Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    02. Kolovoz 2021. 14:08

Poklončić13 sretan rođendan! Sve najbolje i najljepše! Samo neka je veselo danas na tvoj dan. 🤩🥳🌼🤰🏼🤗🥳🎂🎉🎈🎁
    Bravo curke za odlične preglede! 😉🤩😍😘❤️ 
    Bebolinci i beboline rastu i razvijaju se brzinom munje. 😊🤗 
    Sanjarka88 dekice su ti odlične, baš mi se sviđaju. 😍😍 
    Ostale curke koje su stavile slike trbuščića - predivne ste! 😉❤️🥰🤰🏼 
    I kimbači za bebe su mi isto svi krasni. Bebice će imati jako lijepe stvari. 😃

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• buhtlica34
    02. Kolovoz 2021. 14:13

Poklončić sretan ti rođendaaaaan 🥳🥳
    Cure, ako mislite putovati autom/autobusom prema moru, tražite alternativne puteve ili idite avionom ako je moguće. Mi se vozimo 2 sata od zagreba do karlovca, s tim da smo išli i lokalnim puževima za koje stranci ne znaju da ubrzamo, ali ovo nije normalno.. 

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2021. 14:22

Monalisa samo nek je mrva aktivna 🥰 i moj je isto jako. Neka je. Uzivam u svakom pokretu. Ok skoro svakom 🤣
    Traveller koja kolica su na kraju stigla?
    Svaka čast za sobnu biciklu. Naklon 😁 samo ti uzivaj, Super zanimacija za slobodno vrijeme 💞
    aAnchy vidim i ti si upućena u popuste 😁
    Buhtlice bome komad cerviksa hehe 😁 Super da je sve kako treba biti. Velika je da 😊 
    Sretan put i uzivajt 🙌☀️🏄 
    Orhideja bravo za zdravo malo srce ❤️ i komad cure već je to 🙌🙌
    Poklončić generacijo moja 😁 jos jednom neka ti je najsretniji 🎉🎉🎉
    Sunce ajde blizi se pregled. Valjda ce se konačno otkriti 🙊
    Tienna bitno da se javlja. Imas one neke upute o brojanju pokreta pa proguglaj malo. Mozda je jednostavno mirnija beba. Nisu sve bebe isto aktivne 😊 
    Daniella kliknes na nasu trakicu. Slijedi korake, kad napravis trakicu kopiraj forums bbcode ovdje u potpis ( klik gore desno na sličicu svoju tj u svom slučaju tamo gdje nema slike profilne 😁 i nađeš potpis)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    02. Kolovoz 2021. 14:35

Hvala Vam svima lijepe moje,nadam se da ćemo održati ovo virtualno druženje i da se uspijemo okupiti uživo pa nazdravimo,ak nis s flasicama i cicama 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    02. Kolovoz 2021. 14:36

Sanjarka88  evo ga https://ibb.co/WWd4c0t
    Znaš da ja inače šijem (le sis' creations) samo nisam stigla drugima jer još traje renovacija stana

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2021. 14:38

Daj mi recite di da kupim bibs dude a da nije online? 😩

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2021. 14:39

Endzrue

Sanjarka88evo gahttps://ibb.co/WWd4c0t
    Znaš da ja inače šijem (le sis' creations) samo nisam stigla drugima jer još traje renovacija stana

Super je. Svaka čast 🙌🙌

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    02. Kolovoz 2021. 14:40

Pokloncic sretan rodjkas,sve najbolje ti zelim ❤💞🎂🎁

Ja nemam nista za prijavit osim da sam i kozmetiku za malog kupila...takoo da su mi ostala jos samo kolica i to je to..cekam lijepo vrijeme da pocnem sa pranjem jer je u DE uzas hladno i kisovito a ne susi mi se po stanu 🤦

Moj pregled jos 2 dana 🤗🤗🤗 jedva cekam da vidim bebija ❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2021. 14:41

Traveller

Sanjarka, kolica su baby design, dobili smo 3 u 1, plus sve živo još od dodatne opreme, od nekakvih jastucica, vreća, pokrivala, zaštite, torbe, ma doslovno sve je uključeno. Imaju velike kotače tako da su idealna za naše potrebe.
    I još je frendica kupila i poklon, dobila je Nika identičan bodic kakav već ima, šta nije ni čudo obzirom na količinu svega šta imamo. 😂 I neki Mustela putni set, preslatko, za njeno prvo putovanje, tješilicu, kapice, ma puna vrećica svega. Odlučila sam se više ne izludivati kad dobijemo još stvari, samo ću to negdje pospremiti i šta da radim. 🤭

Proguglala. Super izgledaju 👍👍👍
    Neka neka, poklona nikad dosta 😁😁🎉🎉🎉

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2021. 14:43

Traveller

Sanjarka88 🤍

Daj mi recite di da kupim bibs dude a da nije online? 😩

Baby center, vjerojatno ga ima u Splitu.

Bila danas. I nemaaaa . 😕😩
    Mam, Avent, Nuk, Tommetippe i
    Drugo nista nisam vidila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.