nesto, kad ne jedem muka mi 😂 ujutro cim otvorim oci idem gledam sta cu jesti, a do sad doruckovala nikad nisam. Kontam da je to normalan lagani prelaz sad iz prvog u drugi trimestar sa simptomima.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Izgleda da sam najsitnija medju vama 😅😅😅😅 161cm i 54kg 😅😅
Apetit je isti kao sto je uvijek i bio 😁 nocu kad idem na wc usput svratim i u kuhinju 😂
Sitna ali dinamitna 😃 imaš prostora onda za dobiti koju kilu samo lagano...i meni je frižider ponoći ako se dignem u wc glavna atrakcija, a ponekad i koja polica pored frizidera 🤣🤣🤣🤣
Pereca također čim otvorim oči moram nešto pojesti, normalno je to nemaš brige 😉
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
ja jiden sve normalno. doručak rucak Al za veceru jabuku il naranču oko 5 ...3 obroka
ima zaliha😅jedino se trudim pit vode dosta
Sortiraj odgovore
Najstariji