Leah i ostatak noćne ekipe, sretno 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Hvala svima na podršci i savjetima, nakon neprospavane noći došla sam u bolnicu, pogledala me i rekla da je sve jako omekšano, da sam otvorena 4-5 cm i da idem direkt gore na CTG i klistir. Sad sam na CTGu već sat vremena, trudovi su podnošljivi i po meni dosta slabi, svakih 15 minuta otprilike. Rekla je da se krv desila zbog mekanog cerviksa i u trenu dok me gledala se spustio još jedan mlaz krvi 🤣 javim se dok sve prođe, ostalima sretno na pregledima pa da i vama nešto krene 😁
13.11. 🥰👶🏼💙
Jutro zenske.
Ponosna mamacestitam ti mala je preeeeslatka!
Jonnynadam se da se vec mazite i da je sve uredu, javi se.
Curke zelim da vam se sto prije nesto pokrene pa da se selimo na drugu temu.
Mi evo idemo u bolnicu na indukciju, posto gospodicna nece sama, imam blage trudove/BH ko ce ga znati i uzasno me bole prepone. Javljam tijek situacije. Pusa svimaaa
Sretno 🤞🏼🍀🥰
Hvala svima na podršci i savjetima, nakon neprospavane noći došla sam u bolnicu, pogledala me i rekla da je sve jako omekšano, da sam otvorena 4-5 cm i da idem direkt gore na CTG i klistir. Sad sam na CTGu već sat vremena, trudovi su podnošljivi i po meni dosta slabi, svakih 15 minuta otprilike. Rekla je da se krv desila zbog mekanog cerviksa i u trenu dok me gledala se spustio još jedan mlaz krvi 🤣 javim se dok sve prođe, ostalima sretno na pregledima pa da i vama nešto krene 😁
Ajde super, nek se i kod tebe pokrenilo 🥰
Sretno i sa sta manje boli 😊
Ponosnamama od ♥️ cestitam na predivnoj čupavici 😍🥰😍🥰 predivna je!
Ne mogu virovat da su te stalno drzali oni jaki trudovi. Majko mila, svaka čast sta si to izdrzala ja bi krepusnila 😳
Kontrakcije nazalost da. Ovaj put su mi bile bas brutalne..
2 dana je trajalo. I poslije jos 2 jutra me sastavilo jedno u bolnici i jedno drugi dan nakon sta sam dosla doma. Znači uzas. Doslovno prava kontrakcija koju sam prodisala.
Razlika od truda je sta nije islo od leđa 🤣
Popij slobodno nesto za bol.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
RITA 26.09. 💜 Rita37
RITA 28.09. 💜 Lovely
.
DEČKO 01.10. 💙 Japanka
DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5
ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
ENA 04.10. 💜 Lisa27
CURICA 05.10. 💜 Orhideja13
JAKOV 06.10. 💙 Zara7
NINA 08.10. 💜 Keto35
OLIVER 08.10. 💙 SamoMalo
DEČKO 09.10. 💙 Jackie27
PAVLE 12.10. 💙 Little baby
MATEO 12.10. 💙 MARELA
KAJA 13.10. 💜 Marija3998
DEČKO 13.10. 💙 Amy55
IZABELA 16.10. 💜 Love2021
ELLIE 16.10. 💜 CarpeDiem.
PATRICIA 18.10. 💜 Monalisa
JAKOV 18.10. 💙 Mala_Ive
ŠIMUN 18.10. 💙 Buba Bublica
MATEJ 18.10. 💙 Ivona1505
TEO 19.10. 💙 Lollypop
JAKOV 20.10. 💙 Tienna
KARLA 24.10. 💜 Cordis00
DEČKO 24.10. 💙 LilM
DEČKO 25.10. 💙 Lyra
VANESA 27.10. 💜 Minnie25
LUKA 27.10. 💙 Sanjarka88
NIKO 27.10. 💙 Lorre
ELENA 27.10. 💜 Ani92
TEO 29.10. 💙 Angelly
MATIAS 31.10. 💙 Veky004
TEO 31.10. 💙 Mia38
VITA 31.10. 💜 Mateja2602
LEON 31.10. 💙 Sanja0508
.
DEČKO 01.11. 💙 Marea
FRAN 03.11. 💙 Tommyfame
LARA 06.11. 💜 ponosna.mama
Johnny i Leah sretno cure! 🤗💪💙💜
Ema je stigla ekspresno 6.11. u 19:02 🙏💖
Jutro žene moje 🥰 ja sam od jučer mama curice pa da Vam ukratko ispričam kako je išlo.
Imala sam dogovoren pregled u rađaonici Sv. Duha na kojem sam bila 3cm otvorena i s visokim prsnucem vodenjaka kojeg nisam takvog zamijetila-mislila sam da mi mjehur pusta 🤦🏼♀️
Ostavlja me doktorica u predradaoni i u 11,30 dobivam prvu dozu gela. Odmah me počinju šibat trudovi i u 13h sam na 4-5cm.
Tražila sam pilates loptu na kojoj sam od cca 15h do 16,30 i daaaaleko bolje osjećam kak trudove rade posao na njoj i otvaraju me dolje-svaka preporuka na porodu.
U 17h me sele bas u radaonu i tak tdtd trudovi i u 17,30 tražim epiduralnu-fakat mi se ne trpi bolove ak ne moram..dobila epi,u 18h drip i od 18:45 osjećam bas jake trudove i sva jadna kak epi nije ulovila,pregleda me dr otvorena sam 7cm.
U iduća dva truda imam krvoločan nagon za stiskanjem,povraćanjem,guranjem svega iz mene sa svake rupe 😅 kažem muzu da stisne onaj gumb za zvanje jer ja moram stiskat.
Nitko ne dolazi. Vičem na njega da ode po njih jer ću ju hititi van ovak.
Dok su se svi skupili oko mene,pregledali i veli porod je tu idemo stiskat. Jedno stiskanje glavica je bila vani,drugo stiskanje eto Eme.
Ništa pod milim Bogom nisam osjetila u tom izgonu.
Znaci savršen izgon. Niti pukla niti sivana niti rezana.
Družile smo se i cickale do 20,30 i onda nju vode na odjel,a mene u sobu.
Jedino sada imam užasne kontrakcije maternice sto je ok jer mi je ipak treći porod ali bas bas bole.
I to Vam je moja priča o porodu ❤️
A sad idem citati tko nam je još stigao jučer,a onome tko dolazi danas-sutra neka bude sretno i brzo 🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ema je stigla ekspresno 6.11. u 19:02 🙏💖
Jutro žene moje 🥰 ja sam od jučer mama curice pa da Vam ukratko ispričam kako je išlo.
Imala sam dogovoren pregled u rađaonici Sv. Duha na kojem sam bila 3cm otvorena i s visokim prsnucem vodenjaka kojeg nisam takvog zamijetila-mislila sam da mi mjehur pusta 🤦🏼♀️
Ostavlja me doktorica u predradaoni i u 11,30 dobivam prvu dozu gela. Odmah me počinju šibat trudovi i u 13h sam na 4-5cm.
Tražila sam pilates loptu na kojoj sam od cca 15h do 16,30 i daaaaleko bolje osjećam kak trudove rade posao na njoj i otvaraju me dolje-svaka preporuka na porodu.
U 17h me sele bas u radaonu i tak tdtd trudovi i u 17,30 tražim epiduralnu-fakat mi se ne trpi bolove ak ne moram..dobila epi,u 18h drip i od 18:45 osjećam bas jake trudove i sva jadna kak epi nije ulovila,pregleda me dr otvorena sam 7cm.
U iduća dva truda imam krvoločan nagon za stiskanjem,povraćanjem,guranjem svega iz mene sa svake rupe 😅 kažem muzu da stisne onaj gumb za zvanje jer ja moram stiskat.
Nitko ne dolazi. Vičem na njega da ode po njih jer ću ju hititi van ovak.
Dok su se svi skupili oko mene,pregledali i veli porod je tu idemo stiskat. Jedno stiskanje glavica je bila vani,drugo stiskanje eto Eme.
Ništa pod milim Bogom nisam osjetila u tom izgonu.
Znaci savršen izgon. Niti pukla niti sivana niti rezana.
Družile smo se i cickale do 20,30 i onda nju vode na odjel,a mene u sobu.
Jedino sada imam užasne kontrakcije maternice sto je ok jer mi je ipak treći porod ali bas bas bole.
I to Vam je moja priča o porodu ❤️
A sad idem citati tko nam je još stigao jučer,a onome tko dolazi danas-sutra neka bude sretno i brzo 🙏
Cestitam na Emi 💝🥰
Wowww, cure, pokreće se nešto, sretno svima 🎉🥳
Poklončić13 čestitam ti na bebici imala si odličan porod i želim ti brz oporavak 💐🍀
Meni je prije 20tak min ispao sluzni čep, barem ja mislim da je to to, jer truda nijednog nemam. Malo je da me boku ka dole, ali to je skroz zanemariv. Ono što me. Muči je to što je taj sluzni bio nekak vodenastiji i bilo je toga baš dosta, smo cila sam gaćice i pidzamu, plus kad sam sjela na vc je još tekla mliječno bijela sluz. Jel to sluzni ili možda ipak vodenjak??
Sortiraj odgovore
Najstariji