Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Unakit
    30. Lipanj 2020. 19:29

Princess Mimi

Drage moje, evo mene opet na istom mjestu.
    Kako su se sinoc i kroz jutro bolovi pojacavali odlucila sam otici na hitnu za svaki slučaj. I dobro da jesam.
    Ponovo sam se pocela otvarati, kad sam dosla bila sam otvorena za prst do glavice i crp opet jako visok.
    Ostavili su me na promatranju jer se boje da ne krene porod.
    Na Sv duhu nema posjeta, vruce je grozno, ali bolje sve to pa da je beba na sigurnom 💙
    Puno pozdrava svima i Matea, cestitam na polozenom ispitu, znam da nije bilo lako 😊

Draga Mimi, nadam se da ce se kontrakcije primirit. Sto je najbitnije, na dobrom si mjestu uz nadzor. Drzim fige za vas dvoje.

Princess Mimi
    30. Lipanj 2020. 19:51

Dali su mi cordipin za smirivanje kontrakcija, nadam se da ce noc proci sto bezbolnije.  🤞🏼

Dinosaurus
    30. Lipanj 2020. 19:59

Skakavac nisan jos narucila ali sam planirala to uzet sa amazona tipa amazok uk ili sl. Nisam jos skroz istrazila odakle je najbolje narucit 😊 
    Sta se tice posteljine, ja imam evo uskoro dvogodisnjaka i nikad se nije pokrio poplunom jer je zimi uvik u zimskoj vreci a liti u litnjoj. Uzimala sam samo donju posteljinu na gumicu i zadovoljna sam jer je zategnuta i ne moram se nis brinit. Jastuk se ne preporuca koristit do ditetove 2.godine svakako.
    Za otvaranje porodiljnog je mislim dovoljna samo doznaka za hzzo i doznaka za poslodavca na kojoj ce gin stavit da otvaras porodiljni od tog i tog datuma. Bar mi je tako u glavi ostalo 😁
    Mimi sad je beba tu najsigurnija, samo miruj i cuvajte se. Bit ce to dobro. Smijat cemo se ovome kad budete u terminu i ne bude beba tila vani 💞🙏🤗
    Matea cestitke na polozenom ispitu! 💪🏻

Napokon 2804
    30. Lipanj 2020. 21:00

Princess Mimi

Dali su mi cordipin za smirivanje kontrakcija, nadam se da ce noc proci sto bezbolnije. 🤞🏼

Na sigurnom si i slusaj svoje tijelo, reagiraj na sve sto ti je neobično i bit ce sve u redu. ❤❤❤❤❤
    .
    Za izlaz iz bolnice kod nas ne pustaju bez jajeta, i dokle god se jaje ne donese, ne mozes van sa djetetom.
    .
    Ja sam opet malo zgrijesila... https://ibb.co/RSfv0jQ
    .
    https://ibb.co/wCCLMZ9 u kauflandu u de bilo na akciji 10 eura. Plahte sam narucila preko amazona na gumicu, a posteljinu sam iz lidla uzimala i imas jos jedan komplet sa ogradicom. 

Marta14
    30. Lipanj 2020. 21:03

Skakavac i ja imam one za resetke dada&rocco i uzela sam jos 2 plahte sa gumicom i ono sto se ispod stavi da ne popusti. To je to za krevet.

Napokon lijepa robica 🙂

Tejic
    30. Lipanj 2020. 21:31

Princess Mimi draga cuvaj se i svoje malo sunce, sad ste na sigurnom. Sreca da si prepoznala da nesto nije u redu. Drzim 🤞 da budete dobro sto prije 🙏
    Napokon tebi ce vjerojatno stvari poceti ispadati van iz ormara 😁 al da nema muza pored mene koji mi je kocnica vjerojatno bi i ja tal bila 🤣
    Nisam poslikala, danas sam jos u ljekarnoj uzela par stvarcica za sebe, Purelan mast, muliti mam komprese, dezic roll on sa blagim mirisom. Tak da lagano popis za mamu privodim kraju 😃 jos fali torba 👜 i mali kofer, spavacica 1, japanke i osnovne higijenske potrepštine 😅 

Napokon 2804
    30. Lipanj 2020. 21:44

Tejic

Princess Mimi draga cuvaj se i svoje malo sunce, sad ste na sigurnom. Sreca da si prepoznala da nesto nije u redu. Drzim 🤞 da budete dobro sto prije 🙏
    Napokon tebi ce vjerojatno stvari poceti ispadati van iz ormara 😁 al da nema muza pored mene koji mi je kocnica vjerojatno bi i ja tal bila 🤣
    Nisam poslikala, danas sam jos u ljekarnoj uzela par stvarcica za sebe, Purelan mast, muliti mam komprese, dezic roll on sa blagim mirisom. Tak da lagano popis za mamu privodim kraju 😃 jos fali torba 👜 i mali kofer, spavacica 1, japanke i osnovne higijenske potrepštine 😅

Hahahaha ja sam pocnem kvocati i kukati pa mi muz kaze idi molim te kupi si nesto, i jos daje novce 😂 planirala sam i do dm-a otic, međutim zadrzala sam se kod kolegice pa na kraju nisam... 

Napokon 2804
    30. Lipanj 2020. 21:53

https://ibb.co/j6sVmQ0 cini mi se da mozete i slagat si sta zelite, sa ogradicom, bez i skicno... ako imate Facebook pogledajte si

Dinosaurus
    30. Lipanj 2020. 22:09

Cure kako vi stojite sa kilazom? Koliko ste do sad dobile? Meni se cini ka da sad svakih par dana dobijem kilo 😫 

Princess Mimi
    30. Lipanj 2020. 22:27

Dinosaurus

Cure kako vi stojite sa kilazom? Koliko ste do sad dobile? Meni se cini ka da sad svakih par dana dobijem kilo 😫

Ja sam na +5 trenutno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.