Napokon mozda bih ja dodala tu rukavice za novorođenče, one skroz male tanke pamucne sto izgledaju kao kapica..
Jer se bebama kao nebi smjeli rezati noktici dok se ne odvoje od jagodica prsta, a moj se sav ogrebao po licu vec u bolnici.
Onda mi je frendica jednostavno donjela carapice i to sam mu stavila dok nisam kupila te jedne rukavice i odrezala noktice prvi put.. Naravno nije ih nosio stalno nego samo dok je bio budan
Dodala bih mozda jos dekice i kombinezon u vecoj velicini (62/68)
Evo meni je susjeda pozvonila na vrata, kaze da je vidjela na WhatsApp neku cudnu sliku i da su ona i muz komentirali kako sam se udebljala, i pita jesam li trudna..Znaci doslo mi je da ju posaljem 3pm..Ima srece sto sam trudna i debela..
.
Sretno ako koja ima pregled!
.
Za robu jos nemam pojma..
Znam za te kao rukavica, al to ovdje u DE nisam vidjela nigdje, to cu reci nekome da mi kupi u HR pa mi posalje... Bar 2 para pa nek stoji, a ako ne nadem, dobit ce obične carape na ruke i dobro 😂 znaci po tvom je sve ok, samo dodati jos koji kombinezon i jos koja dekica
Evo meni je susjeda pozvonila na vrata, kaze da je vidjela na WhatsApp neku cudnu sliku i da su ona i muz komentirali kako sam se udebljala, i pita jesam li trudna..Znaci doslo mi je da ju posaljem 3pm..Ima srece sto sam trudna i debela..
.
Sretno ako koja ima pregled!
.
Za robu jos nemam pojma..
Hahahahahaha ovo je bas vrh hahahahahahahahaha izvini meni je pre smijeno, kakve ti susjede imas hahahahhaha stvarno ne mogu vjerovati...
.
Vrece za spavanje trenutno imam jednu 70 cm dugu, to mi je za kasnije, svakako novorođenče planiram stavljati u jastucicu spavati.
Napokon, meni se cini ok.
Mozda bi ja vise kombinezona, ali to ovisi o tome sta preferiras, hlace ili to.. I nesto za kad idete van.
Rukavice imam jedne ali ja ih nisam koristila uopce.
Jutro zenee 😊
Ja zadnjih 2 dana osjecam neka probadanja u donjem dijelu trbuha blizu prepona. Jucer sam zvala ginek da provjerim je li to normalno, i rekla mi je da hitno dodem kod nje da me pregleda. Ne moram niti govorit koliko sam bila prestravljena…
Srecom, sve je u redu s bebicom. Poslala me na dalje pretrage urinotraktra i stolice, pretpostavlja da se radi o bubreznim kamencima. 😓😓
Nemoj paničariti. Bila je već ta tema, normalno je da te povremeno boli i presjeca. Naravno, treba sve prekontrolirati da se isključi bilo kakav problem, ali vjerujem da kod tebe nije ništa opasno.🤞🏼
Meni je moj ginekolog pokazao i objasnio zašto dolazi do takvih bolova u trudnoći i nisu mi stvarali nikakve velike probleme 😊
Hvala Mimi, lakse mi je kad znam da je jos neko ima takve bolove i da je sve bilo ok. 🥰🥰
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Znam za te kao rukavica, al to ovdje u DE nisam vidjela nigdje, to cu reci nekome da mi kupi u HR pa mi posalje… Bar 2 para pa nek stoji, a ako ne nadem, dobit ce obične carape na ruke i dobro 😂 znaci po tvom je sve ok, samo dodati jos koji kombinezon i jos koja dekica
Ja sam od frendice dobila na poklon komplet 2 kapice i 2 para tih rukavica koje izgledaju kao male kapice. Vidjela sam po pakiranju da je iz Primarka, pa ako imaš Primark u blizini, pogledaj tamo
Cure, predivne bušice
Oko kućanskih poslova, sve što mogu odraditi sama odradim. Nezgodno mi je recimo usisati stepenice jer ima puno saginjanja i slično pa to kažem mužu da obavi. Već par dana planiram oprati stakleni izlaz na terasu, ali je stalno kiša pa stalno odgađam.
Cure, netko je pričao da ima bol u preponama? Mene u zadnjih nekoliko dana boli taj dio kao da imam upalu od vježbi i teretane (u koju ne idem). Ima li netko još takva iskustva?
https://ibb.co/GkJPv5M jel možda netko naručivao ovakve vreće za spavanje za bebe? Čini mi se slatke, ali bi volila imati neku preporuku. Ili ako imate za preporučiti neku drugu provjerenu stranicu? Hvala
Imala sam jucer takve bolove.. doduse, dosta sam aktivna pa sam si protumacila da je od toga i ne zabrinjavam se.. al eto, jucer sam to po prvi put osjetila.. a danas nista.. ne zamaram se, valjda je to sve normalno. Osim udaraca svog malisana, ne osjecam nikakve znacajnije promjene... pa eto, mora nesto nekad biti da nas podsjeti da smo u drugom stanju🤰🏼
Jedino kaj me brine su kile i mislim da cu dobit špotance u petak kod pregleda 🤨😣
Inace bas gustam i uzivam u trudnoci. Gradimo kucu i svaki dan mi je totalno ispunjen.
Budem bas pogledala. Ne volim narucivati robicu, nije mi gust, volim da sve to odmah imam 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji