Dugo nismo ažurirali listu, morat ću ju ujutro potražiti.
°
Oprostite mi ako pišem gluposti ali sam negdje pročitala da se kolica kemijski ne smiju prati (praone i to).
Probaj proguglati video tih kolica vjerojatno negdje ima kako se skine navlaka.. i da obavezno slikaj prije skidanja, na facebooku im to stalno savjetuju u onoj grupi za kolica. Možda tamo možeš i pitati nekog za skidanje i pranje tko ima više iskustva.
°
Muž otišao po sladoled, meni se jeo kontiki, nije ga bilo pa mi kupio šumsko voće kornet.
Opet dobro. Bitno da je hladno slatko i kiselo.
°
Laku noć svima! Malo tv i lagano u krevet
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dugo nismo ažurirali listu, morat ću ju ujutro potražiti.
°
Oprostite mi ako pišem gluposti ali sam negdje pročitala da se kolica kemijski ne smiju prati (praone i to).
Probaj proguglati video tih kolica vjerojatno negdje ima kako se skine navlaka.. i da obavezno slikaj prije skidanja, na facebooku im to stalno savjetuju u onoj grupi za kolica. Možda tamo možeš i pitati nekog za skidanje i pranje tko ima više iskustva.
°
Muž otišao po sladoled, meni se jeo kontiki, nije ga bilo pa mi kupio šumsko voće kornet.
Opet dobro. Bitno da je hladno slatko i kiselo.
°
Laku noć svima! Malo tv i lagano u krevet
Ma mislila sam cistom vodom ih ispricat, ne bi kao da perem auto... Isključivo zbog tog pritiska da budem sigurna da sam ih dobro isprala. Guglala sam i ne mogu naći nista...
https://ibb.co/8xFrLtk
Ajme vita tako ti je divan i velik trbih sa 14 tt!! Moj je tak nak mali naspram tvog…sad me brine zakaj je moj tak mali 🤨
Ne sekiraj se, Viti to nije prva trudnoca... Meni je počeo rasti sa 16 tjedana, da se primjeti... Tak da opusteno
Ajme cure, ja u zadnja dva dana imam neko stanje stalne ekspanzije 🙈 trbuh mi raste naočigled, imam osjećaj da nemam mjesta u vlastitom tijelu 🥺 imam osjećaj da osjećam kak raste i to me bas umara...je li imala koja takve osjećaje u mojim tjednima? 👀
Mana_Mare trbuh je prekrasan bas je pravi, a bebica je bas lijepo narasla ❤️❤️
Pozz, evo i nas tu. U ponedjeljak bili na pregledu 15 tj, 10cm :)
doktor je pitao hocemo li raditi nifty.... jeste li vi radile?
Ja nisam radila ni nifty ni kombinirani, tak smo nekak odlučili muž i ja...
Spavanje ja sam do sad spavala ko beba kak se kaže, ali otkad sam u ekspanziji probudi mi pisanje u 5 ujutro i ne da mi mira dok ne odem na wc...uzas mi je to, imamo radove doma pa moram na wc u prizemlje i onda se skroz razbudim 😩
Cure predivni su vam trbuščići.
Moj mi djeluje još dosta mali za tjedne u kojima jesam, vjerojatno jer sam dosta visoka (176 cm) pa se možda nije krenio još ispupčiti. Jedva čekam da se zaokružim
Što se tiče imena, favorit za dečka nam je bio Gabriel, a za curu smo imali nekoliko imena- među kojima Mia, Elena, Klara. Odlučili smo se za žensku verziju imena Gabriel, odnosno za Gabriela. Prezime nam ima 3 slova pa mi nekako paše duže ime :)
Cure predivni su vam trbuščići.
Moj mi djeluje još dosta mali za tjedne u kojima jesam, vjerojatno jer sam dosta visoka (176 cm) pa se možda nije krenio još ispupčiti. Jedva čekam da se zaokružim
Što se tiče imena, favorit za dečka nam je bio Gabriel, a za curu smo imali nekoliko imena- među kojima Mia, Elena, Klara. Odlučili smo se za žensku verziju imena Gabriel, odnosno za Gabriela. Prezime nam ima 3 slova pa mi nekako paše duže ime :)
I naš favorit za muško ime :)
Meni se nekada zna desiti da odjednom srce krene brzo kucati kao da sam upravo pretrčala maraton, nimalo ugodno.
Ali znam da je to normalno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji