Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    05. Srpanj 2021. 22:54

ponosna.mama

Cure moje ja sam danas bila u zubara. Prije 15ak dana me bas poceo bolit zub za poludit i onda je nakon par dana stalo, pa se pojavila velika oteklina sa strane, ja zvala zubara i narucio me tek za danas. U međuvremenu mi je prije par dana puklo pola zuba, samo je ispao i ostao korjen i druga polovica za koju sam osjetila da se klima. I tako ja danas odem i nakon pola sata konzultacija on odluci da moramo vadit i taj drugi dio i da ce mi dat anesteziju. Provjerio je prije toga je li mi sve u redu u trudnoci, secer, tlak, srce i odlucio da bi trebalo bit ok. Boli me uzasno, a ne mogu nista popit od lijekova. Sta vi mislite, je li anestezija u trudnoci ok?

Malo lokalne anestezije u trudnoci ne skodi. Ja sam morala laserski skidati viseci madez koji mi je bio na cici, tj. tocnije na areoli i smetao bi mi sigurno kod dojenja. Konzultirala sam se sa dva lijecnika i rekli su mi da taj kratkotrajan zahvat (oko minutu-dvije je trajalo) i malo lokalne anestezije ne skodi bebi. 

Rita37🤰
    05. Srpanj 2021. 23:00

ivkica

Joj drage moje trudnice danas mi je baš nekako dan nikakav. Počela sam dobivati strije i po trbuhu. Znam da vrijede mog malog zlata, ali toliko sam se nadala da neće biti koliko se mažem i džabe. Jel ima ko da me utješi i kaže da se to kasnije smanji da se manje vide

Ja na stomaku nemam nista al zato imam po grudima...  Ne kuzim zasto nisu prevelike nit me bole  nit su preteske....  Jedino mozda jer ne nosim grudnjak osim ako bas moram.... 

Rita37🤰
    05. Srpanj 2021. 23:09

Cestitam ivkici a i svima koje ste se nedavno udale zarucile ili cete reci uskoro svoje "da"....
    🍀🎉🎉 Uzivajte u ljubavi! A stizu i bebe pa je sve jos ljepse......  Ja sam provjerila urin kod kucne doktorice i nisam imala glukose nit nesto sve uredno.. U odnosu kad kod gina rade trakice na glukosu... Uglavom mislim da je to rijeseno jer i ogtt je bio uredan.....
    Vakcinu za gripu mi je gin ponudio na nacin da je stavio list pred  mene "ovdje potpisite ako necete".... U biti sugerirao nemoj....  Za covid je muzu nudio kao ima prednost al samo jednom spomenuo...tak da nista ne primamo nit cemo... Do daljnjeg..  

Sljedeća kontrola mi je 20.07. 

minnie25
    05. Srpanj 2021. 23:31

Pozdrav curke, evo jos jedne trudnice. Nadam se da me primate 😊 Druga trudnoca, imam sina (cetiri i pol godine). Termin mi je 03.11., ovaj put stize djevojcica! 
    Iduca kontrola je 03.08. 

Rita37🤰
    05. Srpanj 2021. 23:56

minnie25

Pozdrav curke, evo jos jedne trudnice. Nadam se da me primate 😊 Druga trudnoca, imam sina (cetiri i pol godine). Termin mi je 03.11., ovaj put stize djevojcica!
    Iduca kontrola je 03.08.

Dobro dosla! 🍀 🤗

Kinderica
    06. Srpanj 2021. 07:50

ponosna.mama

Cure moje ja sam danas bila u zubara. Prije 15ak dana me bas poceo bolit zub za poludit i onda je nakon par dana stalo, pa se pojavila velika oteklina sa strane, ja zvala zubara i narucio me tek za danas. U međuvremenu mi je prije par dana puklo pola zuba, samo je ispao i ostao korjen i druga polovica za koju sam osjetila da se klima. I tako ja danas odem i nakon pola sata konzultacija on odluci da moramo vadit i taj drugi dio i da ce mi dat anesteziju. Provjerio je prije toga je li mi sve u redu u trudnoci, secer, tlak, srce i odlucio da bi trebalo bit ok. Boli me uzasno, a ne mogu nista popit od lijekova. Sta vi mislite, je li anestezija u trudnoci ok?

Meni se prije mjesec dana pokvario zub i moja zubarka je odlučila da će ga liječiti, da još nije kraj. 😂 Uglavnom, objasnila mi je da postoji anestezija koja je sigurna za trudnice i zadnji put mi ju je dala kad je iglicama čistila kanale. Žena je divna i sve me prije toga uputila jer ja inače uopće ne trebam anesteziju osim ako vadim zub. Sad me uvjerila da ju uzmem da ne trpim bol bezveze kad je sve puno osjetljivije u trudnoći. Inače, idem redovno preko HZZO-a i nisam ništa dodatno morala plaćati za tu anesteziju pa se svakako raspitaj kod svog zubara za to. 

nyssa_
    06. Srpanj 2021. 08:03

Jutro trudnice :)
    Trebam hitnu preporuku za trudnički jastuk/jastuk za dojenje. Ne mogu se naspavati pa usput pati i dragi zaručnik. Sviđa mi se ovaj Koala, al malo mi je skup :( 
    https://www.evitas.hr/koala-babycare-jastuk-za-trudnice-hug-comfy-red-2
    Ako ima neka od vas preporuku, samo šibajte.

Također, zanima me vaše mišljenje. Danas nam je 19t+6 i još ju ne osjećam da se miče. Jedino što znam jest da je na mjehuru jer piškim svakih pola sata. Trebam li se zabrinuti ili?

Naša srećica** 12/2021

Ivona1505
    06. Srpanj 2021. 08:12

nyssa_

Jutro trudnice :)
    Trebam hitnu preporuku za trudnički jastuk/jastuk za dojenje. Ne mogu se naspavati pa usput pati i dragi zaručnik. Sviđa mi se ovaj Koala, al malo mi je skup :(
    https://www.evitas.hr/koala-babycare-jastuk-za-trudnice-hug-comfy-red-2
    Ako ima neka od vas preporuku, samo šibajte.

Također, zanima me vaše mišljenje. Danas nam je 19t+6 i još ju ne osjećam da se miče. Jedino što znam jest da je na mjehuru jer piškim svakih pola sata. Trebam li se zabrinuti ili?

Ja sam nakon 20-og tj pocela osjecati, od muza sestricna tek nakon 23tj, a sve joj je bilo u redu sa malisanom, rekli su joj da je on samo lijen malo, ako ti ginekolog/inja kaze da je beba u redu nemoj se onda briniti, pocet ce uskoro ritanje. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

CarpeDiem.
    06. Srpanj 2021. 08:36

ivkica

Joj drage moje trudnice danas mi je baš nekako dan nikakav. Počela sam dobivati strije i po trbuhu. Znam da vrijede mog malog zlata, ali toliko sam se nadala da neće biti koliko se mažem i džabe. Jel ima ko da me utješi i kaže da se to kasnije smanji da se manje 

Ne znam sad koliko će same od sebe izblijediti poslije, ali imas raznih tretmana koje možeš odraditinakon poroda, ne da nestanu ali da im poboljšas i ublazis izgled do onoga skoro se ne vide. 
    Slično je kao i sa ožiljcima nikada ne mogu nestati skroz ali se izgled na tom mjestu može dovesti skoro do perfekcije.
    Sa cim se mazes? Jesi li probala kokosovo ulje kažu da ono prodire najdublje i ima dobar efekat? 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    06. Srpanj 2021. 08:46

Jutro cure 🙌
    Zao mi je zbog vas koje se pored svega mucite još i sa zubima.  Nadam se da će vas ubrzo popustiti i da se nece nastavljati kroz trudnoću dalje.🤞

Minnie dobro nam došla. 🌼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.