🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    06. Travanj 2022. 23:14

Mi nemamo nista za prijaviti,spavamo,papamo i setamo po cijele dane...Korina spava s tatom a ja sam si uzela malo vremena za sebe,film+kokice i evo sada citam malo zaostatke...laku noc cure i zelim vam da se naspavate😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    06. Travanj 2022. 23:25

daniella2207

Mi nemamo nista za prijaviti,spavamo,papamo i setamo po cijele dane…Korina spava s tatom a ja sam si uzela malo vremena za sebe,film+kokice i evo sada citam malo zaostatke…laku noc cure i zelim vam da se naspavate😀

Imaa imaa i fotka sa repićem, od slikanja danas za 5mj:  https://ibb.co/ZVvDRg8 😍 mslm svaki dan joj vežem jer joj šiške idu u oči pa smeta... ii da nije imala tempice nakon bockanja šta je odlično 👌 i probarabila se , počela je vikati stalno, skužila je prekjuče da to može i malo malo urliče 🤣
    Supeeer i ti guštaš sa svojom curicom, ma najjbolje su nam 🥰 lakuu nocc uzivajj u svom vremenu za sebe 🍀

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    07. Travanj 2022. 07:44

Jutro zenice...ste se naspavaleee?

Ja prijavljujem skok sa 6mj...pije 170ml ( 150ml vode + 5 mjerice) iii trazi na svaka 2 sata 🤦‍♀️🤷‍♀️ juce mi je plakao dok nisam to skontala...i na kraju mu dala flasicu i sve super..nervozan je jako,slabo spava...🤷‍♀️🤦‍♀️ ali prezivjet cemo...

SweetDream15 jaooo repicaaa 😍😍 tvoja curaaa bas ima kosu...mom tek kosica raste 🤣😂 jos uvijek je neka vrsa bebe cele 🤣😂🤣
    Daniella2207 uzivaaj u svojih 5min 😂 i ja i muz ih imamo zadnjih par noci,jer nam bebac zaspi u 21i15 🙏😂🤣
    Svim bebama sretni minici 🥳🥳🥳

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• ponosna.mama
    07. Travanj 2022. 08:15

Sretni minici svim bebicama  🥰

Jana i DadaRi prekrasni imenjaci 😍😍
    Sweetdream preslatka s tim repicem ☺️

Mi smo super, Lara je pocela malo bolje spavat (3-4 buđenja po noci). Gustamo puno na suncu i setamo stalno.
    Saljemo vam puno pozdrava i 🤗
    https://ibb.co/MMNNG6m

daniella2207
    07. Travanj 2022. 08:39

SweetDream15

daniella2207

Mi nemamo nista za prijaviti,spavamo,papamo i setamo po cijele dane…Korina spava s tatom a ja sam si uzela malo vremena za sebe,film+kokice i evo sada citam malo zaostatke…laku noc cure i zelim vam da se naspavate😀

Imaa imaa i fotka sa repićem, od slikanja danas za 5mj: https://ibb.co/ZVvDRg8 😍 mslm svaki dan joj vežem jer joj šiške idu u oči pa smeta… ii da nije imala tempice nakon bockanja šta je odlično 👌 i probarabila se , počela je vikati stalno, skužila je prekjuče da to može i malo malo urliče 🤣
    Supeeer i ti guštaš sa svojom curicom, ma najjbolje su nam 🥰 lakuu nocc uzivajj u svom vremenu za sebe 🍀

Preslatka je s repicem😍
    🤣🤣🤣 haha otkrila da ima glas,neka ona samo vice

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    07. Travanj 2022. 08:42

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Jutro zenice…ste se naspavaleee?

Ja prijavljujem skok sa 6mj…pije 170ml ( 150ml vode + 5 mjerice) iii trazi na svaka 2 sata 🤦‍♀️🤷‍♀️ juce mi je plakao dok nisam to skontala…i na kraju mu dala flasicu i sve super..nervozan je jako,slabo spava…🤷‍♀️🤦‍♀️ ali prezivjet cemo…

SweetDream15 jaooo repicaaa 😍😍 tvoja curaaa bas ima kosu…mom tek kosica raste 🤣😂 jos uvijek je neka vrsa bebe cele 🤣😂🤣
    Daniella2207 uzivaaj u svojih 5min 😂 i ja i muz ih imamo zadnjih par noci,jer nam bebac zaspi u 21i15 🙏😂🤣
    Svim bebama sretni minici 🥳🥳🥳

Pa moja isto pije tih 170ml vec vise od mjesec dana,nekada popije sve i trazi jos a nekada pusti malo,ali manje od tog joj vise ne radim...
    Super,neka vam se samo nastavi tako👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    07. Travanj 2022. 08:43

ponosna.mama

Sretni minici svim bebicama 🥰

Jana i DadaRi prekrasni imenjaci 😍😍
    Sweetdreampreslatka s tim repicem ☺️

Mi smo super, Lara je pocela malo bolje spavat (3-4 buđenja po noci). Gustamo puno na suncu i setamo stalno.
    Saljemo vam puno pozdrava i 🤗
    https://ibb.co/MMNNG6m

Bombončić😍😍😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tracy_
    07. Travanj 2022. 10:39

Ja prijavljujem live druženje jednog dila foruma:
    https://ibb.co/dfFFnq2
    Sanjarka, Tracy i ponosna.mama bebe su na slici a fali nam još i beba od Keto koja je pobigla jest doma 🐷

daniella2207
    07. Travanj 2022. 11:00

Tracy_

Ja prijavljujem live druženje jednog dila foruma:
    https://ibb.co/dfFFnq2
    Sanjarka, Tracy i ponosna.mama bebe su na slici a fali nam još i beba od Keto koja je pobigla jest doma 🐷

Ajme supeeer,uzivajte cure vrijeme je divno,bas je lijepo viditi ovo live druzenje👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Jana25
    07. Travanj 2022. 11:19

Jao cure divno da se druzite 😍
    Ponosna.mama i SweetDream znaciiiii 🥰😍💞
    Za atopijski nema sta nisam probala. Pribat cu i ovo tvoje 😁
    Probali smo linola feet, cicaplast, balzam iz lijekarne ato naprave za AD, A Derma... i neide bas na bolje
    Di mi je Jackie? Idem sutra u Os, javi se da ti ostavim broj, pa da se cujemo za Kockicu ako si slobodna 😁
    Uzivajte u lijepom danu mame 😘💕

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani