Stigla je nasa curica danas u 21:30,ukratko
inducirani porod od 0, u 11 gel, 15 drip, u 19 otvorena 5cm opet drip do 9, u 9 usla u radjaonu i u 9 i 30 u par trudova fosla nasla curica
Čestitam curama na bebicama!!! Blage vam se, i također zavidim jer meni neće pa neće… Želim vam brz oporavak i da se mazite i ljubite sa svojim smotuljcima… 🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Evo ja danas na amnioskopiji..
Plodna voda i dalje mliječna, otvorena samo 1 prst iako je ispa sluzni cep, ctg uredan..
Doktor uzasan.. Cekala sam na ctg 2h skoro i onda nalaz jos 1h..tako da sam bila gotova tek oko 2 popodne 😤😤
Predlozena mi je hospitalizacija sutra radi prvog carskog.. Ali san odbila.. Bar do utorka, sride..
Jer je sve u redu, Iman osjecaj da ce prirodno krenit 🥴
Drzi se, nadan se da ce sta prije 🤞🏼🥰
Stigla je nasa curica danas u 21:30,ukratko
inducirani porod od 0, u 11 gel, 15 drip, u 19 otvorena 5cm opet drip do 9, u 9 usla u radjaonu i u 9 i 30 u par trudova fosla nasla curica
Cestitam 💝🥰
Leah čestitam , super ste to odradili. Sve najljepše curici 🎉💝
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cure, Mila je došla na svijet 8..11 oko 1.15, teška 3530 i 50 cm dugačka..
Bio je hitan carski na kraju jer se nikako nije spustala, iako sam ja bila otvorena 10 cmi imala fest jake trudove... Idem malo odmoriti sada pa sutra sve pisem
Johnny i Leah, čestitam vam od srca 💞🍀💐💖
❤️🎉🌺🍼🤗🧸
Čestitam svima, sve čitam, sve pratim ali ne stignem napisat ništa osim evo u 4 ujutro pri podoju! 🙈
🤞🏻 Sritno svima koje odbrojavate sitno.
P.s. Ajde Tonkice, tebe čekam bračanko! ❤️
Johnny, Leah i Buhtlica, iskrene cestitke od srca.🧡😊🤗🥰
Ipak nam je bio plodonosan vikend. Uzivajte s vasim bebicama, mazite se i volite na najjače.😇💓
Moja bebi se rita cijelu noc i krenuli su menstrualni bolovi i nema spavanjaaa. 🙈😴
.
Naša srećica** 12/2021
Johnny, Leah i Buhtlica, čestitke drage naše, brz oporavak I uživajte sa svojim bebicama 🥰🥰
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Leah i Buhtlica34, cestitam vam od srca na malenim curicama. Dobro nam dosle! Vama zelim brzi oporavak. Uzivajte i puno se mazite. 💖👶🤱🥳🤩
Johnny, Leah, Buhtlice pa cestitam ekipa. Opet super plodonosan vikend 👏👏👏
Mamite brz oporavak, a bebice dobro nam dosle 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji