Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hip_Hopsica
    20. Travanj 2020. 22:07

Happy & Isabelagregorijan i Marta prekrasne su vam sličice i bebice... Marta, čestitam na curici... curice su zakon 🥰🥰🥰

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

bebacica
    20. Travanj 2020. 22:07

Cure super za uspjesne preglede 😍
    Marta cestitke na curici, a vidim da mozda dolazi jos jedna ☺ jos ce na kraju biti vise cura nego deckiju.
    I slikice su predivneee.

isabelagregorijan
    20. Travanj 2020. 22:12

Unakit

isabelagregorijan

Evo i mene, samo javljam da sam imala pregled danas i da je sve super. Beba je velika za 12 tt točno, tri dana je naprednija 🥰 radili smo detaljan uzv i svw izgleda krasno i školski!
    Zaljubljeni smo i ja i muž, cijeli dan van sebe ♥️ sve se lijepo vidi, sad cu vam slilicu zaljepit.
    Sam da vas nekaj pitam, imam posteljicu naprijed i prekriva cervikalno ušće. Rekao mi je da se to podiže s tjednima i da nema brige…al sam svejwdno malo zsbrinuta radi glupog gugla…jel ima koja od vas da je imala posteljicu preko išća na početku?

Diiiivno Isavela ❤ Bas sam mislila da je tvoj pregled ovih dana, divne vijesti! Kad ti je zakazan sljedeci pregled? Koliko ja znam, trebas dat sebi jos odmora dok se posteljica ne digne, nikakve akrobacije po kuci 🙂

Hvala vam svima i čestitaam na curici ♥️♥️♥️ 
    Ja jwdva čekam da saznam spol da znam u kojem rodu da pričam hehe, nekad govorim ona, nekad on...🙈
    Znači moram mirovati i onda bi sw posteljica treba podići? 
    Nemam bas akribacija po kuci i vecinom mirujem, jedino kaj radim kuham il pečem nekaj. 
    Slijedeci pregled tek 18.5. ko ce to docekaat 

[/url

Dinosaurus
    20. Travanj 2020. 22:18

Bravoo za dobre preglede! 💞
    Evo sad sam naisla na objavu da ce minigreeny imati sajamske popuste online, kako nece biti sajma ove god. Mozda se pridruze i ostali pa ce bit popusta 🎉☺️

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 22:27

Ekipa, nasa potraga je napokon gotova 😂 zahvaljujući uputama mc_mouse otkrili smo super popust na Andrews baby stranici i narucili smo Stokke beat kolica, njihovu košaru za novorođenče i dobili Stokke torbu koja ide uz kolica 🤗 Bas sam zadovoljna😄
    AS cemo uzeti Be Safe Modular jaje 😊

• celaena
    20. Travanj 2020. 22:30

Isabela ja sam imala na pocetku posteljicu preko usca, evo sad dopire do usca sto je napredak. Vidjet cemo kroz par tjedana hoce li se jos malo pomaknuti, nadam se. Meni je gin strogo zabranio odnose, a preporuca i mirovanje koliko je moguce, meni bas i nije uz mog starijeg :) 

Halila
    20. Travanj 2020. 23:40

isabelagregorijan

https://ibb.co/HnFtHLD
    Evo moje male srećice 🥰

Ajme mi smo 2 dana razlike i baš me iznenadilo kako je to već prava beba. 😍 preslatko!
    Moj pregled je tek 11.5. Načekat ću se još. Imam nekih 4-5 tjedana između pregleda, baš mi se to čini puno.

Vita26
    21. Travanj 2020. 08:11

Happy isabela slikice su predivne 😍😍😍 i treba da bude sve dobro kad mame dobro paze na svoje bebice ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    21. Travanj 2020. 08:12

Lepepa
    Sretno ti danas na pregledu🥰

Vita26
    21. Travanj 2020. 08:15

SmaliA
    Lose sam spavala skroz ,sanjala sam da sam imala spontani uzas.evo sad cu polako se spemati pregled imam u pola 11.
    Znam kako se osjecas i ako nastojimo pozitivno razmisljati ,svejedno postoji malo taj strah 🙈
    Kako se ti osjecas!?😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.