Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    02. Srpanj 2021. 22:54

Sanjarka88 🦔

Endzrue, Leonoah cekamo vase izvjestaje sa pregleda 🍀
    Marela, Petoma kako su vaši prosli jučer ? 😊

Evo me cure😃 pregled u srijedu prosao ok, ogtt uredan, krvna slika vise manje ok, malo deficita zeljeza i snizeni trombociti, pa moram kod hematologa na provjeru, ali bebac je super, 850g, al poza nemoguca - glava dolje, a on kleci na mom zelucu i gleda prema ledjima, tak da od slikice nista ovaj puta.
    Danas mi bio zadnji dan na poslu🥳🥳🥳, pa sam cijeli tjedan bila u tome da sve porjesavam i cao, iduca 2 tj godisnji i onda pisem komplikacije.
    Vec me svi na poslu pitaju 'pa kaj ti jos radis, kolko jos do poroda' itd...zato sto mi je trbuh oooogroman i izgledam koda trebam svaki cas😖 a ja jos 3 mj za odgulit, cak mi je i susjed rekao, oo, lijepo si se zaokruzila, grrrr😬😬 nisam puno dobila, nekih 6,5kg, ali stalno ta neka nadutost, koda duje nosim🙃🙃
    Btw...jucer sam imala prve BH kontrakcije i to bas jake, trajalo nekih 10-15min i bas sam se uplasila. Prvo su me pocela boljeti leđa dolje na poslu, al sam mislila da je od hodanja i poslije otisla do shopping centra po neke ukrasne vrecice i tako me zablokiralo, trbuh se stvrdnuo kao kamen i pritisak dolje krenuo kao da ce mi sve ispast, uzasssss, nisam dva koraka mogla napraviti😱😱😱 sjela na 10 min i jedva odgegala do auta, a poslije kad sam legla je skroz popustilo.
    Jel imala koja jos takve jace kontrakcije? Malo me uplasilo, a taman je dr dan prije rekao da sam skroz zatvoren i sve ok.

Missy88
    02. Srpanj 2021. 23:06

Ljesnjak, little baby hvala cure na iskustvima, onda moja ginekologica ima neke cudne kriterije. Jedno mi je biti na oprezu ako nesto ne valja, ali mi ovo bas zvuci kao nepotrebno pretjerivanje 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem.
    02. Srpanj 2021. 23:46

Missy88

Ljesnjak, little baby hvala cure na iskustvima, onda moja ginekologica ima neke cudne kriterije. Jedno mi je biti na oprezu ako nesto ne valja, ali mi ovo bas zvuci kao nepotrebno pretjerivanje 😅

Missy za 31 tjedan po mom dosadašnjem iskustvu je više nego odlicno, savršeno. Bespotrebna panika. Jedino pripazi na otvaranje, malo se pripazi, a duzina 👌. Kod mene je i kraći prirodno, plus je skracen konizacijom 😅, mirno spavaj što se tiče tvoga cervixa 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    02. Srpanj 2021. 23:54

Anny, Tommy čestitam uredne  preglede 🥳 🥳
    Mateja super za mladju curicu da se oporavlja, a i starija će ubrzo biti dobro. 🙏 Gledaj da ne slabis imunitet brigom i strahom koliko je god moguće. 
    🙌 Bildaj imunitet vitaminima, a sad D možeš i upijati vani, voća,  dosta vode. Znam da je nezgodno i da se sekiras i za sebe i djecicu ali biti će sve ok🙏

Missy88
    03. Srpanj 2021. 00:18

CarpeDiem.

Missy88

Missy za 31 tjedan po mom dosadašnjem iskustvu je više nego odlicno, savršeno. Bespotrebna panika. Jedino pripazi na otvaranje, malo se pripazi, a duzina 👌. Kod mene je i kraći prirodno, plus je skracen konizacijom 😅, mirno spavaj što se tiče tvoga cervixa

Hvala ti. Zatvorena sam skroz, sve ostalo je super, samo je spomenula tu duzinu cerviksa kao nesto na sto treba bas pripaziti, a ocito nije bas tako 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mateja32
    03. Srpanj 2021. 08:43

CarpeDiem.

Anny, Tommy čestitam uredne preglede 🥳 🥳
    Matejasuper za mladju curicu da se oporavlja, a i starija će ubrzo biti dobro. 🙏 Gledaj da ne slabis imunitet brigom i strahom koliko je god moguće.
    🙌 Bildaj imunitet vitaminima, a sad D možeš i upijati vani, voća, dosta vode. Znam da je nezgodno i da se sekiras i za sebe i djecicu ali biti će sve ok🙏

CarpeDiem hvala ti na ljepim riječima ❤️

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

preggo_life
    03. Srpanj 2021. 10:38

E jeste se vi cijepile protiv korone? Čitam sad po portalima da se planira uvođenje mjere da se bez covid potvrde neće moć uc u bolnicu... Jesu vas koje ste već išle u TA tražili potvrdu ili testirali? 

preggo_life
    03. Srpanj 2021. 10:47

MARELA

Danas mi bio zadnji dan na poslu🥳🥳🥳, pa sam cijeli tjedan bila u tome da sve porjesavam i cao, iduca 2 tj godisnji i onda pisem komplikacije.
    Vec me svi na poslu pitaju 'pa kaj ti jos radis, kolko jos do poroda' itd…zato sto mi je trbuh oooogroman i izgledam koda trebam svaki cas😖 a ja jos 3 mj za odgulit, cak mi je i susjed rekao, oo, lijepo si se zaokruzila, grrrr😬😬 nisam puno dobila, nekih 6,5kg, ali stalno ta neka nadutost, koda duje nosim🙃🙃
    Btw…jucer sam imala prve BH kontrakcije i to bas jake, trajalo nekih 10-15min i bas sam se uplasila. Prvo su me pocela boljeti leđa dolje na poslu, al sam mislila da je od hodanja i poslije otisla do shopping centra po neke ukrasne vrecice i tako me zablokiralo, trbuh se stvrdnuo kao kamen i pritisak dolje krenuo kao da ce mi sve ispast, uzasssss, nisam dva koraka mogla napraviti😱😱😱 sjela na 10 min i jedva odgegala do auta, a poslije kad sam legla je skroz popustilo.
    Jel imala koja jos takve jace kontrakcije? Malo me uplasilo, a taman je dr dan prije rekao da sam skroz zatvoren i sve ok.

Meni je isto jucer bio zadnji dan, al ti si izdržala par tjedana duže od mene  Bas je čudan osjecaj da neću ic na posao skoro godinu i pol... Nisam to doživjela od faksa 

Bome ove BH kontrakcije zvuče dosta žestoko... nisam mislila da se javljaju tako rano, al znači i na to se trebam pripremit... 

Mene su jucer bas boljeli mišići dolje u zdjelici. Ovi što su otprilike taman gdje se noge spajaju s tijelom s prednje strane. Uopce nisam mogla podići nogu normalno. Ne znam dal je povezano s tim što sam trčala na tramvaj...odmah iza tog poduhvata je počelo. 

Ivona1505
    03. Srpanj 2021. 10:55

preggo_life

E jeste se vi cijepile protiv korone? Čitam sad po portalima da se planira uvođenje mjere da se bez covid potvrde neće moć uc u bolnicu… Jesu vas koje ste već išle u TA tražili potvrdu ili testirali?

Meni je moje doktorica opce prakse rekla da mi ne preporuca cijepljenje posto sam trudna, tako da cu ju poslusati i necu se cijepiti, a ne bi se cak cijepila ni kad rodim, sve dok ne prestanem dojiti. Vidis nisam naisla jos da pise kako ce nam trebati covid potvrde za bolnice, naisla sam na clanak u 24 sata kako bi nam na jesen mogle trebati potvrde za otici u shopping centar, ako bude tako, ne gine mi narucivanje svega preko neta za malisana. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• buhtlica34
    03. Srpanj 2021. 11:17

Ja se neću cijepiti sada, a i ako se ljudi ne pobune protiv takve diskriminacije onda smo stvarno ovce. Ali ja i tako mislim da je ovo zastrašivanjem samo da se što veći broj ljudi cijepi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.