Ja pijem magnezij od Biolectre 400 direkt i meni je odlican,stvarno mi pomogne kad me dole sve boli i imam neke bolove. Opusti mi misice,pila sam i neke druge ali nisam primjecivala da su mi nesto pomogli
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ivkica cestitam!!! 🥳❤️☺️
Okruglice, nadam se da ste dobro! 😄 koliko sam uspila viditi na zadnjih par str, pregledi dobro prolaze. Weee! 🥳
Magnezij - ja isto pijem Solgarov, ok mi je.
Jutro svima. Mi smo jučer imali veseli dan. Obavili matičara i bilo je prekrasno a nakon toga obiteljski ručak. 😁
Cestitam! ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Ja pijem magnezij citrat od 375mg iz DM-a i to prije spavanja skupa sa andolom protect 75 i pomaze mi jer grceva imam jako jako rijetko.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Počela nas je lagano hvatati panika ostalo je negdje 13 tjedana (posto idem na carski). A jos nista nismo pripremili. Imam jedino robice do 3 mjeseca sta sam dobila. Sobu moramo opiturati jer je roza jer je bila od kceri a ona se preselila na donji kat u novu sobu 😂. Kolica su obecana u 9 mjesecu kad sluzbeno 8.9 udem u 9 mjesec trudnoce. Najvecu muku mucim s odjelcem za izlazak iz bolnice sve sta mi se svida nema broja 🙈. A mene je turbo aktivan u trbuhu toliko mi se trbuh trese imam kvrge da mislim da ce izaci kroz kožu 😆. Sta ce biti jos kad ne bude ovoliko mjesta a za sada lezi na koso sa glavom prema dolje.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Ja pijem magnezij 400 iz dm-a,jedino zato sto je u tabletama onaj Direct ne podnosim imam kiselinu užasnu od njega a i ne sviđa mi se ukus nijednog 😆
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Jutro svima. Mi smo jučer imali veseli dan. Obavili matičara i bilo je prekrasno a nakon toga obiteljski ručak. 😁
Cestitkee😍😍 uz najljepse zelje🤍
Hvala svima na čestitkama 😘♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji