Komoda mi je odlicnaa!
Evo ja namontirala summer kit. Još imam navlaku protiv sunca i za prečku no to mi sad ne treba. https://ibb.co/PGxjSMc
Upravo narucen jastuk sa "mamin malcek" ima tko iskustva?
Imam ja. Nema jastucnicu, treba se posebno naručit. Meni je mama sasila dvije. Uglavnom, nije u obliku kifle,al ga se može oblikovati po želji. Ja sam jako zadovoljna i ne mogu više spavati bez njega. Smotam ga u naopako slovo J, obgrlim nogama, a za glavu mi drugi jastuk ni ne treba. Ni premekan ni pretvrd
[quote=It's a Girl 👧][b]Kolica[/b]ja naručila stokke xplory v6. One dodatke za njih ću kasnije. Ima vremena još dovoljno. [b]Autosjedalicu[/b] ne znam koju bi, ali želim da je 0+. Da se okreće 360°.[/quote]
Ja sam isto gledala ta kolica, bas mi se cine super. Javi dojmove 😊😊
Te sjedalice koje se okrecu za 360, one su fixne u autu, ne moze ih se stavit na kolica?? Ili?
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Mouse predobro😍😍
Mislim da je i cura da bi svejedno uzela ovaj plavi tekstil jer je stvarno predivan 😍😍😍 bas mi se sviđa. Puno ljepše uživo :)
Mouse predobro😍😍
Mislim da je i cura da bi svejedno uzela ovaj plavi tekstil jer je stvarno predivan 😍😍😍 bas mi se sviđa. Puno ljepše uživo :)
Mouse predobro😍😍
Znaci prekrasno je 😍
Imam ja. Nema jastucnicu, treba se posebno naručit. Meni je mama sasila dvije. Uglavnom, nije u obliku kifle,al ga se može oblikovati po želji. Ja sam jako zadovoljna i ne mogu više spavati bez njega. Smotam ga u naopako slovo J, obgrlim nogama, a za glavu mi drugi jastuk ni ne treba. Ni premekan ni pretvrd
Narucila sam i jastucnicu 💪 za koliko dode dosrava?
Narucila sam i jastucnicu 💪 za koliko dode dosrava?
Ja sam čekala nekih tjedan i pol, al su mi se ispričavali što kasne jer nisu imali na stanju. Čim su dobili, poslali su mi obavijest i za 2-3 dana sam dobila
Sortiraj odgovore
Najstariji