Kaj se tiče tih jastuka, ja sam ga kupila online , iz Slovenije narucila 149kn (bez jastučnice), tvrdi je i bas sluzi svemu kaj treba , jako sam zadovoljna. Došao mi je za 3 dana. Stranica se zove Mamin malček.
Jedino je jastučnica sama po sebi 10€, realno ako znate šivati ili netko u vašoj blizini zna, za te pare sasijete nekoliko njih....ali ja sam ju htjela odmah i sad 😂
Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok?
[/url
Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok?
Sve je ok. Da nije, rekli bi ti tamo, tako da bez brige 😊
To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije... Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija
To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija
Da.. Tako je kod mene, cak 9 dana je bebač manji.
To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija
Da.. Tako je kod mene, cak 9 dana je bebač manji.
Navodno do +- 2 tjedna je sve ok, tak da nema nikakve sekiracije... Samo termin poroda pomaknu i to je to...
Kaj se tiče tih jastuka, ja sam ga kupila online , iz Slovenije narucila 149kn (bez jastučnice), tvrdi je i bas sluzi svemu kaj treba , jako sam zadovoljna. Došao mi je za 3 dana. Stranica se zove Mamin malček.
Jedino je jastučnica sama po sebi 10€, realno ako znate šivati ili netko u vašoj blizini zna, za te pare sasijete nekoliko njih….ali ja sam ju htjela odmah i sad 😂
Čime je punjen jastuk?
Cure koje su u njemačkoj. Od 16.4. U lidlu trudnicka roba, majice, tajice, trenirka i haljine
Ima li netko od vas bolove u koljenima?
Pijem magnezij..
Koji magnezij ti pijes?
Ja ne znam sta se meni desilo al od onog da mi nije bas nista dosla sam do toga da me sve boli.. I samo pusem..
Koljena, kad legnem na lijevi kuk boli, okrenem se na desni boli on, na leda ne smijem, sjediti previse ne smijem.. Kad legnem dodu i menstrualni bolovi nekad.. A pola dana ne mogu hodat jer me guzica boli kao posljedica bolnih kukova preko noci..
Sortiraj odgovore
Najstariji