Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    21. Travanj 2020. 09:52

Gonal

Cula sam se sa dr. U ponedjeljak moram ic na kombinirani ponovno a nadam se da bi tada mogli saznati i spol😊

Gonal ajde bude to sve dobro i mozda taman i spol saznas tako da super!🤗😘

🌈💙👣🙏

• SmileA
    21. Travanj 2020. 09:54

Mona1309

Cure, da se i ja javim s pregleda. Bio je jučer u 19 h pa sam bila pod dojmom cijelu večer/noć. Bebica se razvija u skladu s tjednima i sve je u redu.
    Stiže pojačanje u ženskim redovima- stiže nam CURICA, termin je i dalje 18.09.
    Bila je jaaako aktivna pa je većina slika mutna, ali stavim ovu gdje se najjasnije vidi.
    https://ibb.co/MfSg0K1

Cure koje imate pregled danas, sretno :)

Mona1309 cestitaam!🥰🎀 Stvarno je ovo tjedan curica😃

🌈💙👣🙏

• SmileA
    21. Travanj 2020. 09:55

Svim curama koje danas imaju pregled svu srecu zelim!🤞🍀🥰Cekamo novosti i lijepe vijesti!😘😘

🌈💙👣🙏

Ninche9
    21. Travanj 2020. 09:57

Blago vama koje imate dobre doktore.. 
    Moja je ljubazna, al nije bas od rijeci, recimo s 15tt nije ni htjela gledat spol, u 12tt nije mjerila nuhalni.. Sto je pitam kaze al da je nesto pricljiva nije, bas ono vidim da me korektno odradi al ono, nista vise... 

Happymom
    21. Travanj 2020. 09:58

Sretno curama koje danas imaju preglede, mi čekamo slikice 

2020
    21. Travanj 2020. 10:07

Mona 💞💪💪 čestitke!! 😊
    Meni nešto u pupi titra od jučer na momente, a pogotovo jutros dok sam ležala. Ne znam jel rano za osjetit bebu ali crijeva nisu sigurno. 😊 Već vidim da ću bit dobro izudarana u kasnijoj trudnoći ako je to to 😅 

happy_m
    21. Travanj 2020. 10:08

Curkee sretnoo danaas 🥰🥰🥰

happy_m
    21. Travanj 2020. 10:11

2020

Mona 💞💪💪 čestitke!! 😊
    Meni nešto u pupi titra od jučer na momente, a pogotovo jutros dok sam ležala. Ne znam jel rano za osjetit bebu ali crijeva nisu sigurno. 😊 Već vidim da ću bit dobro izudarana u kasnijoj trudnoći ako je to to 😅

Mislim da nije prerano 😍😍 meni je doktorica jucer rekla da uskoro ocekujem da cu je osjetit jer je bebica jako aktivna a ja jakko mrsava 🥰
    I kazu da bebice od 17. Tjedna pocnu stucati pa moze biti  to 😍

• bulba
    21. Travanj 2020. 10:13

Vita26

SmaliA
    Lose sam spavala skroz ,sanjala sam da sam imala spontani uzas.evo sad cu polako se spemati pregled imam u pola 11.
    Znam kako se osjecas i ako nastojimo pozitivno razmisljati ,svejedno postoji malo taj strah 🙈
    Kako se ti osjecas!?😘

Ovo je nevjerojatno, ja isto imam danas pregled a sanjala sam noćas spontano. Sto psiha i strah rade.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

2020
    21. Travanj 2020. 10:18

happy_m

2020

Mona 💞💪💪 čestitke!! 😊

Mislim da nije prerano 😍😍 meni je doktorica jucer rekla da uskoro ocekujem da cu je osjetit jer je bebica jako aktivna a ja jakko mrsava 🥰
    I kazu da bebice od 17. Tjedna pocnu stucati pa moze biti to 😍

🙃🙃 Ajme tek ću sad stvarno postat svjesna da mala osoba živi u meni 🥰 🦋🦋 mini me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.