Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    11. Lipanj 2020. 23:26

Skakavac

Nez ko mi je pisa. Bas cu pogledat taj Ikea-in madrac.. Ako san dobro vidila, vecina krevetica je 120x60 pa se nadam da cu uspit nac dobar madrac.

Ja san isto za Nuna čula sve pohvale. :)) kroz tjedan dana cu i ja narucit kolica pa samo cackam po recenzijama. Ove Icandy koje namjeravam uzet, pobrale su sve pohvale. Bitno mi da nisu glomazna i teska, da je tkanina ok za pranje i da beba ima mista.. Imaju buggy board za drugo dite, ako Bog da 😇😇 lako se sklapaju i malo mista zauzimaju. Jedva cekan uzet pa da vise ne istrazujen. Nisan normalna kad namjeravam dat malo veci iznos novca, samo istrazujem pluseve i minuseve iskustva ljudi koji su to nesto koristili.
    Mislila san nista ne jist iza 20 sati i vec treci dan mi ne ide od ruke. Moran se pribrat. 😤😶
    Zelin vam svima laku noc, bez dizanja na wc po mogucnosti 😅

Kaj je je, Nuna je velika.. I teška, makar je meni sad sve teško. Ali mislim da su jedna od težih kolica

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    11. Lipanj 2020. 23:40

Ja cu prat na 60, prije sam bijele na 90 ali sad imam drugacije misljenje o svemu.. 

2020
    12. Lipanj 2020. 00:06

Mimi 💙💚💜 drži se, izdrži još malo i ne brini puno, bit će sve dobro 😘😘

Skakavac ja sam spominjala icandy, uzela isto s bazzar. Sklopila sam ih i probala jako kratko u stanu i ponovno rastavila i spremila u garažu. Sve mi se činilo ok i praktično, jednostavno, lagano. Nemam iskustva s kolicima niti sam ikad bila u baby trgovini da probam išta, odabrala na temelju recenzija 🤷‍♀️🙂🙃  ima mi puno ljepših kolica ali eto odluka je pala na njih 🙂

Napokon 2804
    12. Lipanj 2020. 00:36

Mimi drzi se 😘😘😘😘😘😘😘

Ako madrac nije uništen i ako nije promijenio oblik mozes ga koristit. Ja za hrvatsku imam madrac star 10 godina, tako da nema sekiracije...

Princess Mimi
    12. Lipanj 2020. 05:53

Dobro jutro ekipa😊
    Mislim da nije dovoljno naglaseno, pa ću ponoviti: kad idete u bolnicu, ponesite hranu! 😂 Ja ne znam kak cu preživjet do doručka, od jucer u 17:30 kad smo dobile zadnji obrok 🙈
    Inace, nema novosti, nije jos bila vizita, ali sam dala maloprije UK.
    Pitao me netko, vise se ne sjecam tko zasto su nas ostavili u bolnici. Pise na nalazu prijeteći prijevremeni porođaj. Dobivam injekcije za razvitak pluća bebe, a ostalo ćemo vidjeti kroz koji dan kad dođu ostali nalazi.
    *
    Nadam se da vi uzivate i imate sto manje briga i sto vise veselja 🤗 Sinoc sam na hodniku vidjela kako voze male bebice nekud, onako njih 4,5 ko u vlakiću 😍 to je bilo nesto najslađe sto sam ikad vidjela, rastopila sam se🥰❤️

klupko_srece
    12. Lipanj 2020. 06:47

Dobro jutro draga 🌸 nadam se da bude sve i redu. Ne poznamo se ali mislim na tebe. Baš u srijedu sam bila na predavanju o tim prijevremeni porodima, terapijama za razvoj pluća djeteta. Ja ću ti biti iskrena poslije toga šta sam tamo čula. Nisam osoba koja bude lagala da bi se neko osječao ok, nego sam iskrena. Molim te miruj kolko kog možeš, maksimalno. Nek te maze i paze. I do kraja budi doslovno princeza. Lijepi su to tjedni ali još premali.  Nadam se iskreno da bude sve dobro. Osječam se ko da se meni ovo dešava, jer sve mi strepimo, bojimo se, nadamo se i čekamo svaki pregled sve. Šaljem ti puno pusa i snage 💞💞💞💞 a nas evo tjedan 30.žene 💙💙💙💙

• LoMa
    12. Lipanj 2020. 06:48

Jutro cure, moje spavanje polako ali sigurno postaje sve kraće i kraće, navečer se nikako namjestiti, po noći dok se okrenem skupa s jastukom i onda ujutro prva zraka sunca me probudi ko hladan tus 🙈 a i naravno da udarci iz buše nisu naodmet 😂
    Ja sam narucila tetre velike i male, valjkice za bočno spavanje i minky dekicu prekjučer pa eto čekam da mi to dođe 🥰

• LUX
    12. Lipanj 2020. 07:58

Princess Mimi

Dobro jutro ekipa😊
    Mislim da nije dovoljno naglaseno, pa ću ponoviti: kad idete u bolnicu, ponesite hranu! 😂 Ja ne znam kak cu preživjet do doručka, od jucer u 17:30 kad smo dobile zadnji obrok 🙈
    Pitao me netko, vise se ne sjecam tko zasto su nas ostavili u bolnici. Pise na nalazu prijeteći prijevremeni porođaj. Dobivam injekcije za razvitak pluća bebe, a ostalo ćemo vidjeti kroz koji dan kad dođu ostali nalazi.
    *
    Nadam se da vi uzivate i imate sto manje briga i sto vise veselja 🤗 Sinoc sam na hodniku vidjela kako voze male bebice nekud, onako njih 4,5 ko u vlakiću 😍 to je bilo nesto najslađe sto sam ikad vidjela, rastopila sam se🥰❤️

Ali ali i meni je to piše! Na svim uputnicama i na otpusnom pismu a hvala bogu daleko sam od tog. Ugl ja sam prakticki zbog istog razloga otisla na hitnu kao i ti. Moja dijagnoza je otvorena za prst i visok tlak. Zapravo tlaka nema nego sam se prepala i onda su me automatski ostavili.. 

Samo mi nije jasno cemu deksametazon već ako još nemaju nalaze hmmm. Smijem pitat koja bolnica? 

[link=https://lilypie.com][/link]

jasamja
    12. Lipanj 2020. 08:36

LUX

jasamja
    Upravo tako ja zovem svoju Nunu hahaha hodam okolo i pricam ljudima da je moj Mercedes 😍😍😍

Ne, stvarno su odlična kolica, nije da imam iskustva s kolicima ali mislim da su stvarno 10/10. Ono top top..

Pa ja sam isprobala dosta kolica od raznih prijateljica u poznanica i nijedna se nemože mijerit s njima. Ima lakših od njih ali bome ima i više onih koje su teže. Još kad znaš da su rijetko viđena na ulicama još su mi draža 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Princess Mimi
    12. Lipanj 2020. 08:42

LUX

Princess Mimi

Dobro jutro ekipa😊
    *

Ali ali i meni je to piše! Na svim uputnicama i na otpusnom pismu a hvala bogu daleko sam od tog. Ugl ja sam prakticki zbog istog razloga otisla na hitnu kao i ti. Moja dijagnoza je otvorena za prst i visok tlak. Zapravo tlaka nema nego sam se prepala i onda su me automatski ostavili..

Samo mi nije jasno cemu deksametazon već ako još nemaju nalaze hmmm. Smijem pitat koja bolnica?

Poliklinika Medifem, prof Mišković me poslao na Sv duh i tu lezim. Stvarno sam sigurna u njegove odluke, vjerujem da zna sto radi. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.