šŸ Jesenske bebe 2021. šŸ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    15. Prosinac 2021. 15:54

Dannna

Curke daaajte ovaj forum je bio tako lijepo mjesto i nemojte ga kvariti. Svako od nas odgaja svoju djecu kako misli da je najbolje. I auto svako održava kako on misli da treba a ne dijete. Meni se svaÅ”ta neÅ”to ne svidja kad vidim pa mislim da nemam pravo mijeÅ”ati se. Ok svako kaže svoje miÅ”ljenje i to je to, čemu dalje uvrede…
    …..
    Nego je l’ se vama nekad čini da vam se bebe preko noći promijene ono kao ā€œporastu? šŸ˜‚

Naravno, slažem se, narodski rečeno " treba gledati svoj posao".
    Nije mi bila namjera da krvarim forum, kao Å”to to nisam uradila niti u jednom momentu do sada. PokuÅ”ala sam da pomognem i usmjerim jer to na neki način smatram moralnom i profesionalnom obavezom. Greska, to je ta prirodna selekcija koju spomenih.Ā 
    (Ako treba da naglasim, a vidim da trebam, čast pojedicima te svima koji pokazuju i zrno svijesti).Ā 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    15. Prosinac 2021. 16:00

Dannna

Ivoma ma i to….ali jutro se probudila i cijelo vrijeme neÅ”to priča, kad sam je spustila u gnijezdo da upalim lampice na boru nije plakala ili negodovala već ā€œgalami na meneā€ i smije mi se. Odjednom hoće uzeti igračku i tako to… nekako mi odjednom djeluje starija šŸ˜‚ Evo i sad dok je jela cijelo vrijeme mlatara nogicama, sva je odjednom aktivna.
    Sto se veličina tiče mi smo na između 62 i 68 jer 62 jeeedva obučemo a 68 su nam malo dugi rukavi…

S obzirom da je i tvoja malena takodjer NICU beba, kako pedijatri savjetuju cjepljenje, odredjene peglede... od datuma rodjenja ili od datuma kada bi bio termin? Mi imamo pregeld sutra koji je dosta kasnio zbog toga hospitalizacije (usljed infekcije virusom)., pa čisto da znam sta da ocekujem sutra... šŸ™ˆ

CarpeDiem.
    15. Prosinac 2021. 16:14

Dannna

CarpeDiem ja tebe kontam sve i lično se ne pronađoh u tvojim riječima uopste jer savrÅ”eno dobro znam kako se ophodom prema svom djetetu i Å”ta sam sve proÅ”la i joÅ” prolazim za njeno dobro i njenu sreću. ali ā€œtonā€ pitanja ti je kao kod moje mame šŸ˜‚ znaci svaki savjet i dobronamjeran zvuci kod moje mame kao poziv na svađu. šŸ˜‚ Kao da si i ti Å”korpija u horoskopu. šŸ˜‚ Meni je zanemarivanje djeteta npr kad moja drugarica ostavi bebu od četiri mjeseca mami da izadje u grad u provod ali nemam se pravo mijeÅ”ati ili kada rodica da djetetu od 4 godine tablet da ona pije kavu i gleda seriju…Elem, svi smo mi drugačiji i ja svaÅ”ta vidim i svaÅ”ta mi se ne svidja kod ljudi ali Bože moj…. Å to bi moj tata rekao ā€œniti ih hranim niti oblačim pa nemam pravo ni da ih vaspitavamā€ā€¦.

Ne čujemo se joÅ” uvijek na forumu 🤣. (Iako razumijem konstataciju) ali lavica ne skorpija šŸ™ˆ (jedan od omiljenih mi znakova, tako je moja Ellie umjesto skorpije stigla kao vaga.) šŸ™Œ
    Inače mi je horoskop jedna ljepa razbibriga 😁
    Navedeni primjeri zanemarivanje djeteta apsolutno to jesu , sada uvijek u ovom i paralelnom univerzumu... ali to ne treba ni da objaŔnjavas niti da pozivas drugarice na red jer to nije tvoja stvar. 
    Poneki primjer i skretanje pažnje ovde takodjer nije moja stvar, ali kontekst foruma je takav kakav jeste i zahtjeva tako neÅ”to. Ali evo neću viÅ”e s obzirom na pogreÅ”na tumačenja šŸ˜…

Angelly
    15. Prosinac 2021. 16:16

CarpeDiem.

Angelly Naravno da se znamo, samo nisam htjela da se uopće upuÅ”tam u kominikaciju. Realno nisam ni imala prilike jer si kao i tada čitavo vrijeme posmatrala iz sjene te se javila ponekad evo upravo na ovaj način, te si se odjavila iz what's up grupe jer ti je ta aplikacija praznila bateriju…
    To je tvoje miŔljenje o meni, potpuno legitimno.
    Crno-bijeli pogled na stvari je poremecaj miŔljenja i necemo polemisati o njemu jer smatram da ti nisi netko tko o tome može da polemise jer to nije tvoja ekspertiza. "Jako voljela osudjivat" je inače kritično miŔljenje u interpretaciji laika.
    Å to se tiče te grupe i cura od tamo, dobra većina se njih se privatno povremeno čuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želimĀ 

Ja sam iz grupe izasla jer mi se neki odnosi nisu svidjali ali sad kad toga vise nema wa grupa je super i vec dugoooo sam njen dio ponovo 🄰
    Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)...itd
    Ne javljam se cesto jer imam mirnu, nezahtjevnu bebu koja se puno smije,kaka,spava pa mi ne trebaju neki special savjeti i pomoc (ipak malo iskustvo drugog djeteta pomaze)

Angelly
    15. Prosinac 2021. 16:21

Cure ostale moje isprike zbog male svadje ovdje, al stvarno ne volim kad se nekom tak svisoka govori i proziva se nekog.

CarpeDiem.
    15. Prosinac 2021. 16:35

Angelly

CarpeDiem.

Angelly Naravno da se znamo, samo nisam htjela da se uopće upuÅ”tam u kominikaciju. Realno nisam ni imala prilike jer si kao i tada čitavo vrijeme posmatrala iz sjene te se javila ponekad evo upravo na ovaj način, te si se odjavila iz what's up grupe jer ti je ta aplikacija praznila bateriju…
    Crno-bijeli pogled na stvari je poremecaj miŔljenja i necemo polemisati o njemu jer smatram da ti nisi netko tko o tome može da polemise jer to nije tvoja ekspertiza. "Jako voljela osudjivat" je inače kritično miŔljenje u interpretaciji laika.
    Što se tiče te grupe i cura od tamo, dobra većina se njih se privatno povremeno čuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želim

Ja sam iz grupe izasla jer mi se neki odnosi nisu svidjali ali sad kad toga vise nema wa grupa je super i vec dugoooo sam njen dio ponovo 🄰
    Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)…itd
    Ne javljam se cesto jer imam mirnu, nezahtjevnu bebu koja se puno smije,kaka,spava pa mi ne trebaju neki special savjeti i pomoc (ipak malo iskustvo drugog djeteta pomaze)

Å to se vakcina tiče nikada nisam djelila stručne savjete, ali zato iskustva, i osobno miÅ”ljenje jesam.Ā 
    Å to se bankarstva tiče, polako.Ā  (Mi na Balkanu uvijek malo kasnimo). Ni kovid cjepivo tada nije bilo u planu, pa je ipak doÅ”lo na velika vrata.Ā 
    Nemam namjeru da se prepucavam sa tobom na ovoj temi, ako si imala ili imaÅ” neki problem sa mnom imala si priliku kao i kontakt gdje si to uvijek mogla da izneses... a ne nakon dvije godine sa nekim potpuno smjesnim upadima.Ā 
    Iskreno to mi je čak i za razmatranje...Ā 
    Mene uopće ne zanima da li ćeÅ” se javljati ovde i biti aktivna kao Å”to me nije zanimalo ni tada. Ja ti želim sve najljepÅ”e, jednostavno ti siĀ  "not my cup of tea"Ā 

Lorre
    15. Prosinac 2021. 16:36

Dal ima koja mama ovdje da nije cijepila dijete u bolnici? Ja nisam smjela cijepiti svoje dijete zbog bioloÅ”ke terapije koju primam pa smo cjepiva morali odgoditi. Problem je Å”to sam očito jako rijedak slučaj i nitko ne zna reći koliko dugo moramo čekati odgodu. Meni bi lakÅ”e bilo da ga smijem cijepit jer bi makar malo bio zaÅ”tićen u ovo ludo doba 😣

Baby N šŸ’™

CarpeDiem.
    15. Prosinac 2021. 16:41

Lorre

Dal ima koja mama ovdje da nije cijepila dijete u bolnici? Ja nisam smjela cijepiti svoje dijete zbog bioloÅ”ke terapije koju primam pa smo cjepiva morali odgoditi. Problem je Å”to sam očito jako rijedak slučaj i nitko ne zna reći koliko dugo moramo čekati odgodu. Meni bi lakÅ”e bilo da ga smijem cijepit jer bi makar malo bio zaÅ”tićen u ovo ludo doba 😣

Na koje cjepivo mislis?

Angelly
    15. Prosinac 2021. 16:51

CarpeDiem.

Angelly

CarpeDiem.

Što se tiče te grupe i cura od tamo, dobra većina se njih se privatno povremeno čuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želim

Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)…itd

Što se vakcina tiče nikada nisam djelila stručne savjete, ali zato iskustva, i osobno miŔljenje jesam.
    Što se bankarstva tiče, polako. (Mi na Balkanu uvijek malo kasnimo). Ni kovid cjepivo tada nije bilo u planu, pa je ipak doŔlo na velika vrata.
    Nemam namjeru da se prepucavam sa tobom na ovoj temi, ako si imala ili imaÅ” neki problem sa mnom imala si priliku kao i kontakt gdje si to uvijek mogla da izneses… a ne nakon dvije godine sa nekim potpuno smjesnim upadima.
    Iskreno to mi je čak i za razmatranje…
    Mene uopće ne zanima da li ćeÅ” se javljati ovde i biti aktivna kao Å”to me nije zanimalo ni tada. Ja ti želim sve najljepÅ”e, jednostavno ti si "not my cup of tea"

Nisi ni ti meni nikad bila 🄰 ja bar radim u struci pa mogu govoriti da sam iz nekog podrucja ekspert. To sto netko zavrsi neku skolu il faks ga ne cini ekspertom vec iskustvo i ulaganje u konstantni napredak. Al i ja vjerujem da prirodna selekcija cini cuda šŸ˜‰

Lorre
    15. Prosinac 2021. 16:57

CarpeDiem.

Lorre

Na koje cjepivo mislis?

Pocevsi sa bcg pa i sva daljnja cjepiva

Baby N šŸ’™

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani