Ja sam juce dobila strasne bolove u stomaku uz jak pritisak na mjehur i citav dio dole uz probadanja i jako pecenje pri mokrenju..Muz me vozio u Hitnu i poslali me na ginekologiju hvala Bogu s bebom je sve ok,kazu da mi se pokrenuo pjesak ali nista mi ne mogu dati osim da uradim 3 urino kulture da vide ima li bakterije i da pijem punooo caja.Nema kontrkacija cerviks su mjerili 42cm sto je kazu odlicno a to je najvaznije....
A sad pisale ste kad se umorite da vas boli stomak i srvrdne se i meni se to desava kad duze setam i slicno i gin.je rekao da su to kontrkacije lagane koje se javljaju na opterecenje i kad osjetim da odmorim,nadjem klupu sjednem i lagano da ne zurim a kuci da legnem i da nije nista strasno...A za bolove u kostima guze i to mi je rekla povecati unos kalcija uzimati sumeci kalcij i sto vise mlijeka jer beba uzima sebi i onda fali nama
. ♡♡♡
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Ja sam juce dobila strasne bolove u stomaku uz jak pritisak na mjehur i citav dio dole uz probadanja i jako pecenje pri mokrenju..Muz me vozio u Hitnu i poslali me na ginekologiju hvala Bogu s bebom je sve ok,kazu da mi se pokrenuo pjesak ali nista mi ne mogu dati osim da uradim 3 urino kulture da vide ima li bakterije i da pijem punooo caja.Nema kontrkacija cerviks su mjerili 42cm sto je kazu odlicno a to je najvaznije….
A sad pisale ste kad se umorite da vas boli stomak i srvrdne se i meni se to desava kad duze setam i slicno i gin.je rekao da su to kontrkacije lagane koje se javljaju na opterecenje i kad osjetim da odmorim,nadjem klupu sjednem i lagano da ne zurim a kuci da legnem i da nije nista strasno…A za bolove u kostima guze i to mi je rekla povecati unos kalcija uzimati sumeci kalcij i sto vise mlijeka jer beba uzima sebi i onda fali nama
. ♡♡♡
Huh nadam se da ces brzo biti dobro... Cuvaj se
🤗
https://ibb.co/CsMcmnx
Ovo sam našla za Petrovu bolnicu. Jedino što ne piše da li mora biti položen tečaj za tate
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
https://ibb.co/CsMcmnx
Ovo sam našla za Petrovu bolnicu. Jedino što ne piše da li mora biti položen tečaj za tate
Mislim da mora ali da moze biti i onaj tecaj koji je besplatan, a ne onaj koji oni drze za 400kn
Pozdrav drage mame,prvo cestitke svima na dobrim pregledima,dugo me nije bilo zaboravila san korisnicke podatke za prijavu,zaboravnost u trudnoci 😅😅 ..meni pregled bio neki dan sve je u redu stize nam mali dečko 💙🥰 ...e sad imam problem pitala san doktoricu sa cime bi mogla namazat leda odnosno trticu (tipa deep relife)jer mi je uštekalo živac,ona mi je rekla da je to normalno da se sirim pa da malo pretrpim i ne mazem nicim,al me evo ova dva dana tolko boli da jedva hodam i stojim i po noci se okretat na drugu stranu uzas..da li ima ko da ga je isto bolilo pa da je mazao necim il kako ste si pomogle ...17+4 smo i sljedeci pregled nam je 30.6.
Prva trudnoća 🥰
Svi nalazi uredni
Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
Drugi pregled 28.04. - 13+2
.... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
...24.7 - ogtt -u redu
...30.7- 26+1 rastemo 💙
...30.8
Jana moj je za 2 tjedna veći. Ogtt uredan, dobila sam do sad 8kg. Ne sekiraj se
Negdje sam pročitala da zadnja plaća ne ulazi u prosjek plaće zadnjih 6 mj što mi nema smisla.. Npr ako ja od 1.6. idem na komplikacije, dal mi u prosjek ulazi i plaća za 5.mj ako znate?
U prosjek ti ulazi zadnjih 6 placa isplacenih do mjeseca u kojem su nastale komplikacije. Ja sam na komplikacijama od 12.04. i zadnja mi je usla placa za 2.mjesec u prosjek iako je isplata place za 3.mj bila prije otvaranja komplikacija. Znaci ako zelis da ti placa za 5.mj uđe u prosjek onda na komplikacije tek sa 01.07.
Može pitanje na ovu temu... Da li nama kao i na nekim klasičnim bolovanjima ulazi samo neki postotak plaće ili ide 100 posto? 🤦🏻♀️
Jutro cure. Čestitke na uspješnim pregledima ♥️
Moj idući pregled je 14.6. i tad prestajem raditi. U utorak sam bila na Rebru radi pijelektazija i pregled je super prošao sve je u redu. Jedino me zabrinjava u zadnje vrijeme hoće se posteljica još pomaknuti s obzirom da mi je trenutno 2 cm od ušća ginekologica je samo spomenula da će me pratiti da ne dođe do placente previe.
Imaš fore do 32.tjedna. Ne brini
Pozdrav drage mame,prvo cestitke svima na dobrim pregledima,dugo me nije bilo zaboravila san korisnicke podatke za prijavu,zaboravnost u trudnoci 😅😅 ..meni pregled bio neki dan sve je u redu stize nam mali dečko 💙🥰 …e sad imam problem pitala san doktoricu sa cime bi mogla namazat leda odnosno trticu (tipa deep relife)jer mi je uštekalo živac,ona mi je rekla da je to normalno da se sirim pa da malo pretrpim i ne mazem nicim,al me evo ova dva dana tolko boli da jedva hodam i stojim i po noci se okretat na drugu stranu uzas..da li ima ko da ga je isto bolilo pa da je mazao necim il kako ste si pomogle …17+4 smo i sljedeci pregled nam je 30.6.
Sve je to normalno. Proći će..
Negdje sam pročitala da zadnja plaća ne ulazi u prosjek plaće zadnjih 6 mj što mi nema smisla.. Npr ako ja od 1.6. idem na komplikacije, dal mi u prosjek ulazi i plaća za 5.mj ako znate?
U prosjek ti ulazi zadnjih 6 placa isplacenih do mjeseca u kojem su nastale komplikacije. Ja sam na komplikacijama od 12.04. i zadnja mi je usla placa za 2.mjesec u prosjek iako je isplata place za 3.mj bila prije otvaranja komplikacija. Znaci ako zelis da ti placa za 5.mj uđe u prosjek onda na komplikacije tek sa 01.07.
Može pitanje na ovu temu… Da li nama kao i na nekim klasičnim bolovanjima ulazi samo neki postotak plaće ili ide 100 posto? 🤦🏻♀️
4250 kn je max za komplikacije, plaća ti mora bit veća od toga da ti je toliki iznos
Sortiraj odgovore
Najstariji