Jel netko od vas vec rodio na ljeto? Od svega najveci bed su mi te lohije na 40 stupnjeva 😞😞😞
[link=https://lilypie.com][/link]
Marta dvojba za ljulje, pa Nuna Leaf je do 60tak kg pa znaci da mogu i ja sjesti u nju 😂 a Toni svakako 🤣 a problem mi je sto se samo bezveze zaljulja na dvije minute. Najviše me privlači sto je dugog vijeka trajanja. Kao foteljica može biti kasnije jel. A mamaroo je do cca 6-8mj, ali sviđa mi se što simulira pokrete kao nošenje roditelja. Navodno. Pa ako bi mi to pomoglo uz mog dvogodišnjaka, to bi bilo odlično. Jer npr. Prvorođeni je želio biti samo na rukama. Ako ga nisam nosila 8h dnevno, nisam niti jedan, vjerujte mi. A kad si sam i bez tuđe pomoći. Mm radi do 17.30h, jednostavno “padaš s nogu”. Strah me tog scenarija samo zbog toga što imam Tonija pored sebe koji naravno kao i svako dijete traži svoju pažnju. Imaš li ti neku preporuku?
Ulošci za bolnicu, definitivno glasam za Chicco, ovi Vir su mi bili OK tek nakon trećeg tjedna krvarenja. Gaćice sam imala one mrežaste preko njih.
Spavaćica osobni izbor, ja mrzim spavaćice, to se meni do grla popne dok ja spavam, udavi me 😂. Radije biram donje dijelove pidžame i grudnjake/potkošulje za dojenje.
Kad je vizita ionako ne smiješ dolje imati NIŠTA. Pa apsolutno nikoga ne zanima u čemu provodiš ostali dio dana u bolnici.
Ja isto moram ići u Petrovu vaditi RH i sve te testove...nisam još bila, bila mi je kuma pred 10ak dana, rekla je da nemaš kaj, dođeš tamo rani ujutro (mislim da su od 7), uzmeš broj (navodno ima na tim brojevima i nešto sa slovom T pa da znaju da si trudnica) i čekaš svoj red...nema kao uopće puno ljudi i brzo se obavi.
Ja planiram ići sljedeći utorak pa ako koja obavi do tada, slušam svježe info 🙂
I ona se nije ništa naručivala...
Čepiči za uši...obavezno ponijeti u bolnicu... zamoliš babicu da uzmu bebu da si malo odspavaš i probaš doći k sebi i onda ti cimerica hrče ko slon...🤪
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Cure koje idete u Petrovu: samo dođete i uzmete broj ali OBAVEZNO ispunite prijemni list za trudnice pored aparata s brojevima. Ako im to ne donesete, pošalju vas van dok ne ispunite
Ej cure, evo mene sa hitne 🙈
Imala sam bolove kao menstrualne i uputila se na Sv duh za svaki slučaj.
Doktor tamo me malo špotao sto koristim biljne vaginalete "Acidosalus" jer ne zna za njih i kaze da mu smrde. 🙄 Logicno kad im je baza cesnjak. 🙈😂
Kaze da je sve ok ali imam neku upalu rodnice ako sam ga dobro razumjela i dobila sam Geonistin vaginalete.
Ima netko s njima iskustva?
Ja ih koristim preventivno od početka trudnoće svaku treću večer zbog spontanog i dva prijevremena poroda u prošlim trudnoćama. Ne znam što te zanima?
Nista više, saznala sam sve ali hvala ti 😊
Marta cestitam na curici😍
Halila dobro dosla😀
Cure, drago mi je da vam je na pregledima sve dobro proslo i slikice su preeeedivne..jedva cekam svoj pregled drugi tjedan..mozda budemo znali da li ide 💙 ili 💜
Jel netko od vas vec rodio na ljeto? Od svega najveci bed su mi te lohije na 40 stupnjeva 😞😞😞
Ma nije to nista strasno, malo pojacana higijena i nemas straha
Ja sam rodila u lipnju i uopce mi nije bilo strasno, kao obicna M, samo je trajalo dulje tj dosta dugo je bilo jako slabo... To je valjda kod svake zene drukcije
Al super stvar nakon poroda u wcu u sobi me docekao vrc kao za zalijevanje cvijeca onaj iz Ikee i rekli su mi da nakon svake nuzde dolje polijem toplom vodom tako da se malo ispere i ostane cisto posto se tamo ne mogu nakon svake nuzde otusirati. Imala sam ranu, sivali su me.
Tako sam odrzavala i higijenu doma u pocetku dok je to sve jos osjetljivo, malo smijesno ali prakticno
Mouse nemam pojma, ja sam isto gledala te dvije i babybjörn. Mamaroo mi polako otpada zbog cijene i toga sto malo beba moze u nju..Ali vjerujem da ne kosta bezveze toliko i da puno pomogne, pa tko moze zasto ne..
Martina hvala 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji