Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    13. Travanj 2020. 10:14

Ja isto ne mogu naći položaj za spavanje, čak sam i počela škljocati u kukovima već 🤣
    Sad si i ja razmišljam da uzmem onaj jastuk sa slovenske stranice. 

mc_mouse
    13. Travanj 2020. 10:15

happy_m

Moram priznat da se ja u zadnje vrijeme bas dobro osjecam, naravno cesto pikim, imam malih problema s obavljanjem velike nuzde i leda me bole kad dugo stojim ili fizicki nesto radim ali sve u svemu bas uzivam u trudnoci i nemogu se pozalit😃
    Htjela sma vas pitati cime se vi mazete? Ja koristim od bio baze kremu i bademovo ulje i pokusavam se svaki dan bar jednom namazati, najcesce navecer poslije tusiranja 😊

Ja koristim biobaza mama kremu

Bosco
    13. Travanj 2020. 10:17

Jutro! 🌸
    Ja isto koristim biobaza mama kremu. :) 

Ninche9
    13. Travanj 2020. 10:32

Marta ja uzimma neki Magnezij iz ljekarne 400mg poput praška je i ima okus cedevite od naranče
    Isabela mislim da uopce nemas razloga za brigu jel beba 4dana veca il 5dana manja, oni to kazu na temelju njihovih mjerenja ultrazvukom, tako da moze bit da je danas 3dana veca a za tjedan dana ce drugi doktor izmjerit da je 2 dana manja..
    Sve dok je to unutar manjeg vremenskom perioda mislim da ne trebamo brinuti. Bitno da je dobro. 

isabelagregorijan
    13. Travanj 2020. 10:32

I nisam napisala kaj mi je bilo, imam krv u urinu radi pijwska u bubrezima..uopce mi to nije palo na pamet, bolovi su bili strasni, od kicme do trbuha i zato sam se prepala da nije spomtani 😔 uglavnom, vec sam imala problema s time i rekli su da pijem sto vise vode sa to ispiskim, a ak me budemi dalje boljelo da dodem na infuziju, ali kuckam u drvo ne boli me...

[/url

isabelagregorijan
    13. Travanj 2020. 10:34

Ninche9

Marta ja uzimma neki Magnezij iz ljekarne 400mg poput praška je i ima okus cedevite od naranče
    Isabela mislim da uopce nemas razloga za brigu jel beba 4dana veca il 5dana manja, oni to kazu na temelju njihovih mjerenja ultrazvukom, tako da moze bit da je danas 3dana veca a za tjedan dana ce drugi doktor izmjerit da je 2 dana manja..
    Sve dok je to unutar manjeg vremenskom perioda mislim da ne trebamo brinuti. Bitno da je dobro.

Tak si i ja mislim, i uzv je drukciji i mozda ovisi i dal je beba vise vise skvrcena il rastegnutija, jucer se dosta micala, a to je samo par mm tako da se necu zivcirati. 

[/url

nada23
    13. Travanj 2020. 10:41

Jutro cure! 🦋 Ja koristim Baby & Mom bademovo ulje od Afrodite i super mi je jer se brzo upija.
    Što se tiče toksoplazme, ja nisam radila tu pretragu niti mi je dr spominjao da trebam. Pitat ću ga na sljedećem pregledu. Imam mačku, ali ne čistim joj ja wc nego moj muž. Iskreno mislim da je opasnije sirovo meso i neoprano voće i povrće nego mačka. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• LoMa
    13. Travanj 2020. 10:51

Ledolina

LoMa

Kaj se tiče tih jastuka, ja sam ga kupila online , iz Slovenije narucila 149kn (bez jastučnice), tvrdi je i bas sluzi svemu kaj treba , jako sam zadovoljna. Došao mi je za 3 dana. Stranica se zove Mamin malček.
    Jedino je jastučnica sama po sebi 10€, realno ako znate šivati ili netko u vašoj blizini zna, za te pare sasijete nekoliko njih….ali ja sam ju htjela odmah i sad 😂

Čime je punjen jastuk?

Piše poliuretanske zrnca, laički rečeno ja bi rekla da je to ona sjeckana spužva i ima antibakterijske srebrne ione.

Dinosaurus
    13. Travanj 2020. 11:11

Meni je sin svaki pregled bio za od 5-7 dana veci po uzv i nije bilo nikakvih problema. Stiga je malo ranije (37+5)
    I sad mi je po uzv beba cca 5 dana veca i ne zamaram se tim. Ne treba te to nimalo brinit 😊

Ledolina
    13. Travanj 2020. 11:26

LoMa, hvala na odgovoru. U međuvremenu sam i ja pogledala na njihovoj stranici i mislim da ću isto naručiti. Imam iz prve trudnoće jastuk za dojenje ali punjen je onim sitnim kuglicama stiropora ili šta je to već pa nije uopće praktičan i šuška previše kad se legne.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.