Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    30. Lipanj 2020. 22:30

Dinosaurus

Cure kako vi stojite sa kilazom? Koliko ste do sad dobile? Meni se cini ka da sad svakih par dana dobijem kilo 😫

Previše. Prošli tjedan je bilo +14. Sad me već strah stat na vagu. Tjesim se da je puno tog i voda (u gležnjevima) 

• Gonal
    30. Lipanj 2020. 22:34

Dinosaurus

Cure kako vi stojite sa kilazom? Koliko ste do sad dobile? Meni se cini ka da sad svakih par dana dobijem kilo 😫

+9🤗 isto imam osjecaj da svaki par dana dobijem kilu. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

30. Lipanj 2020. 22:40

Mimi znaci tvoja bol ipak nije bila bezazlena sad sam se malo zamislila posto je mene bolilo ali se nije nastavilo ujutro... ako mi se ponovi možda bi i ja trebala otići za svaki slučaj ...nadam se da će sve biti ok i naravno sada si pod budnim okom doktora tako da se nemas razloga brinuti , na sigurnom si .
    Kilaža ja sam sada na +13 ali eto sigurna sam da je dosta toga voda jer sam bas natečena vidi se tako da s bebicom je sve ok i ne brinem se koliko bude bude

Happymom
    30. Lipanj 2020. 22:57

Hej cure, ja san cili dan svugdi okolo, tek san sad stigla pročitat sve šta ste pisale. Komentirat ću šta se sitin, valjda nešto bitno neću propustit
    Dinosaurus, dinova sob je top!!
    Šta se tiče povijanja o tome san baš ima par dana pričala s mamon. Ona kaže kako je ona povijala i mene i brata, ja iskreno o tome neman pojma ništa, a i dojam mi je ne da minjaju mišljenja svako malo nego da se i razlikuju od bolnice do bolnice. Vjerijatno ću napravit kako u tome momentu buden mislila da triba. Tako ću vjerojatno i na većinu stvari gledat jer ako se krene slijedit sve šta govore samo nastane pomutnja u glavi i osjećaj da nisi prava majka, sta naravno nije točno. 
    Matea, bravo za ispit!!
    Princess Mimi, stvarno mi je zaj da si opet u bolnici i to u vrime ponovnog ludila oko korone,ali opet bolje da ste ti i bebac na sigurnome i da vas prate. Drzin fige da sve bude ok!!

I jos jedna stvar, bili smo danas na pregledu, dragi nije moga uc. Naš bebac ima malo više od 1100 grama i kaže da bi moga bit pravi momcic ako tako nastavi. I ako se sicate sta san pisala da me boli skroz nisko i da su mu niski udarci, to je zato jer je gospodin zasad odlučia bit na zatku. Kaže gin da se ništa ne brinen, da on ima još itekako dovoljno vrimena da se okrene kako triba, samo da tako malo više mene muči sa tin udarcima.

Sori na dugon postu! 😘 

Happymom
    30. Lipanj 2020. 22:58

E da zaboravila san za kilazu napisat. Ima 3 tjedna san imala plus 11 kg sta je stvarno puno, i evo sad samo 0,4 kg više šta je u principu njegov dobitak na težini 

Napokon 2804
    30. Lipanj 2020. 23:01

Happymom

Hej cure, ja san cili dan svugdi okolo, tek san sad stigla pročitat sve šta ste pisale. Komentirat ću šta se sitin, valjda nešto bitno neću propustit
    Dinosaurus, dinova sob je top!!
    Šta se tiče povijanja o tome san baš ima par dana pričala s mamon. Ona kaže kako je ona povijala i mene i brata, ja iskreno o tome neman pojma ništa, a i dojam mi je ne da minjaju mišljenja svako malo nego da se i razlikuju od bolnice do bolnice. Vjerijatno ću napravit kako u tome momentu buden mislila da triba. Tako ću vjerojatno i na većinu stvari gledat jer ako se krene slijedit sve šta govore samo nastane pomutnja u glavi i osjećaj da nisi prava majka, sta naravno nije točno.
    Matea, bravo za ispit!!
    Princess Mimi, stvarno mi je zaj da si opet u bolnici i to u vrime ponovnog ludila oko korone,ali opet bolje da ste ti i bebac na sigurnome i da vas prate. Drzin fige da sve bude ok!!

I jos jedna stvar, bili smo danas na pregledu, dragi nije moga uc. Naš bebac ima malo više od 1100 grama i kaže da bi moga bit pravi momcic ako tako nastavi. I ako se sicate sta san pisala da me boli skroz nisko i da su mu niski udarci, to je zato jer je gospodin zasad odlučia bit na zatku. Kaže gin da se ništa ne brinen, da on ima još itekako dovoljno vrimena da se okrene kako triba, samo da tako malo više mene muči sa tin udarcima.

Sori na dugon postu! 😘

Čestitam na uspješnom pregledu 🥰
    .
    Kile, prije tjedan dana sam bila sa padom kila na početku na +10  a ako ne računamo pad kila +7

Demetria
    30. Lipanj 2020. 23:03

Za ovu podlogu nepropusnu sam na vise mjesta čula da ako ju već stavljate, da ju se stavi niže, ispod nevine glave, za slučaj da se okrene da može disati.
    Ja i dalje tražim srednje tvrdo madrac...svugdje su samo pjene 🙈🙄🙄
    -
    Kava za dalmatinke - vanjskimail@gmail.com pa se dogovorimo :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    30. Lipanj 2020. 23:08

Demetria ovo za podlogu ne kuzim, kak mislis? 🙈🤔
    Ja sam sa kilama nan+10, vec 2 tjedna stoji isto 

Napokon 2804
    30. Lipanj 2020. 23:09

Demetria

Za ovu podlogu nepropusnu sam na vise mjesta čula da ako ju već stavljate, da ju se stavi niže, ispod nevine glave, za slučaj da se okrene da može disati.
    Ja i dalje tražim srednje tvrdo madrac…svugdje su samo pjene 🙈🙄🙄
    -
    Kava za dalmatinke - vanjskimail@gmail.com pa se dogovorimo :)

Kakav je dormeo madrac? Jesi njega pogledala? 

Dinosaurus
    30. Lipanj 2020. 23:15

Ja sam trenutno na +9 i mislim da cu morat malo pripazit sa sladoledima i kasno vecernjim sendvicima 🙈 skoro 2kg razlike od zadnjeg pregleda koji je bio prije 2 tjedna... Onak d fak. 😵
    Nepropusna podloga se uvijek stavlja npr od polovice krevetica pa do dna i onda stavljas bebu na krevetic tako da joj glava i ramena budu na dijelu krevetica bez podloge jer ako se beba okrene ili sl moze se ne daj boze ugusit. Kroz te nepropusne podloge se ne moze disat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.