Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    26. Svibanj 2020. 12:53

Da Napokon dobar je popis, ja necu benkice nego cu staviti po doma bodi i hlacice il bodi i one tregerice, a za van cu uzeti par majica da ima dva sloja.. 
    I gledam da stavim jos bar tri puta toliko malih krpica za brisanje jer ja volim bebu nakon kakanja kad maknem 💩 vlazenom maramicon jos jednom obrisati s krpicon i cistom toplom vodom i drugom posusiti pa mi treba tih krpica brisalica
    Ove cipke su mi fora za zimu al ziher prevelike za dojence
    https://ibb.co/nR25GhZ

Marta nemam komentara za susjedu. 😬

Ninche9
    26. Svibanj 2020. 12:56

Ja sam u kiku kupila komplet kapicu i te rukavice, jako povoljno

Vita26
    26. Svibanj 2020. 13:05

Marta  ti bas imam šašave susjedi jedan sam nasmijala 😊😂😂😂
    Ljudi znaju biti cudni Hahahah

Nalazi- danas mi stigli nalazi i urinkulturu sve je cisto i dobro i nemam bakterija ,dve dobro ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    26. Svibanj 2020. 13:21

Cure di ima kupiti povoljno torbu za kolica? Znate onu za bočice pelene i ostalo? Nismo uz cybex dobili pa mi prijateljica želi to pokloniti.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    26. Svibanj 2020. 13:27

Ninche9

Ja sam u kiku kupila komplet kapicu i te rukavice, jako povoljno

Imas li mozda sliku pakiranja kako izgleda da bas odem potraziti jer moram svakako ici do grada? 

Demetria

Cure di ima kupiti povoljno torbu za kolica? Znate onu za bočice pelene i ostalo? Nismo uz cybex dobili pa mi prijateljica želi to pokloniti.

Ledolina
    26. Svibanj 2020. 13:30

Pozdrav cure, ja sam samo preletila zadnjih par stranica, vidim da pišete o robici... I svekrvama 😂 ovo drugo neću komentirati, haha. Jedva čekam da muž uhvati malo slobodno da idemo u šoping i čekam pregled da dr. još jednom potvrdi da je dečko pa da mogu početi kupovati. Imam nešto robice od prvog djeteta i baš gledam knjižicu gdje smo pratili težinu i duljinu u prvih godinu dana, za točno mjesec dana od rođenja bio je 57cm,a rođen sa 51,tak da ja ni ne planiram uzimati ništa u vel. 50. Eventualno pred kraj ako dr. procjeni da je beba manja pa čisto da imam. Ali sve ovisi i gdje se kupi robica, npr. po mom iskustvu, iz kika se sve smanji ,pogotovo bodiji, i možda bolje uzeti veći broj.
    Sretno svima tko ima pregled 🤗

Ledolina
    26. Svibanj 2020. 13:34

Neka od vas je pisala prije par dana o sniženjima u c&a na robiciću za bebe pa me zanima jel to još uvijek traje ili ako znate do kad? 

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 13:40

Rukavice ja bas kad sam išla po dućanima sam gledala kaj to je, za kaj to sluzi 😂 bila sam sama, a bilo mi je bed sad nekog nepoznatog pitati...ali zvuci logično, uzet ću u sljedećoj rundi i to.
    C&A ja bila evo pred koji dan, ima sniženja, ali meni ništa spektakularno...i puno veći je izbor za curice nego za dečkiće 😓

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 13:45

https://ibb.co/qDf4JFB   Evo slike šopinga Napokon 

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 13:47

https://ibb.co/k8sWJLZ I ovo sam isto narucila i stiglo u subotu , prezadovoljna sam 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.