Curke daaajte ovaj forum je bio tako lijepo mjesto i nemojte ga kvariti. Svako od nas odgaja svoju djecu kako misli da je najbolje. I auto svako održava kako on misli da treba a ne dijete. Meni se svaÅ”ta neÅ”to ne svidja kad vidim pa mislim da nemam pravo mijeÅ”ati se. Ok svako kaže svoje miÅ”ljenje i to je to, Äemu dalje uvredeā¦
ā¦..
Nego je lā se vama nekad Äini da vam se bebe preko noÄi promijene ono kao āporastu? š
Naravno, slažem se, narodski reÄeno " treba gledati svoj posao".
Nije mi bila namjera da krvarim forum, kao Å”to to nisam uradila niti u jednom momentu do sada. PokuÅ”ala sam da pomognem i usmjerim jer to na neki naÄin smatram moralnom i profesionalnom obavezom. Greska, to je ta prirodna selekcija koju spomenih.Ā
(Ako treba da naglasim, a vidim da trebam, Äast pojedicima te svima koji pokazuju i zrno svijesti).Ā
url=https://lilypie.com]
Ivoma ma i toā¦.ali jutro se probudila i cijelo vrijeme neÅ”to priÄa, kad sam je spustila u gnijezdo da upalim lampice na boru nije plakala ili negodovala veÄ āgalami na meneā i smije mi se. Odjednom hoÄe uzeti igraÄku i tako to⦠nekako mi odjednom djeluje starija š Evo i sad dok je jela cijelo vrijeme mlatara nogicama, sva je odjednom aktivna.
Sto se veliÄina tiÄe mi smo na izmeÄu 62 i 68 jer 62 jeeedva obuÄemo a 68 su nam malo dugi rukaviā¦
S obzirom da je i tvoja malena takodjer NICU beba, kako pedijatri savjetuju cjepljenje, odredjene peglede... od datuma rodjenja ili od datuma kada bi bio termin? Mi imamo pregeld sutra koji je dosta kasnio zbog toga hospitalizacije (usljed infekcije virusom)., pa Äisto da znam sta da ocekujem sutra... š
CarpeDiem ja tebe kontam sve i liÄno se ne pronaÄoh u tvojim rijeÄima uopste jer savrÅ”eno dobro znam kako se ophodom prema svom djetetu i Å”ta sam sve proÅ”la i joÅ” prolazim za njeno dobro i njenu sreÄu. ali ātonā pitanja ti je kao kod moje mame š znaci svaki savjet i dobronamjeran zvuci kod moje mame kao poziv na svaÄu. š Kao da si i ti Å”korpija u horoskopu. š Meni je zanemarivanje djeteta npr kad moja drugarica ostavi bebu od Äetiri mjeseca mami da izadje u grad u provod ali nemam se pravo mijeÅ”ati ili kada rodica da djetetu od 4 godine tablet da ona pije kavu i gleda serijuā¦Elem, svi smo mi drugaÄiji i ja svaÅ”ta vidim i svaÅ”ta mi se ne svidja kod ljudi ali Bože mojā¦. Å to bi moj tata rekao āniti ih hranim niti oblaÄim pa nemam pravo ni da ih vaspitavamāā¦.
Ne Äujemo se joÅ” uvijek na forumu š¤£. (Iako razumijem konstataciju) ali lavica ne skorpija š (jedan od omiljenih mi znakova, tako je moja Ellie umjesto skorpije stigla kao vaga.) š
InaÄe mi je horoskop jedna ljepa razbibriga š
Navedeni primjeri zanemarivanje djeteta apsolutno to jesu , sada uvijek u ovom i paralelnom univerzumu... ali to ne treba ni da objaÅ”njavas niti da pozivas drugarice na red jer to nije tvoja stvar.Ā
Poneki primjer i skretanje pažnje ovde takodjer nije moja stvar, ali kontekst foruma je takav kakav jeste i zahtjeva tako neÅ”to. Ali evo neÄu viÅ”e s obzirom na pogreÅ”na tumaÄenja š
Angelly Naravno da se znamo, samo nisam htjela da se uopÄe upuÅ”tam u kominikaciju. Realno nisam ni imala prilike jer si kao i tada Äitavo vrijeme posmatrala iz sjene te se javila ponekad evo upravo na ovaj naÄin, te si se odjavila iz what's up grupe jer ti je ta aplikacija praznila baterijuā¦
To je tvoje miŔljenje o meni, potpuno legitimno.
Crno-bijeli pogled na stvari je poremecaj miÅ”ljenja i necemo polemisati o njemu jer smatram da ti nisi netko tko o tome može da polemise jer to nije tvoja ekspertiza. "Jako voljela osudjivat" je inaÄe kritiÄno miÅ”ljenje u interpretaciji laika.
Å to se tiÄe te grupe i cura od tamo, dobra veÄina se njih se privatno povremeno Äuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želimĀ
Ja sam iz grupe izasla jer mi se neki odnosi nisu svidjali ali sad kad toga vise nema wa grupa je super i vec dugoooo sam njen dio ponovo š„°
Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)...itd
Ne javljam se cesto jer imam mirnu, nezahtjevnu bebu koja se puno smije,kaka,spava pa mi ne trebaju neki special savjeti i pomoc (ipak malo iskustvo drugog djeteta pomaze)
Cure ostale moje isprike zbog male svadje ovdje, al stvarno ne volim kad se nekom tak svisoka govori i proziva se nekog.
Angelly Naravno da se znamo, samo nisam htjela da se uopÄe upuÅ”tam u kominikaciju. Realno nisam ni imala prilike jer si kao i tada Äitavo vrijeme posmatrala iz sjene te se javila ponekad evo upravo na ovaj naÄin, te si se odjavila iz what's up grupe jer ti je ta aplikacija praznila baterijuā¦
Crno-bijeli pogled na stvari je poremecaj miÅ”ljenja i necemo polemisati o njemu jer smatram da ti nisi netko tko o tome može da polemise jer to nije tvoja ekspertiza. "Jako voljela osudjivat" je inaÄe kritiÄno miÅ”ljenje u interpretaciji laika.
Å to se tiÄe te grupe i cura od tamo, dobra veÄina se njih se privatno povremeno Äuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želim
Ja sam iz grupe izasla jer mi se neki odnosi nisu svidjali ali sad kad toga vise nema wa grupa je super i vec dugoooo sam njen dio ponovo š„°
Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)ā¦itd
Ne javljam se cesto jer imam mirnu, nezahtjevnu bebu koja se puno smije,kaka,spava pa mi ne trebaju neki special savjeti i pomoc (ipak malo iskustvo drugog djeteta pomaze)
Å to se vakcina tiÄe nikada nisam djelila struÄne savjete, ali zato iskustva, i osobno miÅ”ljenje jesam.Ā
Å to se bankarstva tiÄe, polako.Ā (Mi na Balkanu uvijek malo kasnimo). Ni kovid cjepivo tada nije bilo u planu, pa je ipak doÅ”lo na velika vrata.Ā
Nemam namjeru da se prepucavam sa tobom na ovoj temi, ako si imala ili imaÅ” neki problem sa mnom imala si priliku kao i kontakt gdje si to uvijek mogla da izneses... a ne nakon dvije godine sa nekim potpuno smjesnim upadima.Ā
Iskreno to mi je Äak i za razmatranje...Ā
Mene uopÄe ne zanima da li ÄeÅ” se javljati ovde i biti aktivna kao Å”to me nije zanimalo ni tada. Ja ti želim sve najljepÅ”e, jednostavno ti siĀ "not my cup of tea"Ā
Dal ima koja mama ovdje da nije cijepila dijete u bolnici? Ja nisam smjela cijepiti svoje dijete zbog bioloÅ”ke terapije koju primam pa smo cjepiva morali odgoditi. Problem je Å”to sam oÄito jako rijedak sluÄaj i nitko ne zna reÄi koliko dugo moramo Äekati odgodu. Meni bi lakÅ”e bilo da ga smijem cijepit jer bi makar malo bio zaÅ”tiÄen u ovo ludo doba š£
Baby N š
Dal ima koja mama ovdje da nije cijepila dijete u bolnici? Ja nisam smjela cijepiti svoje dijete zbog bioloÅ”ke terapije koju primam pa smo cjepiva morali odgoditi. Problem je Å”to sam oÄito jako rijedak sluÄaj i nitko ne zna reÄi koliko dugo moramo Äekati odgodu. Meni bi lakÅ”e bilo da ga smijem cijepit jer bi makar malo bio zaÅ”tiÄen u ovo ludo doba š£
Na koje cjepivo mislis?
Å to se tiÄe te grupe i cura od tamo, dobra veÄina se njih se privatno povremeno Äuje sa mnom za praznike, neke važnije datume, dosta puta razmjenjujemo iskustva i odrzavamo jedan ljep kontakt. To i tebi želim
Inace pricas da nesto nije moja "ekspertiza" i da ne mozemo vodit onda oko tog raspravu al se sjecam kak si bila puna i znanja o cijepivima (nije tvoja ekspertiza al si djelila "strucna" misljenja samo tako) takodjer i bankarskom sistemu koji je moja ekspertiza (btw jos cekam taj krah bankarskog sustava koji je tvoja frendica iz pouzdanih izvora dobila)ā¦itd
Å to se vakcina tiÄe nikada nisam djelila struÄne savjete, ali zato iskustva, i osobno miÅ”ljenje jesam.
Å to se bankarstva tiÄe, polako. (Mi na Balkanu uvijek malo kasnimo). Ni kovid cjepivo tada nije bilo u planu, pa je ipak doÅ”lo na velika vrata.
Nemam namjeru da se prepucavam sa tobom na ovoj temi, ako si imala ili imaŔ neki problem sa mnom imala si priliku kao i kontakt gdje si to uvijek mogla da izneses⦠a ne nakon dvije godine sa nekim potpuno smjesnim upadima.
Iskreno to mi je Äak i za razmatranjeā¦
Mene uopÄe ne zanima da li ÄeÅ” se javljati ovde i biti aktivna kao Å”to me nije zanimalo ni tada. Ja ti želim sve najljepÅ”e, jednostavno ti si "not my cup of tea"
Nisi ni ti meni nikad bila š„° ja bar radim u struci pa mogu govoriti da sam iz nekog podrucja ekspert. To sto netko zavrsi neku skolu il faks ga ne cini ekspertom vec iskustvo i ulaganje u konstantni napredak. Al i ja vjerujem da prirodna selekcija cini cuda š
Na koje cjepivo mislis?
Pocevsi sa bcg pa i sva daljnja cjepiva
Baby N š
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji