Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    20. Travanj 2020. 17:58

Zvala sam svoju gin al je zauzeta rekla je da se cujemo ujutro
    Uzasna nonsalantnost i bezobrazluk labaratorija iz mog mjesta. Al kad mi je zena rekla nazalost moramo vam rec, eeee odsjekle su mi se noge i ruke. Momentalno me pocelo sve bolit.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Marta14
    20. Travanj 2020. 18:01

Mogu mislit, odmah pomislis najgore.. Uzas. 
    Cure spominjete vrece za spavanje, kakva vreca ide u 9tom mjesecu, zimska? I ne kuzim, sta ide ispod te vrece? Samo bodi? 

Marta14
    20. Travanj 2020. 18:04

E ima na Aukciji igracaka Maxi cosi Pebble Plus sada, netko je spominjao ili nije? Zavrtilo mi se od autosjedalica ovih 😂

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 18:29

Marta to je izvrsna sjedalica! Bidaj je slobodno 😄 još je i bež boje, super 😄😄

nada23
    20. Travanj 2020. 19:00

Marta, čestitam na curici! 🌸😊 Predivna vijest i lijepe sličice. 😍 Uvijek me Oraspolože ovakve sretne vijesti. Još čekamo našu Happy da nam se javi. 
    Halila, dobrodošla u našu veselu grupicu. 🤗
    Čitam o autosjedalicama, kolicima i totalno sam se pogubila. 😂 Inače sam jako izbirljiva kada bilo sto kupujem, tako da stvarno ne znam koliko će mi trebati da obavim cijeli shopping za bebu. 😂
    Sutra mi je pregled u 10:30. Samo da sve bude dobro pa ćemo lako za sve dalje.... 🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

2020
    20. Travanj 2020. 19:45

Marta baš mi je drago!!! 🌸🥰 Neka što više žena!!! 
    IVF trudnice a i ostale koje su bile na Utrogestanu, ima li koja da ih još uvijek koristi? Ja sam zadnji put kod svog priv gin bila sa 12 tjedana i rekao je da nastavim s njima... Samo ne znam do kad. Socijalnog sam zaboravila pitat trebam li ih i dalje koristit, a više su mi navrh glave. Svakih par tjedana me iziritiraju dolje pa ih moram pit par dana dok prođe, a onda prespavam pola dana i neupotrebljiva sam. Čak sam si sama smanjila dozu sa 3x2 na 2x2. Znam da moram kontaktirati gin ali me čisto zanima ima li koja da je morala iza 12.tjedna uzimati (posteljica tada počinje sama proizvodit progesteron).... 

tashee7
    20. Travanj 2020. 19:50

2020

Marta baš mi je drago!!!🌸🥰 Neka što više žena!!!
    IVF trudnice a i ostale koje su bile na Utrogestanu, ima li koja da ih još uvijek koristi? Ja sam zadnji put kod svog priv gin bila sa 12 tjedana i rekao je da nastavim s njima… Samo ne znam do kad. Socijalnog sam zaboravila pitat trebam li ih i dalje koristit, a više su mi navrh glave. Svakih par tjedana me iziritiraju dolje pa ih moram pit par dana dok prođe, a onda prespavam pola dana i neupotrebljiva sam. Čak sam si sama smanjila dozu sa 3x2 na 2x2. Znam da moram kontaktirati gin ali me čisto zanima ima li koja da je morala iza 12.tjedna uzimati (posteljica tada počinje sama proizvodit progesteron)….

ja sam uzimala utrogestan vaginalno do 16.tjedna. Tako mi je rekao moj soc ginekolog. 
    U Škvorcu, di sam bila na IVF-u rekli su do 12., al je moj ginić rekao bolje da još neko vrijeme uzimam, za svaki slučaj. Iako, navodno da nekim ženama preporučuju do 30.tj uzimati 
    Marta, čestitam! Sličice su prekrasne :)

• kokica37
    20. Travanj 2020. 19:52

cestitke svima na dobrim vijestima i na napredovanju trudnoće!
    ja sam 26.09., ne znamo spol niti nećemo saznati :)

Vita26
    20. Travanj 2020. 20:08

Marta 
    Prekrasne sličice 🥰🥰🥰 princeza mala 😍😍😍😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Happymom
    20. Travanj 2020. 20:09

Halila dobrodošla 
    I Marta čestitke na curici, super su slikice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.