Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    11. Lipanj 2020. 15:49

Imaju veliku gužvu tu pa je sve nesto brzinski, imala sam bolove iz leda u donji dio trbuha, sad je to ok.
    Ctg nisu komentirali, kad sam pitala rekli su da je u redu tako da zapravo nista ne znam. Valjda cu sutra u viziti dobiti vise informacija.
    I glaaadna sam 😂 ne znam kak cu docekati veceru. Vec Sam najavila muzu da sutra nosi svasta🙈

jasamja
    11. Lipanj 2020. 15:53

Princess Mimi

Imaju veliku gužvu tu pa je sve nesto brzinski, imala sam bolove iz leda u donji dio trbuha, sad je to ok.
    Ctg nisu komentirali, kad sam pitala rekli su da je u redu tako da zapravo nista ne znam. Valjda cu sutra u viziti dobiti vise informacija.
    I glaaadna sam 😂 ne znam kak cu docekati veceru. Vec Sam najavila muzu da sutra nosi svasta🙈

Draga,nadam se da je sve uredu s vama i da idete čim prije doma na mirovanje. Sretno 😊

Mi smo danas bili u izvidnici kolica,krevetića i komode i muža je oduševila nuna 😁😁 idemo i sutra opet,jedva čekam 😊 pozdravi od nas

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

plavo_nebo
    11. Lipanj 2020. 16:23

jasamja

Princess Mimi

Draga,nadam se da je sve uredu s vama i da idete čim prije doma na mirovanje. Sretno 😊

Mi smo danas bili u izvidnici kolica,krevetića i komode i muža je oduševila nuna 😁😁 idemo i sutra opet,jedva čekam 😊 pozdravi od nas

Nuna kolica ili?

jasamja
    11. Lipanj 2020. 16:34

plavo_nebo

jasamja

Princess Mimi

Nuna kolica ili?

Da 😁 nova nuna mixx next

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

mc_mouse
    11. Lipanj 2020. 16:35

Skakavac madrac iz IKEE ima super recenzije! 

Dinosaurus
    11. Lipanj 2020. 16:35

Hej cure!
    Princess mimi drzim fige da vas puste na mirovanje kuci. 😊
    Ja jos uvik nosam svog skoro 2godisnjaka.Vecinom smo sami pa nekad nemam izbora jer se brzo umori ali kad je tata s nama onda tata nosi 😊
    Madrac za kad su ful mali nije bitan tj bitno je samo da je tvrd a ne neka memori pjena ili sl zbog opasnosti od gusenja. Kvaliteta nije toliko bitna jer im je kilaza toliko mala da nema bas neki utjecaj povrsina na kojoj leze. Bolji madrac se isplati kupiti tamo kad prijedu u veci krevet 😊
    Mi smo u pon na kontroli opet, nakon malo vise od 5 tj. Jedva cekam 😍
    Do sad sam na +6.5 kg...nekako se brzo skupljaju 😥
    Bome danas smo isli djir do Sibenika i na autocesti je puno austrijskih tablica i nesto njemackih, ali austrija prevladava 😊

Marta14
    11. Lipanj 2020. 16:45

Mimi sretno 🍀🙂

Tejic
    11. Lipanj 2020. 16:56

Princess Mimi

Samo se drzi i pozitivne misli i sce ce biti u redu! Saljemo tebi i malom lavicu puno zagrljaja🤗🤗 i drzimo fige da sto prije dodes u svoj krevet 🙂
    A sto se mog peckanja tice, evo danas vise pazim i odmaram i sad je oke.. Tak da sad znam sto mi je ciniti heh :D 
    *
    Muz i ja sutra idemo na radionicu baby handling i moram nabaviti bebu lutku ili medu i uzeti pelenu u robicu😂😂 jedva cekaaam i bas se veselim tome 🤩😁😁
    Kaze ovako :
    🍀 Cilj edukacije je naučiti na koji način potaknuti djetetov razvoj kroz korištenje baby handlinga u svim bebinim aktivnostima (pravilno podizanje, nošenje, spuštanje, promjena pelene, oblačenje, hranjenje, kupanje).
    🍀 Nakon radionice sudionici će dobiti saznanja na koji način pravilno rukovanje bebom može djelovati na njezin motorički, senzorički i kognitivni razvoj.🍀

Happymom
    11. Lipanj 2020. 18:03

Princess Mimi drži se, miruj maksimalno.. Držimo fige sve da bude sve super s vas dvoje!! 

• LUX
    11. Lipanj 2020. 19:00

jasamja

plavo_nebo

jasamja

Princess Mimi

Nuna kolica ili?

Da 😁 nova nuna mixx next

Nemoj ni razmišljat. Odi ih kupit haha ja im se divim svaki put kad u boravku prođem pokraj njih 🤣 stavila sam i na sredinu stana da ih vidim iz svih prostorija 🤣🤣 ah Nuna 😍😍

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.