Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    12. Travanj 2020. 20:01

Kaj se tiče tih jastuka, ja sam ga kupila online , iz Slovenije narucila 149kn (bez jastučnice), tvrdi je i bas sluzi svemu kaj treba , jako sam zadovoljna. Došao mi je za 3 dana. Stranica se zove Mamin malček.
    Jedino je jastučnica sama po sebi 10€, realno ako znate šivati ili netko u vašoj blizini zna, za te pare sasijete nekoliko njih....ali ja sam ju htjela odmah i sad 😂

isabelagregorijan
    12. Travanj 2020. 20:48

Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok? 

[/url

Princess Mimi
    12. Travanj 2020. 20:54

isabelagregorijan

Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok?

Sve je ok. Da nije, rekli bi ti tamo, tako da bez brige 😊

Napokon 2804
    12. Travanj 2020. 21:11

isabelagregorijan

To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije... Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija 

Bosco
    12. Travanj 2020. 21:35

Napokon 2804

isabelagregorijan

To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija

Da.. Tako je kod mene, cak 9 dana je bebač manji. 

Napokon 2804
    12. Travanj 2020. 21:51

Bosco

Napokon 2804

isabelagregorijan

To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija

Da.. Tako je kod mene, cak 9 dana je bebač manji.

Navodno do +- 2 tjedna je sve ok, tak da nema nikakve sekiracije... Samo termin poroda pomaknu i to je to... 

Ninche9
    12. Travanj 2020. 22:44

Ima li netko od vas bolove u koljenima?
    Pijem magnezij.. 

Ledolina
    12. Travanj 2020. 22:51

LoMa

Kaj se tiče tih jastuka, ja sam ga kupila online , iz Slovenije narucila 149kn (bez jastučnice), tvrdi je i bas sluzi svemu kaj treba , jako sam zadovoljna. Došao mi je za 3 dana. Stranica se zove Mamin malček.
    Jedino je jastučnica sama po sebi 10€, realno ako znate šivati ili netko u vašoj blizini zna, za te pare sasijete nekoliko njih….ali ja sam ju htjela odmah i sad 😂

Čime je punjen jastuk? 

Napokon 2804
    12. Travanj 2020. 23:04

Cure koje su u njemačkoj. Od 16.4. U lidlu trudnicka roba, majice, tajice, trenirka i haljine 

Marta14
    13. Travanj 2020. 07:58

Ninche9

Ima li netko od vas bolove u koljenima?
    Pijem magnezij..

Koji magnezij ti pijes? 
    Ja ne znam sta se meni desilo al od onog da mi nije bas nista dosla sam do toga da me sve boli.. I samo pusem..
    Koljena, kad legnem na lijevi kuk boli, okrenem se na desni boli on, na leda ne smijem, sjediti previse ne smijem.. Kad legnem dodu i menstrualni bolovi nekad.. A pola dana ne mogu hodat jer me guzica boli kao posljedica bolnih kukova preko noci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.