Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:02

sanja0508

Ej cure. Meni dosla robica sto sam narucila sa patpata. Ok je, od 8 stvari sa 6 sam zadovoljna. Pamuk je. Ove zadnje dvije je cisti poliester pa mislim da ce posluziti samo za slikanje i za nista vise. Evo slikicahttps://ibb.co/MGyd2Zw

Slatko sve 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:06

Missy88

Pozdrav svima, nadam se da ste dobro ☺
    Mišić i Jana, sretno s nalazima, iako je Jana vec radila ogtt i bio je super pa ce sigurno i ovaj put.
    Ja sam vec u 34. tjednu, bas je proletilo. Torbu za bolnicu sam spremila prosli tjedan, vise manje je sve unutra i puca po savovima 😅 S tim da imam posebno ruksak za rodiliste i u posebnoj vrecici pelene, vlazne i kremicu za bebu. Nisam htjela kofer, ali mozda bi u njega komotnije stalo to sve haha.
    Sto se tice pranja svega, ja nisam jos nista jer se opet selimo za 2 tjedna i nadam se da dotad nista nece krenuti ili se zakomplicirati, ali vjerujem da ta mala robica stane u dvije masine, po boji i jos posebno dekice i ostalo sto treba laganiji program. Imamo susilicu pa vjerujem da bi u dva dana max trebalo biti rijeseno sve 😅 S tim da su i krevetic i kolica jos u kutijama, ali sad sto je, tu je.
    Od petka sam napokon na godisnjem, porodiljni krece u cetvrtak pa barem sad odmor od posla, bilo je gadno zadnjih mjesec dana.
    Btw. Sanjarka nasa beba ce biti Lana. Vjerujem da se necemo predomisljati 😁

Ajde da i ti napokon ides na odmor. Stvarno si dugo radila , svaka čast 😊
    Moja cura se zove Lana 💞

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:09

marea

Sretno cure s pregledima i nalazima danas!
    Mi obavili pregled danas s točno 25 tjedana, maleni ima preko 800 gramai dalje leži skroz poprečno i boli ga briga. Zadnjih dana me baš pucaju hormoni kad gledam starijeg, još samo tri mjeseca će biti sam i kralj našeg svemirakako će reagirati, kako će nam ići, koliko će puta pregaziti brataje li i vas koje imate već bebe muče takve stvari? Uhvatim se da većinu vremena u biti razmišljam o starijem, a beba je tu negdje u pozadini, kao lako ćemo.
    Mi smo baš u renovacijama pa cijelu kuću preslagujem, neki dan sam već bacila bebinu robicu u mašinu da mogu komodu presložiti i sad lagano kupujem par stvari koje nam fale. Ne sjećam se da su tako mali kad se rodeRobicu uvijek perem običnim deterdžentom, na Baby programu sa tri ispiranja, stavim malo octa. Sušim u sušilici i ne peglam ništa. Svakako preporučujem izbjegavati čim vise kemikalije - omekšivač, razne kreme za guzu (gotovo sve popularne su užas!), kupke, šamponi… nis vam to ne treba. Čim kasnije tim bolje.

Koliko ima stariji?
    Ja se samo mislim koliko cu morat pazit da stariji od siline ljubavi ne uguši mlađeg 😂
    Sad mu neda mira dok je u trbuhu, bas me zanima...

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:11

Peglanje ne.  
    Omekšivač ne.
    Mozda kupim za početak neki baby prašak i to je to. 

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:14

Vidim spremaju se na veliko torbe za rodilište 🥰
    Ja ću to tek nekad kroz 9mj kad napunim 34tt
    Sportska torba sa svime sto će mi trebati. Ponit cu odmah i robu za izalazak za sebe i bebu. Prosli put mi je to muz donio kad smo izlazili. No sad s ovom koronom 😒
    U ruksak ( onaj od kolica ću ponit)
    Idu stvari za rađaonu. 
    Zdravstvena, trudnicka, voda, proteinska pločica, labelo, mobitel, punjač, jedan Chicco ulozak i jedne mrezašte gaćice. Mislim da je to sve.

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 15:16

Sanjarka88 🤍

Vidim spremaju se na veliko torbe za rodilište 🥰
    Ja ću to tek nekad kroz 9mj kad napunim 34tt
    Sportska torba sa svime sto će mi trebati. Ponit cu odmah i robu za izalazak za sebe i bebu. Prosli put mi je to muz donio kad smo izlazili. No sad s ovom koronom 😒
    U ruksak ( onaj od kolica ću ponit)
    Idu stvari za rađaonu.
    Zdravstvena, trudnicka, voda, proteinska pločica, labelo, mobitel, punjač, jedan Chicco ulozak i jedne mrezašte gaćice. Mislim da je to svee

I da , maska i nesto za dezinfekciju ... jer, korona jelte

Missy88
    19. Srpanj 2021. 16:15

Sanjarka88 🤍

Missy88

Mišić i Jana, sretno s nalazima, iako je Jana vec radila ogtt i bio je super pa ce sigurno i ovaj put.
    Ja sam vec u 34. tjednu, bas je proletilo. Torbu za bolnicu sam spremila prosli tjedan, vise manje je sve unutra i puca po savovima 😅 S tim da imam posebno ruksak za rodiliste i u posebnoj vrecici pelene, vlazne i kremicu za bebu. Nisam htjela kofer, ali mozda bi u njega komotnije stalo to sve haha.
    Sto se tice pranja svega, ja nisam jos nista jer se opet selimo za 2 tjedna i nadam se da dotad nista nece krenuti ili se zakomplicirati, ali vjerujem da ta mala robica stane u dvije masine, po boji i jos posebno dekice i ostalo sto treba laganiji program. Imamo susilicu pa vjerujem da bi u dva dana max trebalo biti rijeseno sve 😅 S tim da su i krevetic i kolica jos u kutijama, ali sad sto je, tu je.
    Od petka sam napokon na godisnjem, porodiljni krece u cetvrtak pa barem sad odmor od posla, bilo je gadno zadnjih mjesec dana.

Moja cura se zove Lana 💞

🥰
    I srednji malac ima ime na L? 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    19. Srpanj 2021. 16:28

Missy88

Sanjarka88 🤍

Missy88

Moja cura se zove Lana 💞

🥰
    I srednji malac ima ime na L? 😁

Nema 😂 kasno smo se sjetili krenut s istim početnim slovom 😂😂

anuška
    19. Srpanj 2021. 16:57

Evo da se i ja napokon malo javim. Kod mene nema ništa novo i čekam ogtt i pregled u petak. Prva dva tjedna nakon pregleda mi uglavnom brzo prođu i dobro sam raspoložena, a druga dva tjedna su mi baš duga i počinjem se brinuti je li sve u redu s bebom. Mali se zadnjih par dana malo jače javlja, ali je to gotovo uvijek nisko s desne strane i ponekad u sredini tako da me baš zanima kako je okrenut. Nekad zna proći pola dana kako ne osjetim micanje pa se počnem brinuti, ali je kasnije sve lakše. 
    Kako mi vrijeme ide sporije, a nemam niti nikog od svojih blizu da mi pravi društvo (osim supruga) zadnjih dana sam ponovo odrađivala neke stvari za posao da se popunim malo vrijeme i radim nešto drugačije od čišćenja i kuhanja. Ali u poluležećem položaju iz kreveta jer kad više sati sjedim za stolom, baš me leđa bole.  
    Tako da stvarno svaka čast onima što cijelu trudnoću rade, ne znam kako bi to fizički izdržala. 
    Fizički se uglavnom osjećam dobro iako me zadnja dva dana zna nisko trbuh dosta jako zaboljeti ako se naglo ustanem i danas baš kao da osjetim trbuh cijelo vrijeme i kao da mi je težak (do sada ga nisam ni doživljavala), da li još nekoj zna biti tako?

Baš sam gledala, hrpu divnih stvari ste kupile za vaše bebice. Mi još nismo počeli s kupovinom, nikako se opustiti kako se spada i svaki puta kažemo da ćemo nakon idućeg pregleda. Iako imamo krevetić, prematalicu i kolica od nećakinje tako da nam se kupovina treba orijentirati oko manjih stvari.
    Moj termin po zadnjoj m je 3.11., ali na svakom pregledu ultrazvuk prikazuje različit datum tako da ćemo to još vidjeti. Rodit ću u Zagrebu, bolnicu još ne znam. 
    Za ime nismo još sigurni, možda Branimir ako ne naiđemo na nešto "bolje" 
    Fascinantno je koliko vas ima koje ste prošle 30tt  vi doslovce brojite još koji tjedan hehe

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

lovely
    19. Srpanj 2021. 17:12

Hej curke, evo mene s pregleda. Bebolina je 4 dana veća..imamo 1420 grama (kaze gina 200 g više od prosjeka). Okrenuta je glavicom prema dolje, dosta je visoko i tako. Sve okej 😍  za vikend putujemo na more, a onda kad se vratimo ćemo pripremiti do kraja sve što još trebamo..
    Sljedeća kontrola 10.8.
    Veselim se svemu što slijedi 🎊🎉

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.