Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    21. Travanj 2020. 10:20

Mona cestitam 💝💝

Bosco
    21. Travanj 2020. 10:43

Mona1309

Cure, da se i ja javim s pregleda. Bio je jučer u 19 h pa sam bila pod dojmom cijelu večer/noć. Bebica se razvija u skladu s tjednima i sve je u redu.
    Stiže pojačanje u ženskim redovima- stiže nam CURICA, termin je i dalje 18.09.
    Bila je jaaako aktivna pa je većina slika mutna, ali stavim ovu gdje se najjasnije vidi.
    https://ibb.co/MfSg0K1

Cure koje imate pregled danas, sretno :)

Cestitam na curici i najbitnije, na urednom pregledu! 🎉🌸

mc_mouse
    21. Travanj 2020. 10:52

Princess Mimi

Ekipa, nasa potraga je napokon gotova 😂 zahvaljujući uputama mc_mouse otkrili smo super popust na Andrews baby stranici i narucili smo Stokke beat kolica, njihovu košaru za novorođenče i dobili Stokke torbu koja ide uz kolica 🤗 Bas sam zadovoljna😄
    AS cemo uzeti Be Safe Modular jaje 😊

Uzmi Stokke Be Safe inačicu jajeta jer onda ti neće trebati adapteri za kolica. Izi go mislim da je najbolja. 

mc_mouse
    21. Travanj 2020. 10:52

Čestitke svima na curicama 😻😻

Demetria
    21. Travanj 2020. 11:09

Sretno onima koji ovaj tjedan imaju preglede i onima koji su bili uspješni čestitam.

Ja sam do 3:34 sanjala krevetiće i različite ograde, zaštite, pletenice i kolica i autosjedalice.
    Onda wc i nazad u krevet.
    Drugi san sam sanjala da sam u petak došla na pregled i bila je zamjena. Gledala je bebu i bila zabrinuto šutljiva, još je odmakla ekran od mene.
    Pitala me jesmo li radili briseve i šta je bilo. Ja rekla jesmo jer je u urinu bilo bakterija što su i brisovi pokazali da je sve uredu ali da ima nešto bakterija. Ova se čudila što mi moja ginicka nije dala antibiotike, da to inače ne liči na nju. Kad sam ju zabrinuto pitala ima li problema, rekla je ponovit ćemo briseve pa ćemo liječiti pišonju. Od straha sam se trgla već u 6:30. Nisam više htjela zaspati. Što stres pred pregled radi 🙈😱🙈😵😴

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    21. Travanj 2020. 11:10

Cure, ovaj ultrazvuk gdje vam saznaju spol, to je preko trbuha? Ja cu na idućem biti 16+3, pa se nadam da ce do tad bit preko trbuha i da ću saznat spol 🙃

Dobila herpes na oku jutros 😞

Napokon 2804
    21. Travanj 2020. 11:16

Bosco

Cure, ovaj ultrazvuk gdje vam saznaju spol, to je preko trbuha? Ja cu na idućem biti 16+3, pa se nadam da ce do tad bit preko trbuha i da ću saznat spol 🙃

Da, meni su sad zadnje radili preko trbuha, vaginalno je jedino cerviks... 

Joj herpesi.. Mislim da sam sretnica sto se tog tice jer ga nikad nisam imala, a muz malo malo dobije na usnici... I tog me strah kad rodim, pogotovo mala beba, onak mislim da ce mu bit zabranjeno ljubit bebu igdje osim u guzu jer tamo ne moze rucicama... Tog se bas bojim 

Vita26
    21. Travanj 2020. 11:41

Momo cestitam🥰🥰
    Bulba drzim fige i javim kako ste😘😘
    SmileA i ostale cure- zavrsila sam sa pregledom .
    Po kalendaru sam 11+5 po Ultazvuku 12tj termin se pomakao na 3.11 sve je i redu bebica naprjeduje 😍😍😍presretna sam sljedeci pregled za mjesec dana ☺️☺️ Sad cu i slikicu zakačiti 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    21. Travanj 2020. 11:42

https://ibb.co/2sK0q5D

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Bosco
    21. Travanj 2020. 11:44

Napokon 2804

Bosco

Da, meni su sad zadnje radili preko trbuha, vaginalno je jedino cerviks…

Joj herpesi.. Mislim da sam sretnica sto se tog tice jer ga nikad nisam imala, a muz malo malo dobije na usnici… I tog me strah kad rodim, pogotovo mala beba, onak mislim da ce mu bit zabranjeno ljubit bebu igdje osim u guzu jer tamo ne moze rucicama… Tog se bas bojim

Ja sam kao mala imala po usnama + od neke 10 godine imam 2x godišnje na oku, sto je katastrofa. Odma moram direktno na hitno, da nebi u oko upalo, toliko su me za to plasili kad sam dijete bila, jedna doktorica mi je rekla da cu oko izgubit, a nis nije bilo. 😖 Nazalost, meni su za oko rekli da je genetski preko bake ( preskace generaciju), moja 2 brata nikad nisu imali, a ja pokupila 🙄 cim se nazivciram jako ili imam temperaturu, dode i herpes. Mozda je sad pad imuniteta, neznam 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.