Ej cure
Vidim da je netko napisao (zaboravila sam, sori) da zbog problema sa leđima morat će na carski 😬 ja imam problema još od srednje škole i to baš sa doljim dijelom, sad neznam jel bi to trebala spomenut doktorima? Prva mi je trudnoća pa ni sama neznam šta treba reć šta ne
Baš me jucer bolilo u križima bolilo da sam plakala 😔
Cure koje miruju i koje su u bolnici samo hrabro, držite se 😁❤️
Da, ja sam pisala jer imam 3 hernije diska, lumbalno, L5S1, L2L3 i u vratnoj kralježnici jedan.
Sve trebas reci svom ginekologu, sva stanja koja si imala, imas i koja ti padnu na pamet.
Pogotovo ako te bol dovodi do suza 😯 ne znam kako si mislila to presutiti svom doktoru 🙈
Razgovaraj i on Ce ti reci sto i kako dalje. 😊
Žene kad sjedaju komplikacije. Ovo su mi prve pa ne znam 😃
Trebale bi u petak. Uvijek ti je tako, 17.,18.u mjesecu.
Čitam baš kako je Demetria, mislim, od zadnjeg pregleda dobila 1kg. Jel ima koja od vas koja je poput mene, već na +15,16 kg? Znam da ima i gorih od mene, al imam dojam ko da od svih na forumu, ja najviše dobivam kile 😞
Ta sam 🖐️Zadnje,prosli tjedan, sam bila na +14..
Ej cure
Vidim da je netko napisao (zaboravila sam, sori) da zbog problema sa leđima morat će na carski 😬 ja imam problema još od srednje škole i to baš sa doljim dijelom, sad neznam jel bi to trebala spomenut doktorima? Prva mi je trudnoća pa ni sama neznam šta treba reć šta ne
Baš me jucer bolilo u križima bolilo da sam plakala 😔
Cure koje miruju i koje su u bolnici samo hrabro, držite se 😁❤️
Da, ja sam pisala jer imam 3 hernije diska, lumbalno, L5S1, L2L3 i u vratnoj kralježnici jedan.
Sve trebas reci svom ginekologu, sva stanja koja si imala, imas i koja ti padnu na pamet.
Pogotovo ako te bol dovodi do suza 😯 ne znam kako si mislila to presutiti svom doktoru 🙈
Razgovaraj i on Ce ti reci sto i kako dalje. 😊
E ista stvar, onda ću mu svakako reć na idućem pregledu joj evo sad sam zabrinuta
Pa neznam zašto nisam rekla haha nije mi se činilo bitno nekako, uvijek me boli već godinama tak da ono, jučer je bilo puno jače.
Hvala puno!
Dobar vam dan :)
Dinosaurussta se swaddlea tice, narucit cu ergobaby swaddler vreću za spavanje. Super je, pa baci pogled 🙋♀️ bas smo Demetria i ja o tome diskutirale, cini se najbolja u ponudi.
Ma upoznata sam ja s tim svim 😁 mislila sam se izmedu red castle blanket i ergobaby. Ali na kraju sam evo ipak narucila ovu o kojoj smo pricale love to swaddle sa patentom tako da moze beba imat ruke u zraku. Ako te bude zanimalo preko koje stranice i shipping i to javi. 😊
Zanima me sve :D ova ergobaby se cini najbolja od svih dostupnih kod nas.. Pa mi mozes detalje napisat vezano za ovu koju si ti odabrala. Ko ce znat sta ce bebi pasat.. Ali svakako cu pokusat. Ova ergobaby ne dozvoljava rukama da su blizu glave dok ova love to swaddle dozvoljava bas suprotno. Nisan pametna sta odabrati kad ovako pogledan.
Sta se kilograma tice, Mislin da se ne tribate opterecivat. Primjerice, moja pocetna tezina je nečija zavrsna, pred porod. Ako si zatrudnila sa 65-70 kg i dobijes i po 20 kg u trudnoći, to je sve super. A ako zatrudnis s 85-90, nije isto :D ja san u toj grupi. Jucer mi je na pregledu ocitala kg vise od zadnjeg pregleda.. To je cak i manje od uobičajenog prirasta u tjednima u kojima sam ja. Ali ja san teska zatrudnila, ko sta san i napisala. Sve je individualno. 🤗
Kod nas u laboratoriju piše da prednost imaju invalidi, djeca i trudnice. Ako pogledaš po čekaonici, to je 90% ljudi tam. Tak da mi je uopće bezveze kaj se nekome daje prednost, ili si ju neko uzima. Ajde dok si u redu na blagajni i držiš tešku košaricu, ili vani čekaš za ljekarnu, banku i sl, pogotovo dok se čeka na suncu (to se uvijek sjetim Vite kak joj je slabo došlo a niko ništ). Pa da te ljudi puste, ko i za sjesti si u tramvaju ili čekaonici. Nije mi bilo ništa lakše čekati dok nisam bila trudna. 😒
Probava se meni, začudo, popravila (da pokucam). Jest da još uvijek provodim dosta vremena sjedeći na vc-u ali nekak lakše i redovitije to ide. Možda zato jer pijem magnezij 400 redovito svaku večer?
Napokon, robica je baš slatka 😍
Hmm meni se pak c&a veličine čine po mjeri za broj koji piše 🤔
Znači sutra u kauflant 😉
Pozdrav svima i ugodan vam dan! 🍀🌤
Ja nemam pojma, zadnji put sam bila prije par mjeseci, ali nije bila guzva. Frendica mi je bila prosli tjedan i kaze da je bilo 150 ljudi i mozda par trudnica i invalida 🤷♀️ vidjet cu sutra.
Sta se kilograma tice, Mislin da se ne tribate opterecivat. Primjerice, moja pocetna tezina je nečija zavrsna, pred porod. Ako si zatrudnila sa 65-70 kg i dobijes i po 20 kg u trudnoći, to je sve super. A ako zatrudnis s 85-90, nije isto :D ja san u toj grupi. Jucer mi je na pregledu ocitala kg vise od zadnjeg pregleda.. To je cak i manje od uobičajenog prirasta u tjednima u kojima sam ja. Ali ja san teska zatrudnila, ko sta san i napisala. Sve je individualno. 🤗
A i ja sam teška zatrudnjela. Sa 70kg na 164cm. Pa mi nije svejedno. Iako, relativno se dobro osjećam, nemam šećer, nemam problema s tlakom, bebac je super... Al da bi voljela da je manje, da.
A di je još termin..
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
A i ja sam teška zatrudnjela. Sa 70kg na 164cm. Pa mi nije svejedno. Iako, relativno se dobro osjećam, nemam šećer, nemam problema s tlakom, bebac je super… Al da bi voljela da je manje, da.
A di je još termin..
U pravu si, to sta meni necija kilaza ne zvuci puno, osoba se moze Osjecat skroz drugacije. Ali i dalje Mislin da to nisu velike kilaze, mada se radi o subjektivnom osjecaju. Ko sta si napisala, bitno da je beba ok. Kilaza ce otic nakon poroda :))
Skakavac ja doma iman vec neku vrecu za spavanje od grosnug koja ima patente za ruke pa moze sluzit ka swaddle ili ka vreca za spavanje da su rukice slobodne pa sam onda odlucila jos ovu love to dream u slucaju da beba voli imat ruke u zraku. Mislim da mi je to sad dovoljno 🙄😅
Narucila sam sa stranice cheeky rascals i shipping me dosa 14funti. Pitala sam i na sluzbenoj love to dream uk kod njih je shipping 22funte. Ima jos jedna stranica uk na kojoj se moze narucit, ne znam koliki je shipping ali su mi rekli da nemaju nista na skladistu i da ne znaju kad ce im doc tako da nista od njih.
Sta se kila tice, ja sam zatrudnila sa 62 i sad sam na 71. Trenutno sam ok s tim, nije me slalo ni na ogtt. Jedem sve ali umjereno. Naravno pozitivno doprinosi konstantno trcanje za uskoro dvogodisnjakom koji nema sekndu mira 🤯😊
Žene kad sjedaju komplikacije. Ovo su mi prve pa ne znam 😃
Trebale bi u petak. Uvijek ti je tako, 17.,18.u mjesecu.
Čitam baš kako je Demetria, mislim, od zadnjeg pregleda dobila 1kg. Jel ima koja od vas koja je poput mene, već na +15,16 kg? Znam da ima i gorih od mene, al imam dojam ko da od svih na forumu, ja najviše dobivam kile 😞
Draga ja sam na plus 9 ali sam mala i ovak dosta jaka. Dosta pazim na prehranu radi policističnih jajnika...
Sortiraj odgovore
Najstariji