Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1988
    22. Travanj 2020. 21:24

Mina 29

Hej cure..
    Moram se negdje pojadati..
    Znači.. Sad me maloprije zove sestra od gin.da je dr očitao nalaz od kombiniranog i nalaz je uredan (hvala Bogu) ali nalaz od štitnjače nije..
    Gin je inače dobar ali zaboravljiv ništa si ne zapiše..
    Svaki put me isto pita..
    Pijem eutirox nakon prvog poroda sada već 75 i 100 naizmjence..
    Sestra kaže da je nalaz loš i da mi je dr poslao recept u ljekarnu da pijem 2 x 25 jer mi više ne smije dati. Ja pitam molim? I objasnim kolko ja pijem svo ovo vrijeme.. Ona šuti nezna šta da kaže.. Molim je da mi ga da na tel.on je već otišao. Da je njen savjet nek sad pijem koliko mi je on propisao..zbunjena sam..
    Nisam mirna.. Jer ako mi uz 100 nalaz nije dobar uz 25 neće biti bolji.. A da pijem 125 na dan na svoju ruku bojim se..
    Zvat ću u četvrtak jer sutra ne radi. A do tad da pijem svoju th? Koji je vaš savjet?
    Pogotovo vi koje isto liječite štitnjaču i prije trudnoće?

Ja ne bi nista mjenjala na svoju ruku, pricekala bi pregled.
    Zao mi je sto je nalaz stitnjace los, jesi imala neki stres u posljednje vrijeme pa da je stitnjaca poludila?

Hip_Hopsica
    22. Travanj 2020. 21:26

Nama kumovi imaju blizanke... jedna je obožavala tu mamaroo njihaljku,  duga nije htjela biti unutra niti minute. Mi smo ju od njih posudili i isto se nije proslavila.  Mislim da to ovisi o djetetu. Nekome paše,  a nekome ne... bilo bi super da možete od nekog posuditi  i probati jer su dosta skupe.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

mc_mouse
    22. Travanj 2020. 21:29

Pa uzela bi polovnu Mamaroo, ima kod mene u gradu za nekih 1400kn. Uopće nisam pametna što se tiče tih njihaljki. Sa Tonijem sam imala Tiny Love Rocker Napper i žali Bože. 

Marta14
    22. Travanj 2020. 21:34

Lux nisam preko ljeta rodila ali nije to nista strasno, najvise ide prvih dana dok si jos u bolnici.. Ja sam bila 6 dana tamo, i mozda sam jos doma pola paketa chicco ulozaka potrosila.. Ostalo je pomalo curkalo, kao ono pred kraj M.. Ali meni je to dugo trajalo, stalo bi na dan pa opet

Dinosaurus
    22. Travanj 2020. 21:41

mc_mouse

Martadvojba za ljulje, pa Nuna Leaf je do 60tak kg pa znaci da mogu i ja sjesti u nju 😂 a Toni svakako 🤣 a problem mi je sto se samo bezveze zaljulja na dvije minute. Najviše me privlači sto je dugog vijeka trajanja. Kao foteljica može biti kasnije jel. A mamaroo je do cca 6-8mj, ali sviđa mi se što simulira pokrete kao nošenje roditelja. Navodno. Pa ako bi mi to pomoglo uz mog dvogodišnjaka, to bi bilo odlično. Jer npr. Prvorođeni je želio biti samo na rukama. Ako ga nisam nosila 8h dnevno, nisam niti jedan, vjerujte mi. A kad si sam i bez tuđe pomoći. Mm radi do 17.30h, jednostavno “padaš s nogu”. Strah me tog scenarija samo zbog toga što imam Tonija pored sebe koji naravno kao i svako dijete traži svoju pažnju. Imaš li ti neku preporuku?

Ulošciza bolnicu, definitivno glasam za Chicco, ovi Vir su mi bili OK tek nakon trećeg tjedna krvarenja. Gaćice sam imala one mrežaste preko njih.
    Spavaćica osobni izbor, ja mrzim spavaćice, to se meni do grla popne dok ja spavam, udavi me 😂. Radije biram donje dijelove pidžame i grudnjake/potkošulje za dojenje.
    Kad je vizita ionako ne smiješ dolje imati NIŠTA. Pa apsolutno nikoga ne zanima u čemu provodiš ostali dio dana u bolnici.

Ljulju imam baby björn. Spasila me. Iako sam za sad isto gledala nunu i svidja mi se. Ista mi je situacija ka tebi. Muz radi do kasno popodne, ja sama sa malim. Isto se staaalno nosio, doduse jos uvik zica nosit se. 
    Tu mu tata najvise udovoljava 😁
    Spavacice ja ne koristim inace ali u rodilistu mi je bila ok jer je bilo uzasno vruce i ne bi mogla onda bila zamislit oblacit donji dio pidjame ili ista. Najradije bi bila gola setala, em od vrucine od onog uloska em od boli od reza doli itd. 
    Ja sam rodila u 8.mj. Nije strasno. Bas tako, malo higijenu pojacat i sve ok. Najgore mi je zapravo bilo ono iznojavanje tekucine koji tjedan nakon poroda ali prode to sve 😊

Marta14
    22. Travanj 2020. 21:46

Dinosaurus od kad si ga stavljala u babybjörn?
    Ja sam sad pogledala malo vise videa na yt od Nuna leaf i mogu rec da me nervoza ulovila, bolje djeluje ugaseno, kad ne ide lijevo desno.. Nije prirodno nekako

Bosco
    22. Travanj 2020. 21:49

mara1992

Upravo stigla od doktora opet pišonja 🎊. Sve u redu kontrola za 4 tjedna i onda test glukoze.

Cestitam 🎉🤸‍♂️

Napokon 2804
    22. Travanj 2020. 21:50

Vi tek u 20tt idete vadit rh I krvnu grupu? Meni to vadili sve na početku trudnoće, 1. Pregled odmah uzeli krv za to sve, sljedeći put kad sam dosla kad je i srceko kucalo dobila trudnicku knjizicu u kojoj pise i dobila iskaznicu koju moram nosit sa sobom 

Ketty1309
    22. Travanj 2020. 22:10

I ja sam te pretrage radila odmah na početku ali nisam dobila trudničku jer mu je ponestalo. Valjda će imati u ponedjeljak 

Napokon 2804
    22. Travanj 2020. 22:15

Curke koje osjete bebu, kako je to izgledalo kad ste 1. Put posumnjale da je beba. Ja evo lezim na ledima, zeludac vari veceru i 3 puta sam osjetila ispod pupka lijevo kao da me udari nesto sa nutarnje strane, pa prestane, pa opet udari, pa opet prestane... Jel bi to moglo biti to ili umisljam? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.