Evo ja san bas ima par dana dozivila da san cekala isprid banke, i to jos sa maskon i bilo je desetak ljudi isprid mene. Tek negdi nakon njih 5 me je jedna zena pustila, i jos oprala ljude u banci kako nisu primjetila da san trudna, da in to zastitar triba rec, itd. Zeni san bila zahvalna do neba jer mi se cinilo da cu umrit tamo sa maskon.
Danas isprid poste su se zene jos i gurale isprid mene. Toliko o tome...
Ma neznam opce kaj da kazem za neke ljude kak se ponasaju, prosli mjesec sam isla samo papire za komplikacije podic. I idem prema vratima, sestra silazi i jedno 10 ljudi se zaleti na nju i traze svasta, od toga da im otvori bolovanje, da ih naruci kod nekog doktora itd, ja stojim i cekam i sestra nikom nije htjela odgovorit nego je mene pitala sta trebam. Mislim da cak nije bilo do trbuha, nego jer jedina ja nisam vikala i gurala se. Dala mi komplikacije, pa se nastavila s njima raspravljat. A sestra je taj dan bila tamo samo da mjeri temperaturu i pusta ljude. Jos mi kaze: kako je bilo lijepo kad smo samo s trudnicama radili, sve cekaju svoj red i ne guraju se. Toliko o tom.. 🙄
Ovo od uriage bi mogla i ja naruciti 😊
Robica je preee i kolica su super! 😍
Torbu na ovu shemu imam i ja, vec sam pisala bila i ja evo ocito jedina nisam zadovoljna. Totalno je nespretna za rukovat u smislu da za zakopcat ju moras uvik koristit obje ruke tj moras prvo stisnit cili gornji dio da se patenti spoje i onda tako drzat dok ne zakopcas. Totalno bzvze i neprakticno. Eto to je moje iskustvo 😊
Dinosaurus, to za torbu je meni prvo palo na pamet kad sam vidjela na slici, da je nezgodno za zakopčati ak je tak puna 😀
Meni je bila praktična ona klasična, kao što ima dm, pa ću vjerojatno koristiti takvu opet.
Pišete o kilaži, ja sam trenutno u plusu 8kg,da bude još toliko do kraja, ja bi bila zadovoljna.. U prvoj sam bila 24 u plusu 😁 ali nakon 7dana bolnice, došla kući s 10 manje, tak da mislim da se ne morate previše brinuti, otići će nešto odmah, nešto kasnije. Bitno da se dobro osjećamo 🙂
Meni isto treba torba za kolica al nisam pametna sto uzet i kakvu?? Pa pomagajte prijedlozima😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Taman san tila pitat Talija di da ju narucin, pa vidin vase kom o zatvaranju patenta. Ko i kod svih stvari, nekom pase nekom ne. Imate li mozda jos koji prijedlog za mommy bag ilitiga ruksak za bebine potrepštine? To nemam 🙄
Ja sam gledala tu torbu isto, al mi djeluje kao da bi cijela kolica prevrnula kad bi ju tako napunila 🙈i nekako kao da bi smetala dok guram. Vjerojatno ne ali eto meni tako djeluje.. Inace mi se jako svida, ali dobila sam onu od Beabe. I ona mi velika pa cu ju ispod sibnuti..
Banana hvala 🤗🤗
Mene nije nitko pustio od kad sam trudna al ok.. Isla sam samo ogtt ispred jer trudnice i invalidi mogu.
Mene vise nervira kad sam u redu i nabiju mi se na vrat a pise 2 metra razmak! Onda ja pocnem puhat i kolutat ocima pa im prodavacice kazu da se odmaknu..
Ma nebitno koliko je puna, i prazna je ista stvar. Znaci to vam je ko da vam neseser (sa onim mlohavim krajevima patenta) visi sa kolica. Vi ga otkopcate, on "zine" i nema sanse zakopcat bez da jednom rukom drzis zatvoreno a drugom vuces patent. Uzas.
Ovaj put kupujem normalniji ruksak za stvari.
Za objesit na kolica sam ja kupila bila kukice koje imaju trake na cicke pa se nalipe na rucke od kolica i mos obisit i kese i torbu i sta os 😊 sa aliexpress naravno
Nisam mislila danas pisati ali ova kolica od Talije su me oduševila(i boja je definitivno odigrala ulogu) i moram reći da sam maštala da ću i ja takva uzeti, ali eto brzopletost i dragi me nagovorili da uzmemo neonato puro smeđa i sad mi baš žao da ih nismo još ni sastavili... I robica mi se sviđa ful sva, a što se tiče čekanja u redovima ja šutim i čekam di god da dođem tako da me to ne pati previše valjda sam navikla otprije da se ne guram(ali zato dragi poludi kad dođem po doznake a niko me ne benda ni 2%). Tako da odsad njega vodim sa sobom jer on se odmah pobuni i obavimo sve brzinski. U petak imam pregled i jedva čekam da vidim koliko je malac narasto i kako se vrpolji!!!!! A torbu za kolica imam ali ću uzet još barem jednu(poznavajući sebe, vjerojatno zelenu😜). I sviđa mi se sve što je nježno zelene boje, tako da će malac vjerojatno bit u zelenom od glave do pete ako mu ja budem birala. Žgaravice nema, vjerojatno mi naštetilo nešto što sam pojela neki dan pa sam zato imala nuspojave.
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji