Konacno mogu kupovati pinky
https://ibb.co/CzW1wBG
Meni je moja sveki super.. Ne mijesa nam se u brak, nikad nije rekla da ne moze uskociti kad je trebalo pripaziti i uvijek me pita sto malome treba iako nikad nis ne trazim, dobra je baka i on ju obozava i to mi je najvaznije, samo sto se rijetko viđamo jer mi nismo u Hrv..
Meni je svekrva 15-20 minuta hoda od nas. Dobra je samo često zna reći stvari bez imalo pardona koje povrijede drugoga. Takav mi je i jedan od djevera. I voli igrati na emocije. Ali nije loša žena.
Sumnjam da ću neku pomoć imati kad bebita dođe, a iskreno niti ju želim.
Majka je nažalost u slavoniji i ne može doći nikako do mene. Nije nikad bila ovdje, jer je vezana za kuću iz privatnih razloga. Jedva do trgovine ode par puta tjedno, a di bi onda putovala 700km.
"
Prva večer bez dizanja, u jednom trenutku me probudilo ali sam istrpila da vaginalete ubiju gljivice što bolje.
Napokon2804: Znaci obavila si shopping a ne sjecam se da smo dobili slike kupljenog, tako da molim te objavi da se divimo 😍
Hahaha baš si me nasmijala....ali da mi volimo slikice 💞
"
Sretno svima na pregledu danas 💞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sretno svim curama koje danas imaju preglede
A sta se tiče svekrve, moja je odlicna. Osjecajna je i sve me razumije. Evo sada je s nama i moran priznat da me zena čak izluduje s tin koliko mi prigovara nemoj se naprezat, ja cu ovo, ja cu ono. Na kraju se osjecajan ko da ne mogu nista jer san trudna šta nema veze s vezon. Ali normalno, ne možeš nikome za to prigovorit. Draže mi je da je takva nego da se ponaša drukčije
Jutro cure!
Loma. Ovo za radove kao da sam ja pisala, jucer bila na nogama najmanje 10 sati, pospremala sve, prala, navečer nisam mogla mrdnut, zdjelica i noge me ubijale, pa muz mazio i pazio 🤣 Nama svekar i moj brat pomazu s radovima, mama se ponudila za ciscenje i to je to, tak da je vecina na nama. Nadam se da jos danas, jos je jucer trebalo bit gotovo.
Cice. Meni su mozda mrvicu narasle i to je to.
Svekrva. Dobra je, cesto smo kod nje, ali se dosta mjesa i komentira.. Najvise oko financija, sto meni i najvise smeta, vidjet cemo kad dijete dode.
Sretno svima na pregledima! I sve buse su vam prekrasne. Ja se moram jedan dan popodne poslikat, jer se ujutro ne vidi 🤣
Jutro zenee 😊
Ja zadnjih 2 dana osjecam neka probadanja u donjem dijelu trbuha blizu prepona. Jucer sam zvala ginek da provjerim je li to normalno, i rekla mi je da hitno dodem kod nje da me pregleda. Ne moram niti govorit koliko sam bila prestravljena...
Srecom, sve je u redu s bebicom. Poslala me na dalje pretrage urinotraktra i stolice, pretpostavlja da se radi o bubreznim kamencima. 😓😓
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Jutro zenee 😊
Ja zadnjih 2 dana osjecam neka probadanja u donjem dijelu trbuha blizu prepona. Jucer sam zvala ginek da provjerim je li to normalno, i rekla mi je da hitno dodem kod nje da me pregleda. Ne moram niti govorit koliko sam bila prestravljena…
Srecom, sve je u redu s bebicom. Poslala me na dalje pretrage urinotraktra i stolice, pretpostavlja da se radi o bubreznim kamencima. 😓😓
Nemoj paničariti. Bila je već ta tema, normalno je da te povremeno boli i presjeca. Naravno, treba sve prekontrolirati da se isključi bilo kakav problem, ali vjerujem da kod tebe nije ništa opasno.🤞🏼
Meni je moj ginekolog pokazao i objasnio zašto dolazi do takvih bolova u trudnoći i nisu mi stvarali nikakve velike probleme 😊
Hej cure,
Kod mene su cice napokon opet punije i cvrste za razliku od onog perioda kad sam prestala dojit kad su bile ko dvi palacinke. Sva srica pa ih nisam morala takve jadne dugo gledat 😁
Svekrva je u drugoj drzavi pa se ne vidjamo bas cesto. Odnos nam je bio cisto ok. Tipicno za ljude koji se ne vidjaju i ne cuju ☺️
Sad sam izvadila vrecu sa robicom i imam 6 bodijica vel. 50, tri do cetiri bodijica plus hlacice vel. 56. Uopce se vise ne sicam jel mi to bilo dovoljno 😱
Moze li neko jos jednom napisat koliko ste toga kupile? 😬😊
Dobar dan
ana1305 - o svrbežu kože - čekam nalaze, a meni je koža masna, a svrbi, tu je problem hvala ti
Happymom - pozdravi Bananu i svaka čast kaj joj pomažeš
Tejic - da, ja sam iz Varaždina, vidim ti imaš termin prije mene pa budemo čuli novije dojmove, ja sam rodila prvi put prije 7 godina. Znači, nije da je porod bio idealan ili bezbolan, nije, ja sam prenosila 1 tjedan, morala sam na drip, ali to je sve skupa trajalo 2.5 h, a dr. koja je bila dežurna se nije niti digla sa stolice dok sve nije bilo gotovo.
Shopping - ja zasad stajem sa shoppingom, većinu stvari za dečkića imam. Kupila sam par rozih stvarčica jer je dr. rekao 100 % cura, i onda pregled nakon 100 % dečko, tak da sam ja zbunjena, čekam bar još jednu potvrdu.
Kineska tablica - prvi put pogođen spol, a ako je i sad dečkić, to onda budu dva pogotka
Udarci bebe - i mene ponekad ulovi panika jer ne osjetim stalno, a po aplikaciji na mobu piše da treba pratiti udarce od 26 tt.
Čestitam svima na uspješnim pregledima i sretno na sljedećima
https://ibb.co/DMRkJhR ovo sam ai napravila tablicu di sam upisala koliko cega imam i sta jos planiram kupiti.. Tako da kad se to sve zbroji je neka kolicina koju zelim imati za pocetak. Znaci bitne su mi velicine 50, 56 i 62, 68 imam 2 trenerke jer nisam mogla odolit, ali to necu nista kupovati, vjerojatno cu dobiti te velicine pa cu dokupiti sta mi treba.
Napominjem, ovo je nekakva moja ideja i misljenje da ce mi ta kolicina biti potrebna. Naravno, svatko neka radi onako kako misli da treba... I neka mi kaze ako sam sto zaboravila
Cure, predivne bušice
Oko kućanskih poslova, sve što mogu odraditi sama odradim. Nezgodno mi je recimo usisati stepenice jer ima puno saginjanja i slično pa to kažem mužu da obavi. Već par dana planiram oprati stakleni izlaz na terasu, ali je stalno kiša pa stalno odgađam.
Cure, netko je pričao da ima bol u preponama? Mene u zadnjih nekoliko dana boli taj dio kao da imam upalu od vježbi i teretane (u koju ne idem). Ima li netko još takva iskustva?
https://ibb.co/GkJPv5M jel možda netko naručivao ovakve vreće za spavanje za bebe? Čini mi se slatke, ali bi volila imati neku preporuku. Ili ako imate za preporučiti neku drugu provjerenu stranicu? Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji