Ja sam se sad pogubila, ne mogu uooće popratiti. Sta je bilo sa pepom?
.
U slucaju da planiram popiti nesto, planiram se izdojiti i ne davati to mlijeko djetetu, bas zbog toga sto alkohol ulazi u mlijeko....
.
Cure pitanje, da li vi osjetite kao da je beba jako blizu izlaza? U smislu ako skupim noge kao da ga osjetim da sam ga stisnula, na wc-u isto... dok hodam, isto osjećam. Kao sto sam rekla jako me nisko lupa..
Pregled imam 15.7. I planiram ne panicarit do tada (mozes mislit, vec panicarim)
.
Mi ne spavamo jer se lupkamo i kako god da legla on se snade da me moze jako lupkati, ali nema veze, to znaci da tata sutra pravi rucak jer ce mama spavati 🥰
Cure, preskočila sam zadnji par strana jer sam završila na Hitnoj 🥺
Naime, noćas oko 2 sata mi je počelo nešto malo jače curiti dolje, eliminirala sam mokraću jer nije imali ni boje ni mirisa, otišla na hitnu, otpeljali me u bolnicu i utvrdili da mi je curka plodna voda 😢😢😢
Nemam trudove, ništa me ne boli zasad, dobila sam onaj lijek ta Sazrijevanje bebinih pluća jer se boje da bi kroz dan/dva mogla dobiti trudove.
Trenutno sam u bolnici u KA, čekam jutarnju vizitu i nalaze još neke da mi naprave i voze me u Petrovu...
Ne moram vam ni reci koliko sam poplasena, dosada ne sve bilo u najboljem redu i sad najednom u bolnici s curenjem plodne vode 😭
Dežurna dr mi je samo rekla da postoji šansa da imam neko manje prsnuce na vodenjaku pa da nije nužno da ću u tom slučaju roditi, da mogu tak dogurati i do termina uz kontroliranje ....Ali u tom slučaju je beba izložena infekcijama 🥺
Evo ga, ako koja ima kakvih saznanja ili iskustava molim vas pišite da me bar malo umirite...ja sam još u stanju soka i ni ne vjerujem da se to meni događa 🥺
Naime, noćas oko 2 sata mi je počelo nešto malo jače curiti dolje, eliminirala sam mokraću jer nije imali ni boje ni mirisa, otišla na hitnu, otpeljali me u bolnicu i utvrdili da mi je curka plodna voda 😢😢😢
Nemam trudove, ništa me ne boli zasad, dobila sam onaj lijek ta Sazrijevanje bebinih pluća jer se boje da bi kroz dan/dva mogla dobiti trudove.
Trenutno sam u bolnici u KA, čekam jutarnju vizitu i nalaze još neke da mi naprave i voze me u Petrovu…
Ne moram vam ni reci koliko sam poplasena, dosada ne sve bilo u najboljem redu i sad najednom u bolnici s curenjem plodne vode 😭
Dežurna dr mi je samo rekla da postoji šansa da imam neko manje prsnuce na vodenjaku pa da nije nužno da ću u tom slučaju roditi, da mogu tak dogurati i do termina uz kontroliranje ….Ali u tom slučaju je beba izložena infekcijama 🥺
Evo ga, ako koja ima kakvih saznanja ili iskustava molim vas pišite da me bar malo umirite…ja sam još u stanju soka i ni ne vjerujem da se to meni događa 🥺
Eej draga. Zaj mi je sta si na hitnoj i sta ti se to sve događa
Jedino kako te mogu utješit možda, a to je valjda i najvažnije je da će oni vjerojatno odgađat ako budu mogli trudove i eventualni porod. Dotad, beba je već u 31.tjednu. Vjerojatno će ti i oni rec da to nije idealno, ali ono šta je važno je da bebe iz tih tjedana prezivljavaju!!! Znaci inkubator neko vrime i onda otpust doma. Javi se ako zelis i na ljetne ili proljetne bebe, sigurno ima neka mama s takvin slucajen. Koliko znan o tin situacijima, da, najvaznije je da nema apsolutno nikakve infekcije koja prolazi do bebe, to ubrzava situaciju i djeluje na bebicu.
Samo budi smirena, javljaj se, tu smo sve ako triba koja rijec utjehe! 😘 😘
LoMa drži se biti će sve to dobro. Sa mnom je nedavno ležala cura od 24tjedna joj curkala voda. Izgurali su i bebica i ona. Samo misli pozitivno bebice sve osjete. Polako i mi mislimo na vas.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
LoMa, drži se i misli pozitivno! Plodna voda se obnavlja i moguće je da pod kontrolom izdrzite skroz do termina. Ti si već u lijepim tjednima, tako da uz nadzor doktora i terapiju ne bi trebalo biti velikih problema, a i sad ce ti tamo (ili u Petrovoj) napraviti sve pretrage pa ćeš biti mirnija.
Uz tebe smo i javljaj nam situaciju ❤️
Što se piva i alkohola tiče, slažem se da ima boljih i pametnijih načina za stvaranje mlijeka i da to može samo naštetiti. Nemojte slušati bapske priče 🙈😅
Loma 💜 Drzi se draga, oni ce napraviti sve da vam bude dobro, da sto duze budete 2u1. A i vec si u tjednima u kojima bebe prezivljavaju. Ja skicam ljetne tu i tamo i ima bebica rodenih 29-30tt, sad su vec velike i kuci.. Drzi se 🙏
.
Ja sam za dojenje pila caj od piskavice(valjda se tako kaze) po preporuci patronazne..
.
Napokon ja sam jucer sjedila i u jednom trenutku pomislila da izazi van koliko je nisko.. U utorak se vracam (napokon) doma i razmisljam da odem na pregled.. Cudno mi sve nesto, nisam mirna.
Jutro svima!
LoMa - znam da nije neka utjeha, al probaj gledati pozitovno, na vrijeme si reagirala i dosla na hitnu, napravila si maksimalno sta si mogla, sad si u najboljim rukama i doktori ce ti dati svu mogucu terapiju, a i tjedni su ti visoki, tak da samo polako i svaki dan bebica ti je sve jaca i veca 🙏
Unakit - mene isto zna zabolit ljevi bok dok spavam i kao grc da me uhvati u cijeloj nozi pa se prebacim na kratko na ledja pa na desni bok i onda me nakon nekog vremena prodje.
Napokon - i mene zna tu i tamo uhvatit panika, pogotovo kad je neki novi bol ili osjecaj, pa mi se cini da bi odmah na hitnu najradije. Ak ti bude i dalje takav pritisak, odi pa nek te pogledaju i bit ces mirnija. Moguce da se beba nisko smjestila ali koliko sam shvatila to i nije tak opasno.
Mene isto znaju povremeno po mjehuru skakljati, ali nije stalno, a i na zadnjem pregledu mi nije rekla da su nisko pa se tjesim da je to normalno.
Pozdrav i svima oatalim i uzivajte u ostatku vikenda!
P.S. Otisla jucer s kumom na kavu i narucila beskofeinsku i na kraju nist sinoc od spavanja, a i jutros se probudil rano i nema sanse da nastavim. Ko zna kakvu sam to kavu popila 😄
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Trenutno sam u bolnici u KA, čekam jutarnju vizitu i nalaze još neke da mi naprave i voze me u Petrovu…
Dežurna dr mi je samo rekla da postoji šansa da imam neko manje prsnuce na vodenjaku pa da nije nužno da ću u tom slučaju roditi, da mogu tak dogurati i do termina uz kontroliranje ….Ali u tom slučaju je beba izložena infekcijama 🥺
Evo ga, ako koja ima kakvih saznanja ili iskustava molim vas pišite da me bar malo umirite…ja sam još u stanju soka i ni ne vjerujem da se to meni događa 🥺
Nadam se da si dobro koliko možeš biti, bitno da si na vrijeme primjetila i da si ipak u bolnici pod nadzorom. Ima puno slučajeva kada se tako dogodi, ali kao što su cure napisale plodna voda se obnavlja i moguće da sve odradiš uz samo češće kontroliranje. Dr će učiniti sve da što duže ostanete vas dvoje u komadu, a i u najgorem slučaju tjedni u kojima si, bebe u inkubatorima ojačaju i bude sve ok.
Samo pozitivno i smireno, šaljem dobre vibracije!
Tejic Aquascale, do kad bebe mogu u onaj lezeci polozaj? Sta ako je beba neka debela? Sta su vam rekli kad ste kupili?
Sortiraj odgovore
Najstariji