Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    07. Svibanj 2020. 20:22

Upravo narucen jastuk sa "mamin malcek" ima tko iskustva?

mc_mouse
    07. Svibanj 2020. 20:44

Komoda mi je odlicnaa!
    Evo ja namontirala summer kit. Još imam navlaku protiv sunca i za prečku no to mi sad ne treba. https://ibb.co/PGxjSMc

tashee7
    07. Svibanj 2020. 20:54

plavo_nebo

Imam ja. Nema jastucnicu, treba se posebno naručit. Meni je mama sasila dvije. Uglavnom, nije u obliku kifle,al ga se može oblikovati po želji. Ja sam jako zadovoljna i ne mogu više spavati bez njega. Smotam ga u naopako slovo J, obgrlim nogama, a za glavu mi drugi jastuk ni ne treba. Ni premekan ni pretvrd

• kikic
    07. Svibanj 2020. 20:58

[quote=It's a Girl 👧][b]Kolica[/b]ja naručila stokke xplory v6. One dodatke za njih ću kasnije. Ima vremena još dovoljno. [b]Autosjedalicu[/b] ne znam koju bi, ali želim da je 0+. Da se okreće 360°.[/quote]

Ja sam isto gledala ta kolica, bas mi se cine super. Javi dojmove 😊😊
    Te sjedalice koje se okrecu za 360, one su fixne u autu, ne moze ih se stavit na kolica?? Ili?

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Marta14
    07. Svibanj 2020. 21:04

Mouse predobro😍😍

mc_mouse
    07. Svibanj 2020. 21:08

Marta14

Mouse predobro😍😍

Mislim da je i cura da bi svejedno uzela ovaj plavi tekstil jer je stvarno predivan 😍😍😍 bas mi se sviđa. Puno ljepše uživo :)

Napokon 2804
    07. Svibanj 2020. 21:10

mc_mouse

Marta14

Mouse predobro😍😍

Mislim da je i cura da bi svejedno uzela ovaj plavi tekstil jer je stvarno predivan 😍😍😍 bas mi se sviđa. Puno ljepše uživo :)

mc_mouse

Marta14

Mouse predobro😍😍

Znaci prekrasno je 😍

plavo_nebo
    07. Svibanj 2020. 21:13

tashee7

plavo_nebo

Imam ja. Nema jastucnicu, treba se posebno naručit. Meni je mama sasila dvije. Uglavnom, nije u obliku kifle,al ga se može oblikovati po želji. Ja sam jako zadovoljna i ne mogu više spavati bez njega. Smotam ga u naopako slovo J, obgrlim nogama, a za glavu mi drugi jastuk ni ne treba. Ni premekan ni pretvrd

Narucila sam i jastucnicu 💪 za koliko dode dosrava?

mc_mouse
    07. Svibanj 2020. 21:13

Ja sad ne mogu dočekati deveti mjesec 😂😂

tashee7
    07. Svibanj 2020. 21:20

plavo_nebo

tashee7

plavo_nebo

Narucila sam i jastucnicu 💪 za koliko dode dosrava?

Ja sam čekala nekih tjedan i pol, al su mi se ispričavali što kasne jer nisu imali na stanju. Čim su dobili, poslali su mi obavijest i za 2-3 dana sam dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.