🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Buhtlica34 mi imamo tricikl freeon dobili na poklon za krstenje,ona je obozavala kolica ali od kada je vozimo u triciklu u kolicima joj dosadi i hoce se dignuti.Tricikl je super stvarno,lako nam se i rasklopi pa ga stavim i u auto kada idemo negdje,kolica uzimam jedino kada znam da ce trebati i spavati. Guralica je isto super stvar,to smo isto dobili pa hoda snjom po kuci.
    Sanja0508 ajme velika festa da,ali dobro ako je i krstenje i rodendan je ok😄 jojj da u ponedjeljak krecem,bas ce biti sok,jos u utorak radim od 08:00-18:00 to ce biti bas sok ali zato petkom smo do 2 pa ajde nekako imamo produzeni vikend.javim dojmove🙂
    Sanjarka88 bas su pocele te viroze ,nadam se da ce ga brzo proci,bitno da se on osjeca ok.mi smo ozdravili ,vadili krv ali su nam nalazi malo nesto poviseni pa cu bas danas zvati pedijatricu da pogleda.
    Lollypop sretan prvi rođendan Teu🥳
    Haru i ja bi 2 spavanja najrade ali evo ona ustane tek oko 10 pa prvo spavanje bude oko 13:00 do 15:00 i onda rijetko kada uspijemo drugo,ona bi i zaspala oko 18:00 ali onda opet spava 2 sata pa kada se probudi u 20:00 do pola noci mi nece zaspat pa neznas sta je gore🤣🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Haru

Sanjarka88 🤍

Haru

Fabijan još ne hoda, drži se namještaja i uz njega malo prošeta. Kasno je počeo s okretanjem, puzanjem, sjedenjem pa mislim da će i hodanje kasniti. U ponedjeljak kreće u jaslice tako da sam u mislima oko toga.
    Jede sve, zadnjih nekoliko dana popije bočicu oko ponoći i spava do jutra, ali već smo imali takvih slučajeva pa se vratimo na buđenje oko 4-5 za još jednu bočicu. Nadam se da ćemo sada skroz izbaciti tu oko 4-5. Zubića imamo 6 i čini mi se da sada očekujemo dvojke dolje. Što se tiče priče svi i sve je mama 😅 U zadnje vrijeme je počeo dodavati baba, ne, da i sl, ali ništa previše. Prebolili smo koronu, 6-dnevnu virozu, upalu ušiju, trodnevnu dječju groznicu i početak laringitisa. Sve me strah jaslica. 🙊
    Općenito je dobro i zadovoljno dijete. 😊
    Kako ide s jaslicama? I jeste izbacili bocu?
    Moj isto stalno jedna/dva i nikako da se ustabilimo da
    Bar jedna samo ostane kad već neće da spava cilu noć 🥲
    I mi smo tim boležljiviji. I svašta je do sada odradio.
    Evo i sad je pod temperaturom od subote 😩
    S jaslicama što se tiče prilagodbe dosta dobro. Čovjek je od jela pa nakon što im završi doručak može sve (iako ne ode gladan od kuće 😅). Baš danas sam došla i čujem plač, teta otvori vrata, a on nije taj koji plače. Od petka do jučer nije išao jer je tih prvih dana pokupio crijevnu virozu. 😬
    Bočica još nije izbačena, bila bih sretna kada bismo ostali samo na jednoj. Noćas je npr oko ponoći popio i do jutra ništa, a nekada se probudi oko 5-6 za drugu. 🙈Kakvo je stanje s temperaturom ? Jeste ozdravili?Sretni rođendani! 😊🥳

Evo danas prvi dan bez temperature 🥳🥳🥳
    Nadam da se neće vracat 🍀
    Super sto prilagodbe ide kako treba, nek tako i ostane ❤️
    Kako će ti funkcionirat ta dva spavanja s obzirom da ide u jaslice? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Prijavi adminu

daniella2207

Buhtlica34 mi imamo tricikl freeon dobili na poklon za krstenje,ona je obozavala kolica ali od kada je vozimo u triciklu u kolicima joj dosadi i hoce se dignuti.Tricikl je super stvarno,lako nam se i rasklopi pa ga stavim i u auto kada idemo negdje,kolica uzimam jedino kada znam da ce trebati i spavati. Guralica je isto super stvar,to smo isto dobili pa hoda snjom po kuci.
    Sanja0508 ajme velika festa da,ali dobro ako je i krstenje i rodendan je ok😄 jojj da u ponedjeljak krecem,bas ce biti sok,jos u utorak radim od 08:00-18:00 to ce biti bas sok ali zato petkom smo do 2 pa ajde nekako imamo produzeni vikend.javim dojmove🙂
    Sanjarka88 bas su pocele te viroze ,nadam se da ce ga brzo proci,bitno da se on osjeca ok.mi smo ozdravili ,vadili krv ali su nam nalazi malo nesto poviseni pa cu bas danas zvati pedijatricu da pogleda.
    Haru i ja bi 2 spavanja najrade ali evo ona ustane tek oko 10 pa prvo spavanje bude oko 13:00 do 15:00 i onda rijetko kada uspijemo drugo,ona bi i zaspala oko 18:00 ali onda opet spava 2 sata pa kada se probudi u 20:00 do pola noci mi nece zaspat pa neznas sta je gore🤣🤣

U 10h se budi??
    Kako se prave takva dica? 😅

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Sanjarka88 🤍

daniella2207

U 10h se budi??
    Kako se prave takva dica? 

Haha 🤣 a ja joj oko 7 ujutro dam spavajuci bocu ona popije i samo nastavi,i onda do 10 bez problema😁 neke pute joj nedam ako spavam i ja ,pa onda ustane ranije ali prije 8 i po 9 nikad.Spavalica😊 imam srece😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88

Prijavi adminu

daniella2207

Sanjarka88 🤍

daniella2207

U 10h se budi??
    Kako se prave takva dica?

Haha 🤣 a ja joj oko 7 ujutro dam spavajuci bocu ona popije i samo nastavi,i onda do 10 bez problema😁 neke pute joj nedam ako spavam i ja ,pa onda ustane ranije ali prije 8 i po 9 nikad.Spavalica😊 imam srece😁

Ljubomorna sam 🥹😂

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

Blago vama kojima bebaci spavaju po noci i do jutra.Znaću Teo zaspi oko 21 h najkasnije,budi se oko 23 sisati,pa oko 1h u 2h u 4h u 6 obavezno i fo 7 i nema spavanja, otkad je napunio 3 mj tako se budi.Mislila sam proci ce kad napuni godinu, najgore sto on samo sisu trazi kad se probudi, tako da spava samnom u krevetu

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Mateja32, jaooo! Svaka ti čast . 🙊
    Sanjarka, mislim da ćemo prijeći samo na jedno zbog vrtićkog rasporeda. 

'21. 💙
    '24. 💛

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Mateja32

Blago vama kojima bebaci spavaju po noci i do jutra.Znaću Teo zaspi oko 21 h najkasnije,budi se oko 23 sisati,pa oko 1h u 2h u 4h u 6 obavezno i fo 7 i nema spavanja, otkad je napunio 3 mj tako se budi.Mislila sam proci ce kad napuni godinu, najgore sto on samo sisu trazi kad se probudi, tako da spava samnom u krevetu

Razumijem te u potpunosti 🤣🤣🤣
    Meni kaja zaspe oko 8,9 i onda ide 3,4 puta sisanje 🤣🤣🤪. I ja sam mislila do godinu dana će trajat pa prestati ali ništa, a bocu neće ni vidjeti, plaće ko da ju tučem ako bočicu vidi u svojoj blizini, čak i vodu pije iz čaše, nama je ročkas prošao super, makar mu smo ga slavili 3 puta 🤣
    Prvi put u hrvatskoj dok smo bili sa obitelji od možda, onda je moja obitelj došla u Njemačku pa smo slavili sa njima i onda još sa prijateljima, neznam di bi ih sve skupa smjestila da smo slavili 🤣🤣
    Sutra imamo pregled i cijepljenje nadam se da neće imati temperaturu nakon cijepiva 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88

Prijavi adminu

marija3998

Mateja32

Razumijem te u potpunosti 🤣🤣🤣
    Meni kaja zaspe oko 8,9 i onda ide 3,4 puta sisanje 🤣🤣🤪. I ja sam mislila do godinu dana će trajat pa prestati ali ništa, a bocu neće ni vidjeti, plaće ko da ju tučem ako bočicu vidi u svojoj blizini, čak i vodu pije iz čaše, nama je ročkas prošao super, makar mu smo ga slavili 3 puta 🤣
    Prvi put u hrvatskoj dok smo bili sa obitelji od možda, onda je moja obitelj došla u Njemačku pa smo slavili sa njima i onda još sa prijateljima, neznam di bi ih sve skupa smjestila da smo slavili 🤣🤣
    Sutra imamo pregled i cijepljenje nadam se da neće imati temperaturu nakon cijepiva

Ma naravno da ste slavili 3 puta, tako i treba 😂🥳
    Sretno sutra 🍀

Sanjarka88

Prijavi adminu

Mateja32

Uzas 😩

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.