Mi smo sad u onom skoku 3 tjedan (valjda!) I nervoza je na najjace.
Vec smo imali paronihiju, upalila nam se guza, sad ta koza na preponama, muce nas grcevi.... stalno je nesto... skoro svaku vecer je borba za uspavati. Jucer smo se od 18 do ponoci borili, na kraju smo oboje u ponoc izmoreni zaspali.
Svaki dan je borba.
Mame dječaka upomoć… Da li se koja srela sa guljenjem kože na preponicama… Između nogica i testisa te ispod isto… Mislim da je to zbog vlage tj vodice kojom ga čistim pri mijenjanju pelena, ne znam da lli sad trebam to tretirat čime i kako da prođe 😭😭 nebi tila da se šta sad upali ili zakomplicira…
Ja jesam. Zvala sam patronaznu pa je rekla da bi mogle biti gljivice, dq kupim Plymicol.
Onda sam zvala sestru od pedijatrice pa je rekla da je vjerojatno samo iritirana koza od pelena. Da sušim i da pospricam s Octeniseptom. Tako sam par puta napravila i malo s štapićem za uši tu kožu pocistila. Cini mi se puno bolje. Pokusavam ga bez pelene svaki dan par puta ostavit da se ta koza suši, al on stalno piški ili kaka pa to bude teško.
Probaj s Octeniseptom tako par puta pospricat i ostavit da se osusi.
Probat ću sa octaniseptom, puno hvala na savjetu 🤗🤗
Cure, moja mala se najede ono ful ful, bljucne toliko da joj i na nos izađe mlijeko, ja je skinem sa sise ona krene plakati i mahnito trzati glavom i otvarati usta da oće opet sisu... A mislim ful je sita ako bljuca, valjda..
Jel neko imao takvo dijete, sta ste radili?
Neće dudu ni pod razno 😏
E da i jel kupate bebe svaku večer? Kao preporuča 2-3 puta tjedno. Meni mater kaže svaku večer. Bome sinoć nakon sto smo je okupali spavala je u komadu 4 sata, skoro pa smo je budit morali..
E da i jel kupate bebe svaku večer? Kao preporuča 2-3 puta tjedno. Meni mater kaže svaku večer. Bome sinoć nakon sto smo je okupali spavala je u komadu 4 sata, skoro pa smo je budit morali..
Ne svaku večer. Mene je mama kupala svaku večer kada sam bila beba da smo na kraju završili u Zg u bolnici koliko sam bila "šugava" da bi ispalo da mi je skinula zaštitni sloj kože svakodnevnim kupanjem. Poučena tim iskustvom mi se kupamo 2-3 pa tjedno. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Haru, ma da I ja tako mislim, ti starovički savjeti, jebi ga ne možeš ih ne čuti...
Cure samo da mahnem
Od jučer sam koronična 😏 sinoc sam razvila simptome, kućni danas pozitivan.
Nadam se da ćemo svi proć dobro , pogotovo Luki 🥺🙏🙏🙏
Pisemo se vise dok glavobolja kao simptom nestane.
Littlebaby kako si ti?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Buhtlica34 ja bi ti preporučila čak 1-2 x tjedno, jer male bebe se nemaju od čeg toliko isprljati ili uznojiti.. najčešće su danas djeca i bolesna zbog tolikog silnog kupanja, bar mene moa mama tako uvik govori i vidim da tako i je. Meni je naj priju mama kupala često dok je bila mala i doktor joj je rekao da nije normalna, da se to ne radi, skinila je zaštitni sloj i zato je prija bila podležna alergijama prije, a i dan danas od malih nogu uvik bolesna, konstantno neke prehlade, migrene, želudac svašta nešto🙄
Guzicu se uvijek može oprati pošto kaki normalno, ali mslm da nema potrebe za kupanjem cilog tijela stalno. 😊
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozzz ekipa, opet ja. Dječak (7.12.; 3 mj) malo grinta, zeza od jučer. Neće da jede kao inače - povuće gutljaj dva (ako i to) i okrene glavu. Samo forsiranje završi plačem🙄Podrigivanje mu nije baš jača strana, ali trudimo se istjerati zrak na svemoguće načine. S time da već skoro mjesec dana gura rukice u usta i poprilično dosta slini. Stolica uredna svaki dan po par puta kao i vjetrovi.
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Pozz cure, jel neka prolazila s bebom histericne napade placa oko 10. dana? Trzaji, decibeli na najjace, trese se...strasno nesto. Nikako ga nismo mogli umiriti. Vec sam pomislila da cemo zavrsiti na hitnoj. Ranije je bio cici i na kraju sam posegnula za izdajalicom i izdojila mu 90 ml mlijeka. Kada je to pojeo, uslagirao se i spavao navecer tri i po sata. Oko 2h sam mu nocas opet dala izdojenih 80 ml i to je pojeo i lijepo spavao. Sve me strah sto ce biti danas popodne/navecer.
Po tome urlikanju rekla bih da je nesto vise od same gladi.
Pomagajte, ako imate neke recepte. 🙄😒
Sortiraj odgovore
Najstariji