🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    26. Studeni 2021. 23:00

ponosna.mama

CarpeDiem.

Ovo nije od DM, koliko vidim. Samo sam napisala gdje ga ima kupiti. Kako ki je babica objasnila sa prvom kćerkom a to sam davno pojdelila sa vama Pre formula je najsličnija majcinom mlijeku.
    Čitate deklaracije i po tome se orijentirajte. Ne koristim Ad mlijeko, a da koristim po sastavu bih jedino njega uzela.
    Ponosna.mama ji ti sve ok što se dojenja tiče, s obzirom na implatante? Meni su ok I pored silnog izdajanja🤣

Ma zaminila si me, nemam ja implatante, al dobro bi mi dosli nakon troje dice 😆😆😆🙈

Izvini🙊 valjda će se javiti mama koju sam zamjenila  ❣🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

malamaka
    26. Studeni 2021. 23:19

daniella2207

Ajme koliko preslatkih bebica😍😍😍 plava.bosanka tvoju mi nece otvoriti🙁
    Sanjarka nadam se da ces brzo ozdraviti bez jacih simptoma,drzi se🙏
    Sto se tice kupanja mi se po savjetu patronazne kupamo jednom tjedno a svaki dan se prodemo s blazinicama malo namocenim u vodi…kada zatopli svaki dan ali sada da je dovoljno tako..nekada se okupamo i 2 puta ali nikada vise🤷‍♀️
    Jedno pitanje meni Korina vec par dana kise 3-4 puta i tako desetak puta na dan nekad se zna i malo zakasljati,temperaturu nema i normalbo jede,spava i sve ostalo.sada neznam dali je malo prehladena i dali trebam zvati pedijatra ili ne? Kihala je i prije kada smo bili s mjesec dana i pedijatrica je rekla da je normalno da kisu da se kao ciste,ali sada je to puno cesce pa neznam vise dali je to normalno ili nije…

Da, to je normalno. Kihanjem se čiste, a kašalj jer proizvodi svoju slinu. I mi smo se bili za našeg dečka prepali da nije nekakva prehlada i sl. 🤗😍Straše nas! 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• MARELA
    27. Studeni 2021. 00:17

Traveller

Pozdrav cure, dobila sam dojavu da Marela pita di sam. 😘 Nadam se da ste sve dobro i da bebe lijepo napreduju. Povremeno vas citam, ali ne redovno pa niti ne pišem. Ustvari nemam ni šta jer Nika je stvarno top beba. Super napreduje, na pregledu s 2 mjeseca je izmjerena 61 cm i 6120 grama. Nosimo već robicu 68. 😂 Veliki je veseljak i prava Spavalica. Sad već zna odrapiti i 8 h u komadu bez buđenja. Rijetko place, bitno je samo da je hrana sad i odmah nakon presvlačenja, inače je super zadovoljna beba i samo se smije i promatra sve oko sebe.
    Prošli vikend smo bili na baby spa preko puta Arena centra i toplo vam preporučujem tko je iz Zagreba. Idemo opet sutra. Ona je baš uživala.

Šaljemo vam veliku pusu 😘

Hehe, bas mi je drago da si se javila i da uzivate, ti si odradila svoju 'pokoru' na porodu, pa hvala bogu da je sada barem zen😃. Nika rulz😎🤘. Velka beba bome, ali mislim da i mi idemo tim putem, sad smo vec na cc 5,5kg. Jel dojite ili jos dodajes ad po noci?
    Ja se bas htjela pohvaliti kak je Mateo poceo spavat po 6,7h u komadu, kad eto mi pljuske - smanjila mi se kolicina mlijeka zbog toga i koristenja sesirica preko dana i sad opet moram na izdajanje svaka 2,3h da vratim mililitre🙃, tak da nista od mojeg spavanja sve i da hocu😆. 
    Sanjarka88, Littlebaby drz'te se s tom koronom, neka sto prije i lakse prođe, a bebice nek mimoiđe. Pisite nam kada stignete kako ste.

Endzrue
    27. Studeni 2021. 01:24

Lorre

Danas smo imali sistematski, Niko ima 56cm i 4400g (rođen sa 3220g). Meni se to čini jako puno, ali pedijatrica kaže da je to sve normalno, s tim da sam ga nahranila sat vremena ranije i nije piskio ni kakio u međuvremenu pa ta kilaza vjerojatno varira..
    Evo nas sa točno 4 tjednahttps://ibb.co/fSDVwpg
    Mame sa koronom, držite se. Nadam se da ce proći što blaže i brže 🤞i da sve bude u redu sa bebicama

Nije puno. Dojenoj bebi nikad nije puno. Moj je dobio 1700g prvi mjesec a rođen sa 3530g.. Drugi je dobio 1100g.sad ćemo 30 tog vidjet koliko je sad

daniella2207
    27. Studeni 2021. 04:47

malamaka

daniella2207

Ajme koliko preslatkih bebica😍😍😍 plava.bosanka tvoju mi nece otvoriti🙁
    Sanjarka nadam se da ces brzo ozdraviti bez jacih simptoma,drzi se🙏
    Sto se tice kupanja mi se po savjetu patronazne kupamo jednom tjedno a svaki dan se prodemo s blazinicama malo namocenim u vodi…kada zatopli svaki dan ali sada da je dovoljno tako..nekada se okupamo i 2 puta ali nikada vise🤷‍♀️
    Jedno pitanje meni Korina vec par dana kise 3-4 puta i tako desetak puta na dan nekad se zna i malo zakasljati,temperaturu nema i normalbo jede,spava i sve ostalo.sada neznam dali je malo prehladena i dali trebam zvati pedijatra ili ne? Kihala je i prije kada smo bili s mjesec dana i pedijatrica je rekla da je normalno da kisu da se kao ciste,ali sada je to puno cesce pa neznam vise dali je to normalno ili nije…

Da, to je normalno. Kihanjem se čiste, a kašalj jer proizvodi svoju slinu. I mi smo se bili za našeg dečka prepali da nije nekakva prehlada i sl. 🤗😍Straše nas!

Hvala ti,vec mi je lakse jer i meni izgleda zdravo ali opet bas to strase i mene sa svih strana(mama,svekrva)😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• ponosna.mama
    27. Studeni 2021. 08:08

CarpeDiem.

ponosna.mama

Je li vase bebice imaju velik stomak? Maloprije sam je kupala i bas mi izgleda ka da joj je napuhan, a kad treba kakit dosta se napreze i radi bolne grimase 😕
    Stavit cu vam sliku, al gola je jer sam je slikala sad dok se kupala..
    https://ibb.co/w4qqXrG

Predivna je ❣
    Mislim da je ok, vazno je da nije tvrd stomacic na dodir. Jel prije toga jela?

Hvala ti 🥰
    Je, jela je taman prije toga..

plavabosanka
    27. Studeni 2021. 09:18

CarpeDiem.

Mame čije su bebe bolesne, pisala sam vam neki dan o ovome. (primjenjivo i na stariju djecu)
    *Saljem vam sliku uz objašnjenje.
    📌Važno je da je beba mirna, možda najbolje kada spava, (obucite joj nešto sto lako mozete zagrnuti da dođete do pluća)
    📌Obe strane se rade po 5 minuta. 3x dnevno
    I to izgleda ovako.
    ** Kada radite desnu stranu glavica je okrenuta ka desno, i tocke su na lijevoj (na glavi) a na desnoj na plućima.
    **Kada radite ljevu stranu okrećete glavicu na lijevu stranu, zapravo stiscete lagano tocke na desnoj (Na glavi), a na ljevoj na plućima.
    📌 točke na glavi: na sredini uveta i u istoj ravni sa tom točkom na potiljku.
    📌 tocka na prsima ispod dojke samo malo u stranu ka ledjima.

📌Držati u isto vrijeme sve tri tocke 5 minuta. (Obe strane)
    Kada beba spava najbrže mozete primjetit učinkovitost po tome što počne jako duboko disati.
    Nakon toga može se desiti da ima stolicu sa jako puno izbacenog slajma.
    Vjezba pomaze bebi omogućiti dublje disanje, izbacivanje slajma, prohodnost nosa, manje nervoze i opće bolje zdravstveno stanje
    https://ibb.co/F8kwFXM.

Zakasnila pa ne vidim sliku il

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    27. Studeni 2021. 09:21

CarpeDiem.

CarpeDiem.

Mame čije su bebe bolesne, pisala sam vam neki dan o ovome. (primjenjivo i na stariju djecu)
    *Saljem vam sliku uz objašnjenje.
    📌Važno je da je beba mirna, možda najbolje kada spava, (obucite joj nešto sto lako mozete zagrnuti da dođete do pluća)
    📌Obe strane se rade po 5 minuta. 3x dnevno
    I to izgleda ovako.
    ** Kada radite desnu stranu glavica je okrenuta ka desno, i tocke su na lijevoj (na glavi) a na desnoj na plućima.
    **Kada radite ljevu stranu okrećete glavicu na lijevu stranu, zapravo stiscete lagano tocke na desnoj (Na glavi), a na ljevoj na plućima.
    📌 točke na glavi: na sredini uveta i u istoj ravni sa tom točkom na potiljku.
    📌 tocka na prsima ispod dojke samo malo u stranu ka ledjima.

📌Držati u isto vrijeme sve tri tocke 5 minuta. (Obe strane)
    Kada beba spava najbrže mozete primjetit učinkovitost po tome što počne jako duboko disati.
    Nakon toga može se desiti da ima stolicu sa jako puno izbacenog slajma.
    Vjezba pomaze bebi omogućiti dublje disanje, izbacivanje slajma, prohodnost nosa, manje nervoze i opće bolje zdravstveno stanje
    https://ibb.co/F8kwFXM.

https://ibb.co/F8kwFXM nije se upitala slika prvi put pa da ponovim

A sad vidim eto kad mi jezik odnosno prsti brzi od pametj

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

bumac95
    27. Studeni 2021. 11:30

Mi smo bili na sistematskom jucer. 57 cm (3+) i 4900 (1kg+). Dr je zadovoljna obzirom da smo bolesni već tjedan dana. 
    Braco mu je imao 7200 sa dva mjeseca pa mi je ovaj tako sićušan 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mateja32
    27. Studeni 2021. 12:23

Pozdrav drage mamice, kako ste mi vi i bebice? Moj Teo je dva mjeseca, vrijeme proletilo.Samo siki,roden s 3400g i 51cm,s mj dana dosli na 4900g i 55cm,sada s dva mj imamo 6200g i 63 cm..Moj bumbar,jedino imamo problema s E.coli u urinokulturi.Mala prisutnost, vjerojatno je zbog kožice tako da moramo jednom mj kontrolirati..

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.