Dinosaurus ta baby bjorn, ide od rodenja?
I moj bi se još uvijek samo nosio. Čak sam ga i prije nego što ću Ostat trudna i nosila za uspavljivanje. 14kg pa ti krepaj 😂
Sad ga ne smijem ni podignuti. Pa jedva dočeka da mu tata dođe s posla i da mu pruži ruke 😅
Mc_mouse hahahha da daa isto ka kod nas. Cim tata dode odma trci na vrata pruza ruke i vice opa opa 😁
Pa navodno moze od rodenja ali mi smo ju kupili kad je mali ima mozda cca 4mj. Nekako mi nije bas normalno stavit onako ful malu bebu u bilo kakav tako uspravniji polozaj, nije mi prirodno pa nisam zurila sa kupovinom ljulje.
Moze se kasnije koristit kao sjedalica kad dijete prohoda ali moj D. se ljulja na njoj ko manijak pa smo ju nedavno makli 😁
Ovo "uspravniji polozaj" mozda ipak zvuci krivo jer ljulja ima 3 polozaja, najspusteniji je poprilicno lezeci a mi ga nismo koristili pa valjda je eto taj ok za novorodence 🤔😀
Hvala curke. Što se tiče bolnice ja sam rodila u Slavonskom Brodu znači sebi sam nosila za osobnu higijenu, tri spavačice sa dugmićima i ogrtač, vodu energetske pločice mobitel punjač cetku za kosu peškira dva. Na porodu sam i odmah poslije imala njihove ali čim sam se ustala i istuširala obukla svoju. Spavaćica je praktična zbog vizite svako jutro i sisanja naravno. Za bebu suprug donio kad će nas pustiti oni uzmu stvari spremu bebu, i meni je suprug donio stvari i otpuštaju nas. Što se tiče rane jako boli kad konci počnu zatezati. Ja sam se tuširala nakon svakog odlaska u wc , špricala octaniseptom i novi uložak tako da je to bila velika pomoć. Neću vas plašiti ali nisam na ništa plakala ali prvi dan kad su šavovi zategli 😱
url=https://lilypie.com]
Ja se sicam da sam isla valjda sici s kreveta i rasirila sam noge valjda vise nego sam htjela/mogla... Ajooooooooj sta je to billlooooo. Znaci ja sam bila uvjerena da sam sve savove popucala i da se sve doli raspaloooo! 😫 A zapravo su mi nakon toga cca 2 dana poceli ispadat savovi. Uzas.
Curke koje osjete bebu, kako je to izgledalo kad ste 1. Put posumnjale da je beba. Ja evo lezim na ledima, zeludac vari veceru i 3 puta sam osjetila ispod pupka lijevo kao da me udari nesto sa nutarnje strane, pa prestane, pa opet udari, pa opet prestane… Jel bi to moglo biti to ili umisljam?
🥰🥰 Vjerojatno je to to! Predobar feeling!! Ja danas nisam baš obraćala pažnju jer sam cijeli dan u pogonu, sređivala ormar i isprobavala ljetne stvari da vidim u šta bi mogla stat ovo ljeto, i poprilično sam zadovoljna 😊 Kad vidim neke sićušne stvari čini mi se da su iz djetinjstva a nosila sam ih prošlo ljeto 😅😅 Kupila sam i 5-6 midi haljina i mogu reć da sam spremna 💪
Žene koje imaju problema s gljivicama dolje, probajte na tampon namazat kokosovog ulja i par kapi ulja čajevca, oboje djeluje antifungicidno i antibakterijski, nevjerojatno koliko pomaže već od prvog dana, barem meni.. Zna mi se sad desit da me počne svrbit i peckat jer non stop nosim dnevne uloške zato što umećem 6 utrogestana dnevno.. 🤪
Hej cure..
Moram se negdje pojadati..
Znači.. Sad me maloprije zove sestra od gin.da je dr očitao nalaz od kombiniranog i nalaz je uredan (hvala Bogu) ali nalaz od štitnjače nije..
Gin je inače dobar ali zaboravljiv ništa si ne zapiše..
Svaki put me isto pita..
Pijem eutirox nakon prvog poroda sada već 75 i 100 naizmjence..
Sestra kaže da je nalaz loš i da mi je dr poslao recept u ljekarnu da pijem 2 x 25 jer mi više ne smije dati. Ja pitam molim? I objasnim kolko ja pijem svo ovo vrijeme.. Ona šuti nezna šta da kaže.. Molim je da mi ga da na tel.on je već otišao. Da je njen savjet nek sad pijem koliko mi je on propisao..zbunjena sam..
Nisam mirna.. Jer ako mi uz 100 nalaz nije dobar uz 25 neće biti bolji.. A da pijem 125 na dan na svoju ruku bojim se..
Zvat ću u četvrtak jer sutra ne radi. A do tad da pijem svoju th? Koji je vaš savjet?
Pogotovo vi koje isto liječite štitnjaču i prije trudnoće?
Ja ne bi nista mjenjala na svoju ruku, pricekala bi pregled.
Zao mi je sto je nalaz stitnjace los, jesi imala neki stres u posljednje vrijeme pa da je stitnjaca poludila?
Ma nisam.. Klasika svaki dan.. Doma sam ionako..
Ali meni hormoni divljaju od prvog poroda. Jednom je nalaz super drugi put koma..
A sad ni neznam vrijednosti.. Možda je oko 4 pa drame. Nemam pojma jer ga nisam vidla..
Ali zovem danas pa ću sve znati.. Hvala ti
SmileA
Danas je pregled?napokon 😀😘😘😍
Meni su jucer stigli nalazi stitnjace i dobar je 🥰
Svim ostalim curama ljep dan 👶🏼👶🏼👶🏼🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobro jutro curke... danas imamo pregled i nisam nikako spavala. Bas me želudac od nervoze mučio pred jutro... nadam se da će sve biti ok..
Onka saljem ti vrtualni zagrljaj i naravno da ce biti sve uredu 😘😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji