Pozdrav svima, vidim još jedan lijepi dan 🙂 lijepe vijesti, lijepe slikice, a i moji nalazi su super 🙂 nek nam tako i ostane! Sretno svima koji ovaj tjedan imate bilo kakve preglede i druge obveze! 😊 🤰🍀
Lijepe pupice, lijepe trudnice.
Krećem s vaginaletama i kremom. Ljekarnica se začudils zašto mi je gin. rekla da samo po potrebi koristim, da po njoj bi trebala raditi terapiju par dana pa sad više nisam pametna šta raditi.
"
Mi imamo kolica 2u1 i as. Jedino za bebicu imamo jedan body što sam mužu iz fore kupila od hajduka (6-12 mjeseci). Baš kad smo sad planirali krenuti u shopping robice, muž je dobio brdo posla, evo ga i sad radi :/
Valjda ćemo do idućeg pregleda i mi povećati broj robice. Svakako imamo još 4mjeseca fore.
Ujutro ubacim ažuriranu listu. Čestitam na uspješnim pregledima ❤💙🎆😘💞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta u cetvrtak rano putujemo pa sam htjela da u srijedu odmorimo koliko mozemo i provedemo je doma, a na kraju u srijedu idem kod dr i ja i s malim na kontrolu al bitno da me narucila vec za 2 dana.
Gonal lijep trbuscic 💗 vasa sobica je tak lijepa bas je curicasta, mogu zamisliti kako ce jedna beba u njoj uzivati.
Cure kakve su vam grudi, jel vas bole? Mene dosta a i bradavice su mi ogromne
Larisa vidim da si pisala o nekom titranju u prsima...ja sam ti imala probadanja tu di ti velis da ti titra i to mi je bilo dok sam pila utrogestan...čim sam ga izbacila odmah mi je i to prestalo...imala sam sreću da nisam imala nešto ozbiljnije pa sam ga mogla prestat piti...ali kažem, ja sam to povezala direktno s time...
Mi smo naručili Bebetto kolica s poljske stranice mulan.pl....u odnosu na cijene u HR ( sa svim popustima) 1000kn su povoljnija... također, narucila sam madrac za kinderbet, vitapur ima 40% akciju, umjesto 700kn sad je 420 i besplatna je dostava.
Išla sam u prvi beba šoping u subotu...pokupovala svega i svačega i odmah se osjećam bolje 🥳
Ja ne znam kak vi, ali ja sam sama sebi nekak najveći neprijatelj- stvarno se dobro osjećam i imam jako puno posla po kući jer smo u radovima-i ja se onda zalaufam i po cijele Dane čistim, ribam, perem zavjese, prozore...i sve je super...ali eto, onda me navečer tako sastave kukovi, zdjelica, leđa da se dignut s garniture ne mogu...ko da sam sva potrgana 🥺 a znam da mi je to tak kad si napravim puno u jednom danu i opet mi se dogodi 🙈
A slušajte ovu anegdotu, perem ja danas prozore i uzela sam od vilede neki windomatic aparat koji usisava tekućinu i stvarno mi je puno olakšao pranje prozora...svekrva za to vrijeme pije kavu i gleda me.. i sad, čovjek bi pomislio da bu rekla aj bum ti ja pomogla ili tak nekaj...a veli ona meni, nas kaj, bi ti i meni prozore oprala, ja bi tebi platila 😂😂😂😂
Cure, prekrasne ste s tim bušama! 🥰🥰
Grudi, mene bole kao i inače, samo na dodir, al ništa strašno. Malo su mi bradavice osjetljivije samo
Loma, ovo za svekrvu mi je grozno. Iako, ne znam kak bi reagirala u toj situaciji, iz poštovanja joj ne bi odbrusila, al bi se probala nekak izvući 😂
LoMa, sad si me nasmijala 😂😂😂 ali vjerujem da ti u tom trenutku nije bilo nimalo smiješno 🙈 tragikomedija 😂
Meni je svekrva daleko (sreća), ali i mama mi je u drugoj državi tako da sve isto radim. Hvala Bogu muž mi ne da da se tako zalaufam jer zna da sam onda strgana idućih x Dana🙈 Tako da on skače oko svih kućanskih poslova ❤️
Gonal bas je lijepo sve, i busica isto 😍
Loma sta reci haha 😂 dobro da je moja daleko!
Ninche mene sad bole samo bradavice, i nekad kao da me probada nesto ali prode. Joj ljubomorna sam, uzivajte u Hr ☺️
Larisavidim da si pisala o nekom titranju u prsima…ja sam ti imala probadanja tu di ti velis da ti titra i to mi je bilo dok sam pila utrogestan…čim sam ga izbacila odmah mi je i to prestalo…imala sam sreću da nisam imala nešto ozbiljnije pa sam ga mogla prestat piti…ali kažem, ja sam to povezala direktno s time…
Mi smo naručili Bebetto kolica s poljske stranice mulan.pl….u odnosu na cijene u HR ( sa svim popustima) 1000kn su povoljnija… također, narucila sam madrac za kinderbet, vitapur ima 40% akciju, umjesto 700kn sad je 420 i besplatna je dostava.
Išla sam u prvi beba šoping u subotu…pokupovala svega i svačega i odmah se osjećam bolje 🥳
Ja ne znam kak vi, ali ja sam sama sebi nekak najveći neprijatelj- stvarno se dobro osjećam i imam jako puno posla po kući jer smo u radovima-i ja se onda zalaufam i po cijele Dane čistim, ribam, perem zavjese, prozore…i sve je super…ali eto, onda me navečer tako sastave kukovi, zdjelica, leđa da se dignut s garniture ne mogu…ko da sam sva potrgana 🥺 a znam da mi je to tak kad si napravim puno u jednom danu i opet mi se dogodi 🙈
A slušajte ovu anegdotu, perem ja danas prozore i uzela sam od vilede neki windomatic aparat koji usisava tekućinu i stvarno mi je puno olakšao pranje prozora…svekrva za to vrijeme pije kavu i gleda me.. i sad, čovjek bi pomislio da bu rekla aj bum ti ja pomogla ili tak nekaj…a veli ona meni, nas kaj, bi ti i meni prozore oprala, ja bi tebi platila 😂😂😂😂
Znaci obavila si shopping a ne sjecam se da smo dobili slike kupljenog, tako da molim te objavi da se divimo 😍 prozore ne znam kad sam zadnji puta oprala, toliko peludi ima, i svaki 3 dan kisa pada tako da mi se to ne isplati, operem ih sa unutarnje strane, a vanjsku ako diram, bude jos gore...
Svekrva...ti samo budi, dovoljno daleko.. Cujemo se samo blagdanima, vidimo mozda 2 puta godisnje, iskreno, meni sasvim dovoljno, nije zena losa, ali jednostavno nemam potrebu cesce to raditi...
Sto se zeljeza tice, stvarno ne znam, ne znam ni kakvo je moje... Pretpostavljam da je ok, s obzirom da nitko nista ne spominje.
Gonal prekrasna si 😍
https://ibb.co/mFQX8hK meni je ovo pogodilo... A kineski je rekao curica...
.
Sise su napete, a jutros sam se probudila sa osusenim krugo na majici oko desne bradavice... Pocinju pripreme za mlijeko 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji