Hej zene, citam vas svaki dan. Cestitam svima.koji su usli u bracne vode ili su u pripremama. Ja doslovno prezivljavam. Tesko mi padaju ove vrucine, pa i sama trudnoca pored mojih cura. U subotu sam se dosta lose osjecala, slabost umor, glavobolja, oteceni kapci, da bi na kraju izmjerila tlak 140/81. Nikako se naspavat, cak i ovih dana kad su vrucine malo popustile. Sta ce biti sad kad dode ovaj treci val…uf. ugl ne mogu se namjestit, ili mali udara bilo dalegnem na lijevi ili desni bok, pa me ukljesti, pa se se treba okrenuti, a boli ajme, pa zgaravica. Na leda ne mogu cak i ako sam.na povisenom jer imam.osjecaj da ne mogu disat, a svako malo trcim na wc, pa neka od cura ruzno sanja i da ne nabrajam dalje…
A hormoni luduju, spustili robicu za bebe s tavana neki dan, probirala sam.ono sto nije bas za curice i sad kakonrobica stoji osjetim miris omeksivaca kojim sam prala robicu jos u prvoj trudnoci i totalno me baca u to vrijeme, a mene steze oko srca na pomisao da cu to sad oprat i vjerojatno vise nece tako mirisati…kao da cu nesto izgubiti…luda glava… 😅
Za ove tegobe, totalno te kuzim 🙄🥺
Ja ne mogu u polu lezeci niti zavalit se u kutnu jer mislim da nemam zraka, zgaravica, bolni kukovi, njegove akrobacije...samoj sebi idem na zivce.
Necu ni pomislit kak je to sve kad imas klince 😅
I eto, nemam tvoj vislji tlak. Moj je nizak.
Drzi se, tu smo. Ak se trebas isplakat, samo daj 🤗🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Drage cure,
ja sam tu od samog početka teme (FlipFlop), ali sam zaboravila svoju šifru i ne mogu je više resetirati 🙈😔 Bila sam par tjedana odsutna ali sam vas čitala koliko sam uspjela. Bili smo u preseljenju, ja još uvijek radim i malo sam bila iscrpljena od svega. Sad sam opet tu i pisat ću češće ☺️ Vidim da je Zara, moja terminuša pitala za mene i baš sam se razveselila 😁 Da znaš da sam i ja pomišljala na tebe i sve gledam hoćemo li ići na more oko Zadra da ti se javim za kavu, i ostalim curama koje su u blizini, vidim da ste se upoznale 😊 Drago mi je da si u slatkim brigama oko kupovine stvari za bebicu. I kod mene je slično, samo što smo većinu toga tek izabrali i stavili na popis i odlučili kupiti sad u 7.mj. kad nam počnu godišnji.
Pratim pomalo i ljetnice, rađaju punom parom. Uskoro smo i mi na redu.. baš nevjerojatno brzo prolazi ovo razdoblje. Mi još nemamo ime za bebu i to me brine, imamo nekoliko koja nam zvuče ok, ali nismo ni muž ni ja oduševljeni. Nadam se da ćemo sad preko godišnjih smisliti jer mi je već neugodno kad me ljudi pitaju a ja uvijek kažem da još ne znamo 🤪
Sanjarka, kad budeš dopunjavala popis molim te stavi mi novo ime 🙈 i ako može Zagreb. Cure, planira li koja rađati na Sv. Duhu?
Ja planiram, bar za sada. 😄
Imaš ti iskustva ili ?
Ili bilo koja curka, a da je voljna reći bilo što vezano uz Sv. Duh ? Da nam malo pomogne, bar nama kojima je ovo prvi puta. 😅🙆🏼♀️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jutro 😊
Sanjarka88 pregled prosao super, sve je onako kako treba biti. Malo se ginekolog zacudio kako ima vec 706g, pa sam tu reakciju shvatila kao da je malac neki buco🤭
A, i kolko sam citala po netu u mojim tt je tezina bebe oko 550g 🤷🏻♀️
Da moj je sa 25 tjedana imao 780g 😁
Ovo uopce nije bilo utjesno 😅🙈
Ti i ja cemo imati dvije velike bebe 🥰 Ja sam dosla tuzna kuci i rekla da ce njemu viriti noge iz kinderbeta i da najbolje da mu kutnu razvucemo i da tamo spava. Hahahahahaha svi su mi se smijali 🤦♀️🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro 😊
Sanjarka88 pregled prosao super, sve je onako kako treba biti. Malo se ginekolog zacudio kako ima vec 706g, pa sam tu reakciju shvatila kao da je malac neki buco🤭
Ti i ja cemo imati dvije velike bebe 🥰 Ja sam dosla tuzna kuci i rekla da ce njemu viriti noge iz kinderbeta i da najbolje da mu kutnu razvucemo i da tamo spava. Hahahahahaha svi su mi se smijali 🤦♀️🤣
Cure, bez panike, moj bebač je u 25tjednu izmjeren na 989 grama 🤣
Vaši su ništa nasprammog buce 😁😅
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hej zene, citam vas svaki dan. Cestitam svima.koji su usli u bracne vode ili su u pripremama. Ja doslovno prezivljavam. Tesko mi padaju ove vrucine, pa i sama trudnoca pored mojih cura. U subotu sam se dosta lose osjecala, slabost umor, glavobolja, oteceni kapci, da bi na kraju izmjerila tlak 140/81. Nikako se naspavat, cak i ovih dana kad su vrucine malo popustile. Sta ce biti sad kad dode ovaj treci val…uf. ugl ne mogu se namjestit, ili mali udara bilo dalegnem na lijevi ili desni bok, pa me ukljesti, pa se se treba okrenuti, a boli ajme, pa zgaravica. Na leda ne mogu cak i ako sam.na povisenom jer imam.osjecaj da ne mogu disat, a svako malo trcim na wc, pa neka od cura ruzno sanja i da ne nabrajam dalje…
A hormoni luduju, spustili robicu za bebe s tavana neki dan, probirala sam.ono sto nije bas za curice i sad kakonrobica stoji osjetim miris omeksivaca kojim sam prala robicu jos u prvoj trudnoci i totalno me baca u to vrijeme, a mene steze oko srca na pomisao da cu to sad oprat i vjerojatno vise nece tako mirisati…kao da cu nesto izgubiti…luda glava… 😅
Za ove tegobe, totalno te kuzim 🙄🥺
Ja ne mogu u polu lezeci niti zavalit se u kutnu jer mislim da nemam zraka, zgaravica, bolni kukovi, njegove akrobacije…samoj sebi idem na zivce.
Necu ni pomislit kak je to sve kad imas klince 😅
I eto, nemam tvoj vislji tlak. Moj je nizak.
Drzi se, tu smo. Ak se trebas isplakat, samo daj 🤗🥰
Hvala ti draga 🥰 Meni tlak stalno varira, u biti mi cesto pada pa me uhvati umor, doslovno ne znam za sebe, legla bi i spavala. Upravo mi se to danas dogodilo. Sva sreca nisam vise ni jednom izmjerila tako visok tlak. Da kucnem o drvo 😅 ugl mi ili tako padne ili bude ono oko 128/73. Nadam se da mi se nece ponoviti jer mi se stvarno neda ponovo u bolnici objasnjavat da meni noge oticu vec godinama i da to nema veze s tlakom...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro 😊
Evo nam onda jos jednog buce 🥰🥰
Ma ja vjerujem da je to sve super. Samo sto je meni danas bila neka katastrofa sestra koja me pitala, sta ti drzis liniju? (a uopce nisam mrsava, imam 70kg) pa mi rekla da je beba jaca od mene da mi zato i muka i pitala me zasto se nisam udala jos. Hahahahah neka koza na ispomoci bila. To sam danas prvi put isla kod novog ginekologa zbog selidbe pa sam malo ostala šokirana. Hahahahahh
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro 😊
Ma ja vjerujem da je to sve super. Samo sto je meni danas bila neka katastrofa sestra koja me pitala, sta ti drzis liniju? (a uopce nisam mrsava, imam 70kg) pa mi rekla da je beba jaca od mene da mi zato i muka i pitala me zasto se nisam udala jos. Hahahahah neka koza na ispomoci bila. To sam danas prvi put isla kod novog ginekologa zbog selidbe pa sam malo ostala šokirana. Hahahahahh
E svasta, lude li zene 😅 sta covjek uopce reci takvima. A i te sestre nekad lupe, pa ostanu zive. Ja nakon zadnjeg carskog sam imala problema s ranom od drena, pokupila bakteriju i doslovno sam imala rupu od nekih 2-3 cm, dolazila na previjanje u trudnicku ambulantu...a sestra koja je inace super pred svima "a vi ste ona zena s rupom..." 🙄🧐😳 sta reci, koju posluku porat 😆
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro 😊
Omg koja glupaca
😂😂😂😂😂😂 Skoro nisam cula gluplje djelatnice.
Čestitam uredne preglede cure. 🙏🎈🎊
url=https://lilypie.com]
Jutro 😊
Mene vise brine kako ce to cudo izac iz mene🙈
Trazit cu da mi vise ne govori kilazu malca, dosta sam u soku i od svoje 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji